pole vaja enam nii palju aeroobset teha, kui enne ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui soov on ilusad musklid ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Küsin ka siis siin samas teemas ära ,et kui ma teen 3 korda nädalas kicki ja 3 korda nädalas jõusaali. Lihtsalt teen sellepärast ,et mõlemad meeldivad ja tahan nendega tegeleda.Kas see ei sega kuidagi arengut ,et näitkes peale rinna ja biitsepsi treeningut on järgmine päev kohe kicki trenn.Igaks juhuks küsin.
Ma ei saa nüüd mitte midagi aru, muidugi mul on jalad ja neid ma ka treenin ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ( kui sa seda mõtlesid oma lause all)
Kuid trenni aegadega on natuke kehvasti ,et on täpselt nii,et esmaspäev kick, teisipäev jõusaal, kolmapäev kick, neljapäev jõusaal,reede kick, laupäev jõusaal, pühapäev vaba.Teen kolmeks jaotatud kava.Loodan ,et kicki trenn ei sega massi arengut.
Kui viimane küsimus on minu kohta siis vastu on selline : käin juba kolmandat kuud kickis ja kuu aega olen jõusaali seal kõrval teinud,muidugi tegin ka ennem jõusaali ja siis tuli lihtsalt paus sisse.3-e päeva kava teen !