Skip to main content

ülemine kõtu lihas

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Vend Vähilt » ülemine kõtu lihas

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    roulling
    Member

sooviks teada paar harjutust ülemiste kõhulihaste tegemiseks?

ettetänades vastuste eest

V.K
    Member

Ülemine kõhulihas saab kõige rohkem vatti treenimisel ning seega areneb kiirelt. Ülemine kõhullihas töötab enamustel harjutustel kõhtu tehes. Tüüpilisemad harjutused on keretõsted matil, kerepöörded, istesse tõus ja palju muud.

Hades
    Member

soovitaksin teha keretõsteid kõhupingil koos kettaga 3x u. 25 . Aga ära keha liialt alla lase sest siis kandub koormus rohkem seljale

V8
    Member

Ülemisi peaksid kõige paremini treenima igasugused jalatõsted, kuid eks Vähi teab paremini öelda.

tomster
    Member

Ülemisi peaksid kõige paremini treenima igasugused jalatõsted, kuid eks Vähi teab paremini öelda.

Sa oled millestki valesti aru saanud. Jalatõsteid kasutatakse just alumistele kõhulihastele rõhu suunamiseks.

vend vähk
    Moderator

Tere!

Kusjuures ma ei tea kõhulihaste treenimisest eriti midagi. Ma lihtsalt teen erinevaid harjutusi läbisegi pärast jõusaalitreeningut ning küljelihaseid eraldi ei ole üldse treeninud, aga dieediga tulevad need ilusti nähtavale. Igasugused sellised harjutused, kus rahvas ripub kusagil lae all pea alaspidi ja võnguvad mingisuguse lisaraskuseks võetud kettaga, on minu jaoks mõistmatud harjutused. Ma saan palju parema tulemuse oluliselt mugavamate ja kergemate harjutustega! Eile tegin näiteks kõhulihase harjutust selili matil, varbad redeli alumise pulga all 60 kordust(paus 50 sekundit), 50 kordust(paus 40 sekundit), 40 kordust(paus 30 sekundit), 30 kordust(paus 20 sekundit), 25 kordust. Piisavalt lihtne ja intensiivne programm!

theONE1
    Member

Jalatõsted??

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.