Rasva Põletamine + toitumine.
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Rasva Põletamine + toitumine.
- This topic has 1 reply, 1 voice, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
Wire.
-
AutorPostitused
-
märts 10, 2008 at 10:24 e.l. #9387
Normal Mees
MemberProovin siis rasva põletada.
Suhtelselt jooksen 3-4 korda nädalas, 6-km päevas Schwinn Crossrunneriga.
Kaotan umbes 1000 kalorit päevas sellega ja kas see on normaalne.
Enne jooksmist käin korralikult kava järgi jõusaalis.(3-4 korda nädalas)
Aga toitumist tahaks korda saada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suht 500 krooni ei tahaks enam eriti maksta kava peale aga ma tean, et see aitab tohutult palju.
Treeningkava juba ostsin ja toitumiskava peale raha enam pole
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen 16 aastat vana käin koolis ja tööl ei käi.
Raha tuleb suht vanematelt.
Et äkki leidub mõni hea inimene ja annaks mulle(saadaks) toitumiskava.(ma ei topiks seda kuhugi üles ega annaks kellelegi edasi)
Tahaks elustiili muuta mitte ainult suveks nagu kõik väidavad vaid muidu kah.(suveks loodan kaotada 6-10 kilo)
PIKKUS 180 cm, KAAL 82 kilo, 16 AASTAT VANA.(natuke palju liigset rasva on tekkinud
)Et jah siis kas oleks kasvõi mingit soovitust toitumise kohta aga kava või midagi oleks eriti hea.
Oodata ka eriti ei taha kuni tegib kuskilt suurem summa raha.
Tahaks juba pihta hakata.
Email : Macneil@hot.ee
märts 10, 2008 at 12:44 p.l. #145018Wire
MemberProovin siis rasva põletada.Suhtelselt jooksen 3-4 korda nädalas, 6-km päevas Schwinn Crossrunneriga.
Kaotan umbes 1000 kalorit päevas sellega ja kas see on normaalne.
Enne jooksmist käin korralikult kava järgi jõusaalis.(3-4 korda nädalas)
Aga toitumist tahaks korda saada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suht 500 krooni ei tahaks enam eriti maksta kava peale aga ma tean, et see aitab tohutult palju.
Treeningkava juba ostsin ja toitumiskava peale raha enam pole

Olen 16 aastat vana käin koolis ja tööl ei käi.
Raha tuleb suht vanematelt.
Et äkki leidub mõni hea inimene ja annaks mulle(saadaks) toitumiskava.(ma ei topiks seda kuhugi üles ega annaks kellelegi edasi)
Tahaks elustiili muuta mitte ainult suveks nagu kõik väidavad vaid muidu kah.(suveks loodan kaotada 6-10 kilo)
PIKKUS 180 cm, KAAL 82 kilo, 16 AASTAT VANA.(natuke palju liigset rasva on tekkinud
)Et jah siis kas oleks kasvõi mingit soovitust toitumise kohta aga kava või midagi oleks eriti hea.
Oodata ka eriti ei taha kuni tegib kuskilt suurem summa raha.
Tahaks juba pihta hakata.
Email : Macneil@hot.ee
toitumiseks põhitõdesid ja tarkusi leiad siit fitness.ee lehelt, kui kirjutad otsingusse toitumine.. ja hakkad lappama vaikselt. Üks inimene ei saa lihtsalt kirjutada sulle must-valgelt, et mis on õige. Ja muideks ega see 500 toitumiskava eest pole sugugi palju. See inimene kes selle koostab, koostab selle isiklikult sulle ja usu mind, toitumiskava on väga hea investeering. Ise tellisin ka ja olen väga rahul(kuigi alati täpselt jälgida ei saa aga tellides see kava siis saad ka ise targemaks, et mida, kunas, kui palju jne.). Aga targemaks saad ka artikleid ja foorumeid lapates. Aega Võtab aga asja saab. Ise ma ei teadnud ka asjast tuhkagi aga aegamööda olen üsna targaks saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.