Skip to main content

aidake leida mehele parim dieet

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » aidake leida mehele parim dieet

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    kätu22
    Member

alustan siis sellega, et mul abikaasa paari aastaga end paksuks söönud. kaalub 107kg ja on 176cm pikk (suure kondiga on muidu). kõht on tal ikka väga suur ees ja tsellu ka sinna tulnud. nii minul kui ta emal hirm tema ees. palju ju räägitud kus ülekaalulised infarkti saanud.

esmaspäevast lubas siis hakata endaga tegelema. otsikski head dieeti. olen kuulnud ühest mis ei lase nahal nii öelda välja venida, et kui võtab kiiresti alla, et nahk ei jääks lötendama, aga ei mäleta mis selleks tegema pidi.

loodan, et keegi saab mind mures aidata ja annaks infot mingitest headest dieetidest ja treeningutest.

tänud

vend vähk
    Moderator

alustan siis sellega, et mul abikaasa paari aastaga end paksuks söönud. kaalub 107kg ja on 176cm pikk (suure kondiga on muidu). kõht on tal ikka väga suur ees ja tsellu ka sinna tulnud. nii minul kui ta emal hirm tema ees. palju ju räägitud kus ülekaalulised infarkti saanud.

esmaspäevast lubas siis hakata endaga tegelema. otsikski head dieeti. olen kuulnud ühest mis ei lase nahal nii öelda välja venida, et kui võtab kiiresti alla, et nahk ei jääks lötendama, aga ei mäleta mis selleks tegema pidi.

loodan, et keegi saab mind mures aidata ja annaks infot mingitest headest dieetidest ja treeningutest.

tänud

Kui saladus ei ole, siis kui vana sul see priske mees on?

kätu22
    Member

Kui saladus ei ole, siis kui vana sul see priske mees on?

kätu22: kõige mõttekam oleks ilmselt pöörduda spetsialisti poole, mitte ise leiutada mingeid imedieete. Toitumiskava saab tellida näiteks Marek Kalmuselt või Ott Kiivikalt. Ka siinsamas portaalis on olemas koht, kust seda tellida saab. Palju ta ei maksa. Või siis saada kasutajale Bonsuna (Marek Kalmus) sõnum. Tema koostatud kava hinda ma ei tea, aga inimsed on siiamaani rahule jäänud nii palju, kui mina kuulnud olen.

kätu22
    Member

kätu22: kõige mõttekam oleks ilmselt pöörduda spetsialisti poole, mitte ise leiutada mingeid imedieete. Toitumiskava saab tellida näiteks Marek Kalmuselt või Ott Kiivikalt. Ka siinsamas portaalis on olemas koht, kust seda tellida saab. Palju ta ei maksa. Või siis saada kasutajale Bonsuna (Marek Kalmus) sõnum. Tema koostatud kava hinda ma ei tea, aga inimsed on siiamaani rahule jäänud nii palju, kui mina kuulnud olen.

tänud.

daemonium
    Member

Üldiselt valdavale enamikule inimestest piisab väikestest muutustest:

1.süüa tihedamini(5-6 korda päevas)

2.hommiku- ja õhtusöök vahetagu kohad(millegipärast kiputakse just õhtuti end täis laadima)

3.õhtusöök peab olema piisavalt vara – et vältida vigisemist teemal a ma ei tahagi hommikuti süüa

4.3-4 korda nädalas aeroobset – soovitaks ratast(veloergomeetrit) või ujumist;jooksmine … no see,kes suudab jooksuga endal peki maha saagida,sel tglt polegi seda eriti teha vaja,

ROtter
    Member

Ja põhiline – tuleb kulutada rohkem energiat kui söögiga saad.

antol
    Member

Ja põhiline – tuleb kulutada rohkem energiat kui söögiga saad.

OldManiga absoluutselt nõus – polegi elus miskit muud põhimõtet järginud – toimib täiesti. Muidugi, kui tulemuste nimel trenni teha, siis peab keha taastumiseks ja lihasmassi kasvatamiseks vajalikud ained siiski kätte saama. A.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.