Skip to main content

Kehatüüp / kehatüübid

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kehatüüp / kehatüübid

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 52 total)
  • Autor
    Postitused
    matti
    Member

Ma sooviksin teada saada millisesse kehatüüpi kuuluvad siin seda kautajad oma loomu poolest?ma mõtlen,et milline te olite,enne kui hakkasite treenima?mina isiklikult olin enne jõusaaliga alustamist puhas ektomorf,vähemalt ma ise arvasin seda.Tegelt kui nüüd nüüd end fotode pealt võrrelda teiste omavanuselistega,siis vist nii puhas polnudki.nüüd olen loomulikult mesomorf.

tomster
    Member

Sa oled siis küll üks erakordne indiviid, kui ektomorfist mesomorfiks järsku muutusid

Capricorn
    Member

Noorena olin kondimorf.

matti
    Member

Sa oled siis küll üks erakordne indiviid, kui ektomorfist mesomorfiks järsku muutusid
    argonaut
    Member

• ektomorfne mesomorf.

Loomu poolest olen taltsas.

theONE1
    Member

Arvad et kehatüübid muutuvadki sedasi w?

aries
    Member

Olin ja olen ektomorf, kuid nyyd olen lihtsalt musklites ja kui ennem j6usaali surusin rinnalt 30, siis nyyd 70 ja tulemus koguaeg paraneb

Ma ei saa aru kuhu te muutute, skelett jääb ju samaks trenni tehes ja ainevahetus. Muidugi kui puberteet möödas on.

theONE1
    Member

Olin ja olen ektomorf, kuid nyyd olen lihtsalt musklites ja kui ennem j6usaali surusin rinnalt 30, siis nyyd 70 ja tulemus koguaeg paraneb

Ja arvad, et nüüd oled teise kehatüübiga?

greenu
    Member

kui sa ostad auto (lada) võid selle ära värvida ja panna külge igasugu imevidinaid …. panna võimsama mootori ja mingi bodykiti ka … kuid ladaks jääb ta sellegi poolest …. kui oled mingi kehatüübiga siis ega see drastiliselt ei muutu võid kallutada oma kehatüüpi kuhugile poole kuid välja seda niisama ei vaheta …. teed trenni ja ehitad lihased raamile kuid kehatüüp ja sisuliselt samaks …

tomster
    Member

Kas nüüd järsku,aga jap,muutusin jah.Ka kõik teised mesomorfi tunnused on tulnud nagu lühikesed jalad,pikk ülakeha.

Oehh! Kahju kohe lugeda selliseid tarkuseteri.

Ega siin muud ei oskagi soovitada, kui et – Palun lugege teemakohast kirjandust ja viige ennast nende asjadega kurssi, mille koha pealt sõna võtate. Ei ole ju mõtet tuima järjekindlusega väita midagi, millest te ilmselgelt suurt ei jaga.

matti
    Member

Kehatüüpi vist ei saagi korralikult määrata kui pole veel täiskasvanud?!

painkiller
    Member

Kehatüüpi ikka muuta ei saa. Muidugi oleneb kõik ka vanusest!

Xero
    Member

Ja arvad, et nüüd oled teise kehatüübiga?
    matti
    Member

Erinevalt pikkusest on võimalik inimese kehaehitust muuta tundmatuseni.Tegelt kasvu saab ka kasvuhormooniga.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 52 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.