Supreme Fighting Challenge
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » Supreme Fighting Challenge
- This topic has 41 replies, 20 voices, and was last updated 19 years tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 12, 2007 at 6:55 p.l. #9384
aries
Member20.01.07 toimub Sakus Supreme Fighting Challenge turniir, Battle On The Baltic, võitja teenib 60 000 krooni.
See on Mixed Martial Arts (MMA) turniir.
Tuntud osalised:
Eestist; Ainar Karlson
USA; Sean “The Xtreme” Thompson, Greg Bell ja Rex Holman
Austria; Geri Turek ja Mario Ivkic
Venemaalt; Sergei Akinin ja Artem Federov
Kas keegi vaatama kah seda laheb, ise vb lahen, vaatan mis vark on.
jaanuar 12, 2007 at 8:05 p.l. #101661Vägivaldur
MemberNeed on kõik sinu jaoks tuntud osalised? Siis sa pead mma-maailmas toimuvaga ikka väga põhjalikult kursis olema. Mulle ei öelnud välismaalaste nimed ükski midagi. Kuigi mõnel neist isegi on record kirjas suuremates mmad kajastavates portaalides. Või sa seda viimast mõtlesidki pigem?
jaanuar 12, 2007 at 8:22 p.l. #101663jrx
MemberTuntud osalised Eestist:
Ainus MMA’s ametlikku võitu omav eestlane: Ott Tõnissaar
Hõbe Soome lahtistelt MV’lt Brasiilia JiuJitsus: Jorgen Matsi
Elav legend: Erik Õunapuu
Täpsem info: mmapenguins
jaanuar 12, 2007 at 9:10 p.l. #101667theONE1
MemberTundub hea
jaanuar 12, 2007 at 9:21 p.l. #101668aries
MemberNeed on kõik sinu jaoks tuntud osalised? Siis sa pead mma-maailmas toimuvaga ikka väga põhjalikult kursis olema. Mulle ei öelnud välismaalaste nimed ükski midagi. Kuigi mõnel neist isegi on record kirjas suuremates mmad kajastavates portaalides. Või sa seda viimast mõtlesidki pigem?mulle on aint Ainar Karlson(kickbox-i maailmameister juuniorites) sealt tuntud, kuna ta on mu klassivenna vend
jaanuar 12, 2007 at 9:23 p.l. #101669aries
MemberTuntud osalised Eestist:Ainus MMA’s ametlikku võitu omav eestlane: Ott Tõnissaar
Hõbe Soome lahtistelt MV’lt Brasiilia JiuJitsus: Jorgen Matsi
Elav legend: Erik Õunapuu
Täpsem info: mmapenguins
Jrx, kas sa kah osaled?
ma ei hakka eraldi teemat postitama selle jaoks,aga kysimus siis, et kuidas te jalgu treenite,kui suurte raskustega jalgu treenida, siis j22vad ju jalad kinni ja ei t6use yldse k6rgele, mul nt on see probleem :S
ma ei tea kas vaikeste raskustega saab jalgu tugevaks w
jaanuar 12, 2007 at 9:54 p.l. #101670maximus89
MemberJep huvitaks ka selline asi, aga täpsemalt kogu kava, kuidas te üldse treenite?Blogis on küll mõned nutused pildid rinnalt surumisest aga see on kõik, võiks nagu täpsemalt seal treeningu kohta olla, kui see saladus ei ole.
jaanuar 12, 2007 at 10:35 p.l. #101673Hi
MemberVenita jalgu siis ei jää jalad kinni
jaanuar 13, 2007 at 2:02 e.l. #101679Vägivaldur
MemberMMAs on jalaga kõrgele löömine muidugi kena, aga üldsegi mitte ei maksa seda üle tähtsustada.
Kui soovid jalaga kõrgele lüüa, siis tuleb seda lihtsalt teha – painutused + harjutused. Jõutreeningust ei jää jalad küll kinni kui korralikult erialast treeningut kõrvale teha. Rohkem selline legend, et löömine jõutreeninguga töntsiks muutub. Kui ainut jõudu teed, siis muidugi.
jaanuar 13, 2007 at 8:42 e.l. #101682jrx
Memberjrx = jorks = jorgen.
Ainar Karlson vs. Ott Tõnissaar
Jorgen Matsi vs. Marko Kolossov
Erik Õunapuu vs. lätlane, kelle nime ma olen hetkel unustanud
jaanuar 13, 2007 at 9:36 e.l. #101684fighter
MemberJrx, kas sa kah osaled?ma ei hakka eraldi teemat postitama selle jaoks,aga kysimus siis, et kuidas te jalgu treenite,kui suurte raskustega jalgu treenida, siis j22vad ju jalad kinni ja ei t6use yldse k6rgele, mul nt on see probleem :S
ma ei tea kas vaikeste raskustega saab jalgu tugevaks w
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>t2nud ette

See müüt jalgade “kinnijäämisest” küll paika ei pea. Parim näide sellest on kuulsaim kõrgete jalalöökidega MMA mees Mirko Filipovic:

Siin on ta üks parematest Highlight videotest, kus alguses on näha ka treeningut. Tegu on ühe parima taipoksi võitlejaga, keda hetkel peetakse MMA raskekaalus paremuselt teiseks, nii et video on igati väärt vaatamist igal ühel

Üritus Suurhallis tundub paljutõotav olevat, tõenäoliselt esimene korralik MMA võistlus Eesti pinnal
jaanuar 13, 2007 at 11:24 e.l. #101693Vägivaldur
MemberAinar Karlson vs. Ott TõnissaarJorgen Matsi vs. Marko Kolossov
Erik Õunapuu vs. lätlane, kelle nime ma olen hetkel unustanud
jaanuar 13, 2007 at 1:36 p.l. #101714jrx
MemberVägivaldur: sõnum saadetud.
jaanuar 17, 2007 at 9:07 e.l. #102476Ranni
Memberjeah pilet olemas nyyd..ootan juba huviga.
Ma loodan, et sellest tehakse ka DVD nagu Fight gala´st.
jaanuar 21, 2007 at 7:08 e.l. #103234fighter
MemberÕnnitlused jrx’le võidu eest!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.