Skip to main content

Kõige parem spordijook trenni ajal joomiseks?=)

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kõige parem spordijook trenni ajal joomiseks?=)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 47 total)
  • Autor
    Postitused
    s22ks
    Member

Mis on teie arvates siis kõige parem ja kasulikum sprodijook jõusaali? Või siis üldsegi vesi?

Kimber
    Member

Värska oleks vast kõige parem kui seal gaase sees poleks. Loomulikult oleneb see trennist ka. Kui trenn kipub üle tunni minema siis peaks juba mingeid süsikaid ka lisama.

Thom
    Member

Olen koguaeg joonud Eviani 0.7 pudel. Kulub täpselt trenni peale ära

gmaster
    Member

gaasitu värskat peaks asendama borjomi

jrx
    Member

Mul läheb korraliku trenni ajal 1,5 l spartakiaadi / vett ja jääb puudugi.

V8
    Member

Puhas vesi on parim.

SiimN
    Member

Aura Punane tee on lemmik:) Seda läheb siis 1,5l pudel trennis

gmaster
    Member

aga jah, soovitaks sul seda ikkagi enesetunde järgi teha. katseta, vaata millisega kõige rohkem energiat ja parim enesetunne on. mul ei mõju mõni spordijook üldse, samas kui on mul pika katsetustejada jooksul välja uuritud 2 sellist, mis märgatavalt kiiremini taastavad

jaagi
    Member

2 mõõdulusikat “sports drink GUTZY lemon flavour / added caffeine” 0,7l vett + 3-4 jääkuubikut ja tulemus on perfecto

zeus
    Member

ise soovitaksin spartakiaadi, juues tunned kuidas energia voolab tagasi lihastesse.Kasutan seda pikkade treenignute ajal ja siiani on see parim.

Samas sama hästi ajab asja ära ka Artic

monarh
    Member

ise soovitaksin spartakiaadi, juues tunned kuidas energia voolab tagasi lihastesse.Kasutan seda pikkade treenignute ajal ja siiani on see parim.

Samas sama hästi ajab asja ära ka Artic

“Spartakiaad”??? Olen kusagil sellest joogist veel kuulnud, aga pole kusagil poes peale trehvanud. Kus kohast sa seda ostad ja millise kraamiga täpsemalt tegemist on. Nimi kõlab nagu oleks Venemaalt pärit?

maryjane
    Member

Minu patenteeritud trennijook koosneb 0.5l värskast, lahustuvast c-vitamiini (1000mg) tabletist ja poolest lahustuvast aspiriinitabletist.

maryjane
    Member

aa… ja spartakiaadi müüakse tartus salutarise poes (kalevi 4). Pealinna kohta andmed puuduvad.

V.K
    Member

Arctic sport slim lime käib päris hästi kuna kaloreid selles vähe, sisaldab l-karnitiini ka mis aitab rasvu põletada ning on üldse mõnusa maitsega kustutades janu ning samuti on hind ka taskukohane.

Fatburner, roheline. Kulub restide viisi;) Enne trenni ja trenni esimeses pooles siis. Meespool eelistab vist pigem Arcticut, nagu ma olen märganud. Vesi läheb muidugi ka iga kell loosi.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 47 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.