Skip to main content

Tahaks hakata korralikumalt treenima.=)

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Tahaks hakata korralikumalt treenima.=)

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    s22ks
    Member

Tere!

Olen teinud trenni mingi 1,5 kuud “suvalt”, aga nüüd tekkis soov korralikumalt treenida.

Muidu olen 14a., 175cm, 74kg ja surun 90kg.Soov oleks siis suurendada jõudu mitte lihast.Rohkem rind, triitseps, selg ja biitseps.

Kas kellegil oleks häid soovitusi?Keegi oskaks head kava soovitada?

PT London
    Member

No mina soovitan j6u trenni teha

Kuutma
    Member

Tee lühikesed seeriad suht max raskustega

greenu
    Member

võta tööriistade alt algajate kava ja tee selle järgi trenni ….. soovitan sul jalgu ka treenida mitte ainult ülakeha nagu sa kirjutasid …

theONE1
    Member

Kuidas saab sulle soovitada mingit kava? Lase endale personaalne kava teha treeneril ning sealt on oodata ka tulemusi. Ülesse on pandud igale poole NÄIDISKAVAD, mida keegi, on kunagi mingil ajahetkel teinud vms. Loomulikult võid sa midagi sealt aluseks võtta, aga seda tuleb vastavalt sinu treenitusele ja teistele personaalsetele aspektidele täiustada!

edu!

delirium
    Member

Üleüldse üks jäejekordne läbimõtlemata küsimüs.

ristokru
    Member

Tere!

Olen teinud trenni mingi 1,5 kuud “suvalt”, aga nüüd tekkis soov korralikumalt treenida.

Muidu olen 14a., 175cm, 74kg ja surun 85kg.Soov oleks siis suurendada jõudu mitte lihast.Rohkem rind, triitseps, selg ja biitseps.

Kas kellegil oleks häid soovitusi?Keegi oskaks head kava soovitada?

Mina teen Kaido Leesmanni kava ,see on rinnalt surumiseks-jõud. Väga hea kava

Autor
    Postitused
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.