Skip to main content

Kreatiini tarbimine??

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kreatiini tarbimine??

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere , sooviks tead kaua võib tarbida kreatiini(Fasti oma ). Eksitav on see , et paljud räägivad , et seda tohib pidevalt manustada , kuigi see tundub kahtlane.

PS: Ma proovisin otsingust otsida , kuid ei leidnud.

madis173
    Member

Tere , sooviks tead kaua võib tarbida kreatiini(Fasti oma ). Eksitav on see , et paljud räägivad , et seda tohib pidevalt manustada , kuigi see tundub kahtlane.

Uurimus, kus osalesid 32-70 aastased mehed, naised, kes tarbisid viiel päeval nädalas 20gr kreatiini ja edaspidi 10gr viiekümne ühe (51) päeva jooksul, näitas, et mingeid kahjulikke toimeid ei ole. Peale jõu suurenemise täheldati ka kolesterooli taseme langust 22%. Meestel vähenes veresuhkru tase veres (öösel ei söödud), mis annab tunnistust sellest, et insuliin, kui väga tugev anaboolik tegi oma tööd hästi.

Kas on mõtet tarvitada kreatiini kuuridena? Antud arvamus tuleneb steroidide maailmast. Atleedid � �keemikud� kasutavad kuure selleks, et vähendada steroidide kõrvaltoimet ja, et retseptorid ei kohaneks steroididega. Dr. Greenhaffi uurimused näitavad, et kreatiini tarvitamine kuuridena ei anna mingeid eeliseid. Kreatiini tarvitamisel lõpetab organism ise kreatiini tootmise, kuid niipea kui lõpeda kreatiini tarvitamine, siis see taastub. Leiti, et kreatiini tarbimisel 20-30gr seitsme päeva jooksul ja seejärel 5-10gr 4-5 nädala jooksul ning seejärel kõik uuesti, on hea skeem.

Andreaz
    Member

mina söön kyll pidevalt aastaringselt ja synnist saati seda peaaegu.

no fasti oma just ei söö ega seal polegi vahet kes tootia on pääasi et aine olex kreatiin. pulbrilisel kujul pole seda paar kuud juba võtnud aga see eest kala(heeringat) jm. kraami söön ikka mis kreatiini annab

Capricorn
    Member

Heeringas pidavat sisaldama 10 g kreatiini 1 kg kohta. Samas küpsetamisel kreatiini tase alaneb.

Lugesin veel seda, et metsloomade lihastes on kreatiini sisaldus 10 korda suurem kui kodustatud loomadel, sest metsloomadel on füüsiline aktiivsus kordades suurem kui koduloomadel, kes rahulikult karjamaal rohtu mäletsevad või kellele künasse söök ette tuuakse.

Autor
    Postitused
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.