Liigeseravim
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi ROtter’ilt » Liigeseravim
- This topic has 12 replies, 8 voices, and was last updated 19 years tagasi by
Vägivaldur.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 11, 2007 at 1:36 p.l. #9373
gmaster
MemberKäisin mõni aeg tagasi dr männiku juures, soovitas ühtesid tablette süüa, mis pidid liigeseid niisutama? ta kirjutas mulle üles, aga kaotasin selle paberi ära
kel pea ei lõika, sel pea maha, ma tean.
kuur olevat kahe karbi kaupa. on ehk keegi sama soovituse saand ja oskaks öelda, millega tegu on? vabamüügi oma pidi olema
jaanuar 11, 2007 at 1:40 p.l. #101484painkiller
MemberIse olen söönud bio-glucosamiin (vist kirjutati nii, see oli käsimüügist) ja hea oli kah Glucadol (see retseptiravim)
jaanuar 11, 2007 at 3:04 p.l. #101505ROtter
MemberKäisin mõni aeg tagasi dr männiku juures, soovitas ühtesid tablette süüa, mis pidid liigeseid niisutama? ta kirjutas mulle üles, aga kaotasin selle paberi ärakel pea ei lõika, sel pea maha, ma tean.
kuur olevat kahe karbi kaupa. on ehk keegi sama soovituse saand ja oskaks öelda, millega tegu on? vabamüügi oma pidi olema
Sööge sülti ja kõige parem on süldikallerd.
jaanuar 11, 2007 at 3:14 p.l. #101507gmaster
Memberjah, oldman, süldikuur tõesti aitas mu põlve puhul
kas see bio-glukosamiin oli tablettidena ja võeti kuurina?
jaanuar 11, 2007 at 3:20 p.l. #101509ROtter
Memberjah, oldman, süldikuur tõesti aitas mu põlve puhulkas see bio-glukosamiin oli tablettidena ja võeti kuurina?
Jah.
Ja sülti võid aastaringi süüa.
jaanuar 11, 2007 at 3:32 p.l. #101513Djud
Membertabletid jah,sinist värvi sellised…Ma nägin neid isegi toidupoes müügil ja karbil oli hüüdlause:Liigesed korda! või terveks,täpselt ei mäleta
jaanuar 11, 2007 at 3:41 p.l. #101515plaah
Memberise söön samuti bio-glucosamine’i tablette, iga õhtu ühe. aga kuradi kasu pole küll märgata olnud, liigesed endiselt haiged. eriti hakkavad raskused küünarnukkidele ja tulitav valu lööb sisse. nt rööbaspuudel surudes ning kangiga rinnalt surudes.
a mul see suht vana jama, mõned aastad tagasi olin haiglas ka kroonilise liigesepõletikuga, hüppeliigesed olid stabiilselt paistes ja valutasid.
jaanuar 11, 2007 at 3:58 p.l. #101518Alexander Andrusenko
ModeratorMilliste kuuridena glucosamini võetakse? Ma olen siiamaani teinud nii, et pool aastat manustan, siis puhkan tunde järgi mitu kuud, siis hakkan uuesti. Tavaliselt annab tunda, kui organism jälle glucosamini nõudma hakkab.
jaanuar 11, 2007 at 4:57 p.l. #101524Vägivaldur
MemberJah.Ja sülti võid aastaringi süüa.
Kui liigeseprobleemid on tingitud kõrgest vere happelisusest (liigesepõletik, raskem versioon podagra), siis on sült kõige viimane asi, mida tohib süüa.
jaanuar 11, 2007 at 5:28 p.l. #101527ROtter
MemberKui liigeseprobleemid on tingitud kõrgest vere happelisusest (liigesepõletik, raskem versioon podagra), siis on sült kõige viimane asi, mida tohib süüa.Ega meil ättidega tegemist ole – noored elujõus mehed.
jaanuar 11, 2007 at 6:11 p.l. #101536Birdy
MemberOmadest kogemustest võin soovitada, et osta mistahes Glucosamini tablette aga võta koos 1000mg kalaõli kapsliga (näit. Bio- Marin Natural), mõjub paremini. Neid on erinevaid, apteegist saad nõu juurde. Minu ortopeed ütles samas, et Ameerikas olevat testitud ja tegelikult see kuulus Glucasamin kõigile ei mõjuvatki…. aga ega ta midagi halba ka ei tegevat nii et otsus on sinu.
Süldist rääkides, siis parem oleks vist ikka kodus tehtud sült, sest kas see mida Rakvere või Saaremaa lihameistrid sinna sisse panevad ikka on see, mida liigesele vaja on …
jaanuar 11, 2007 at 9:53 p.l. #101560gmaster
Memberseda küll jah, et kodustehtud parem, ma arvan et tööstuste omad püsivad koos vaid lisatud ainete pärast
jaanuar 11, 2007 at 9:57 p.l. #101561Vägivaldur
MemberOmadest kogemustest võin soovitada, et osta mistahes Glucosamini tablette aga võta koos 1000mg kalaõli kapsliga (näit. Bio- Marin Natural), mõjub paremini. Neid on erinevaid, apteegist saad nõu juurde. Minu ortopeed ütles samas, et Ameerikas olevat testitud ja tegelikult see kuulus Glucasamin kõigile ei mõjuvatki…. aga ega ta midagi halba ka ei tegevat nii et otsus on sinu.Süldist rääkides, siis parem oleks vist ikka kodus tehtud sült, sest kas see mida Rakvere või Saaremaa lihameistrid sinna sisse panevad ikka on see, mida liigesele vaja on …
Reumatoloog ütles mulle, et kalamaksaõli otsene mõju liigestele on täielikult tõestamata ja pigem ravimitootjate haip, et erinevaid tooteid rohkem ostetaks. Kuna kalamaksaõli on kasulik kogu üldisele tervisele, siis kahjuks ei tule, aga liigeseid ta otse ei ravi.
AutorPostitusedViewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)- You must be logged in to reply to this topic.