Skip to main content

Millal võib alata?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Autor
    Postitused
    Scippy
    Member

millal võiks hakata kasutama siis toidu lisandeid (mis vanuses).

painkiller
    Member

ma arvan et see oleneb ikkagi rohkem treeningstaažist! Kuid on ka selliseid toidulisandeid mida ei soovitata alla 18.a.

gmaster
    Member

mõtle kui tore – varsti saadki vastuse sellele küsimusele, millal algab sinu peres tulevikukulturisti kasvatamine nende imeliste ainetega, mis annavad sulle iga kasutamiskorraga kilode viisi lihaseid samas trenni tegemata

Scippy
    Member

kuidas on lood kreatiini ja proteiiniga?

gmaster
    Member

vana oled ja kuhu sul kiire on?

trenni- ja toitumiskava on paigas:)?

Scippy
    Member

15 olen

trenni teen 5-6 korda nädalas (mõnikord käin õhtul jooksmas ka)

toitumiskava pole.

painkiller
    Member

Siis loe siit saidilt totumise kohta, aga kaua sa trenni oled teinud?

Andreaz
    Member

millal võiks hakata kasutama siis toidu lisandeid (mis vanuses).

synnist saati võib. titedgi tarbivad neid piimapulbreid

Scippy
    Member

trenni olen teinud 3 aastat.

tahtsin seda küsida veel, et suvel teha ülepäeva 4~ tundi päevas trenni, on see liiga palju?

eelmine aasta sõitsin trenni 20km (edasi ja tagasi) jalgrattaga, kuid see aasta oli mõte joosta see.

gmaster
    Member

no sellise distantsi puhul võid taastamiseks tõesti proteiinist kasu saada, kuid ma ei väsi kordamast, et minu puhul andis õige toitumine tunduvalt rohkem juurde

osta raamat sportlase toitumine!

painkiller
    Member

Sorry, et teemast mööda, aga mind hakkas huvitama see, et (trenni teinud juba 3 aastat, ise olles alles 15 ja nii 5-6 korda nädalas) mis su pikkus, kaal ja jõunäitajad on.

Scippy
    Member

olen 193cm pikk, ning kaalun 82kg~

gmaster
    Member

olen 193cm pikk, ning kaalun 82kg~

sa ei vastand ka küsimusele, kas su trennikava paigas on?

toidukava paikapanemine tuleb rahalises mõttes palju kasulikum, aga mis ma ikka siin seinaga räägin, kui keegi ei kuula. Loe viimast artiklit, seal ka ütleb, et päris toitumine enne paika.

trenni olen teinud 3 aastat.

tahtsin seda küsida veel, et suvel teha ülepäeva 4~ tundi päevas trenni, on see liiga palju?

eelmine aasta sõitsin trenni 20km (edasi ja tagasi) jalgrattaga, kuid see aasta oli mõte joosta see.

Oleneb, mida teha. Samuti oleneb su organismi taluvusest. Kuid, kui sa just võistlusteks ei valmistu, siis ei ole suurt mõtet ennast nii palju koormata. Kui kange soov on, siis võiks vähemalt seda trenni pooleks lüüa – 2 tundi hommikul ja 2 õhtul. Kuid ma siiski väga suurt mõtet ei näe sellel. On liiga suur oht üle treenida. Kuigi sa ise pead oma organismi tunnetama, kas suudad või mitte. Olen aerutamise trennis teinud 2×2 tundi päevas. Aga siis ma tegin natuke erinevaid trenne – näiteks hommikul lühikesi lõike ja õhtul sõitsin pikka maad või vastupidi.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.