Kas algus on hea.
- This topic has 50 replies, 21 voices, and was last updated 17 years, 9 months tagasi by
ristokru.
-
AutorPostitused
-
märts 11, 2008 at 5:19 p.l. #9298
VirtualCD
MemberMu story hakkas sellega, et koolis oli lõuatõmbamine ja mingil naljakal põhjusel ma sellega hakkama ei saand.Otsustasin asja uurida ja asutsin õhtul kaalu peale ja see lõi mulle 70 kg ette.Ma polnud ÜLDSE rahul.
Otsustasin asja kätte võtta ja hakata uurima kaalu alandamise ja lihasmassi kasvatamisviise.Nii leidsingi vajaliku fitnessi lehe.
Kirjutasin otsingusse kõhulihased ja see lõi imekspandavalt palju artikleid ette, millest igaüks oli kasulik.
Peale natukest enda harimist, otsustasin asjaga tegelema hakata.
Ütlesin EI: magusale, niisama loogerdamisele, soolase toidu söömisele ja hakkasin trenni tegema.
Olen hakanud sööma muna ja jooma piima – asjad mida ma vanasti üldse ei talunud, aga nüüd kui kaalul on enesehinnang hakkasid need palju paremini maitsma.
Teen 4 korda nädalas jõutrenni ja käin 3 korda nädalas jooksmas- enamasti 3km vahemaad.Võtavad kenasti võhma välja, aga pärast poolt tundi on enesetunne ülihea.
Olen veel mõelnud toidulisandite kasutamisele, aga pole kindel kas neid on veel mõtet kasutada.
Ootan meelsasti parandusi oma uues elurütmis.Kriitika on palju teretulnum kui kiitmine.
märts 11, 2008 at 5:25 p.l. #145227SHOXi
MemberVäga hea, ainult 4 korda jõusaalis ja 3 korda aeroobset liiga intensiivne algus ei ole?
märts 11, 2008 at 5:33 p.l. #145228VirtualCD
MemberVäga hea, ainult 4 korda jõusaalis ja 3 korda aeroobset liiga intensiivne algus ei ole?Ma vist lugesin ka midagi selle kohta, et alguses pole eriti tark palju teha.Kas peaksin natuke tagasi tõmbuma?
märts 11, 2008 at 5:34 p.l. #145229Alexander Andrusenko
ModeratorKui sa oled meessoost ja kaalud 70kg (ja su kasv ei ole alla 170cm), siis ma millegi pärast ei usu, et sul on millegi arvelt alla võtta. Pigem tegele jõutreeninguga, kasvata lihasmassi ja jõudu. Kaalu alandamisele hakka mõtlema siis, kui sul natuke lihasmassi ka alla tekib, ning sa tunned, et on vaja alla võtta. Alandada kaalu ja kasvatada lihast ei ole eriti võimalik. On muidugi ka erandeid, aga selle peale ei maksa küll loota, et sul hakkab lihas äkki kasvama ja rasv samal ajal põlema.
7 päeva nädalas ei ole mõtet trenni teha, sellest on pigem kahju kui kasu. Treenid lihtsalt üle. Sul on vaja sobivat ja mõõdukat treeningkava ning õiget toitumist.
märts 11, 2008 at 5:44 p.l. #145232VirtualCD
MemberPikkus on mul 175cm.
Kas see tähendab et mu armastatud 1Päkk on tingitud treenimatusest mitte rasvast?
Tundub et ma peaksin tõesti hakkama lihasmssi kasvatamisega.
Ja seda ka et ma viskasin viimase aastaga umbes 10 cm…
märts 11, 2008 at 5:48 p.l. #145235Alexander Andrusenko
ModeratorNo aga sul ei saagi mingit 6packi välja tulla, kui rasvakihi (mis peab sul üsna mõõdukas olema kaalu arvestades) all erilist lihasmassi ei ole.
märts 11, 2008 at 5:50 p.l. #145236VirtualCD
MemberNii et see viibki siis mind jõutrenni juurde?
märts 11, 2008 at 5:53 p.l. #145238LB
MemberMul oli siuke naljakas asi kah et ei jõudnud isegi elueest punnides1 lõuatõmmet ära teha aga sinust erinevalt oli minu kaal mingi 40 50 kilo sust rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> minu soovitus oleks sulle et kui sul nagu kaal nii väike on siis tee jõukas just neid baasharjutusi nagu rinnalt surumine kükk ja jõutõmme, söö palju valku ja ära rämpsu väga söö.loomulikult tee ka muidu harjutusi aga põhirõhk just nendele harjutustele.Paari kuu pärast peaksid juba päris rahul olema
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 11, 2008 at 6:02 p.l. #145240SHOXi
Memberkäi alustuseks 2 korda jõusaalis nädalas ja siis kuu pärast liigu 3 korra peale. aeroobset tee nädalas 2 korda.
märts 11, 2008 at 6:03 p.l. #145241VirtualCD
MemberMul oli siuke naljakas asi kah et ei jõudnud isegi elueest punnides1 lõuatõmmet ära teha aga sinust erinevalt oli minu kaal mingi 40 50 kilo sust rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> minu soovitus oleks sulle et kui sul nagu kaal nii väike on siis tee jõukas just neid baasharjutusi nagu rinnalt surumine kükk ja jõutõmme, söö palju valku ja ära rämpsu väga söö.loomulikult tee ka muidu harjutusi aga põhirõhk just nendele harjutustele.Paari kuu pärast peaksid juba päris rahul olema
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Umbes selline mu plaan on jah :
märts 11, 2008 at 6:04 p.l. #145242VirtualCD
Memberkäi alustuseks 2 korda jõusaalis nädalas ja siis kuu pärast liigu 3 korra peale. aeroobset tee nädalas 2 korda.Aga miks nii vähe?
Kuigi ma olen kindel, et sul on õigus…
märts 11, 2008 at 6:05 p.l. #145243Amarillo
Membertee parem 3 jõutrenni ja 1 jooxutrenn südame pärast ca 40-50min , alguses ongi äksi täis aga pärast kerge stress ja ületreening tulema. toidulisanditele võid õtlema hakata aasta pärast, pole vaja pahna siisse süüa, peale trenni kohupiim.
Kui sul iseloomu on siis telli treening+toitumiskava 900eek – odavaim investeering, toitumiskavast alguses sinul kindlasti raske kinni pidada nt 12 munavalgrt päevas
märts 11, 2008 at 6:11 p.l. #145250Amarillo
MemberAga miks nii vähe?Kuigi ma olen kindel, et sul on õigus…
tasa ja targu tuleb alustada, kui kogemused 0 siis kerge ületreening ja veel exstra kui spordimees ei ole siis tuleb alustada vähesega
märts 11, 2008 at 6:41 p.l. #145260Martti K.
MemberKas mingi põhi ka all on? Näiteks mõni treeningkogemus kuskilt vms?
märts 11, 2008 at 7:01 p.l. #145261Samakamees
MemberKui sa tahad lõuatõmbe jaoks jõudu , siis neid arendab ainult lõuatõmme
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sama asi kätekõverdustega. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.