Müstilised 3 kilo?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Müstilised 3 kilo?
- This topic has 6 replies, 4 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
märts 10, 2008 at 9:16 p.l. #9286
bianchi
MemberNatuke eelinfot oleks ka hea mõte. Paar aastat tagasi võtsin personaalselt koostatud dieedi- ja trennikavaga peaaegu 20 kilo alla. Peale seda hakkasin oma söömist enam-vähem rütmi seadma, nii rangelt enam järge ei ajanud , aga vanade harjumuste juurde kindlasti tagasi ei läinud. Kaal püsis ilusasti omal kohal (62 ringis siis, 165 cm pikkust ja vanus 20 – suht okei).
Nüüd on suvega lisandunud mingid tobedad 3 kilo, ja kõige iroonilisem on see, et ma ei saa aru, kuhu, kuna riiete ja mõõtude järgi ei ole midagi muutunud?! Ühest küljest on loogiline süüdlane töökohavahetus, suvi läbi restoranis, kus ikka näksid mingeid hirmsaid saiakesi ja see personalitoit on ikka nagu ta on, kuigi liha ja kartulit ma enam koos ei söö ja üleüldse lihast üsna võõrdunud, kala ja muud mereelukad lähevad küll, vahel kana ka.
Töö tõttu ei olnud aega ega jaksu trenni teha, kuna üsna jube trepp ja kiire tempo võtsid oma osa ja läksid ka päris hea aeroobsena kirja, eks ole
Sügisest läksin trenni tagasi (igasugused rühmatrennid v.a. pilates jms / aeroobne jõusaalis), üritan 3x nädalas vähemalt tund trenni teha. Söön korrapäraselt ja mõistlikult, ekstreemsusi ei harrasta, kuigi jah, lihtsüsivesikud on mu kurjad kiusajad. Mis ei tähenda, et ma igal õhtul komme õgin, aga vahel ikka annan neile järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja nüüd siis see müstika, et miks need kummalised kilod minema ei lähe ja rasvaprotsent ei vähene? Loogiliselt võttes peaks see lisand ju lihas olema, et raskem, aga siis peaks rasvaprotsent vähenenud olema, või mis? Kui kaal kõrvale jätta ja peegliga konsulteerida, siis tema mu peale väga kuri ei ole, kuigi kõhult ja reitelt võiks üht-teist vähemaks koorida. Andke abi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 11, 2008 at 12:32 e.l. #145126AlanBStard
ModeratorMa ei usu et siin foorumis keegi müstikateemat eriti jagab, kas sa siit oled proovinud:
http://woman.delfi.ee/foorum/list.php?f=79
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 11, 2008 at 12:42 p.l. #145171ROtter
MemberInimese organeid ümbritseb nn. siserasv, võib olla tuleb põhjust sealt otsida.
märts 11, 2008 at 1:37 p.l. #145182trennineiu
MemberEinoh, mul sama lugu, kuigi lisandunud 1,5 kilo. Kusjuures, toitumist muutnud ei ole, treeningkoormust olen tõstnud. Mõõdulindiga kõikvõimalikud kohad ära mõõtnud – kõik sama. Ei tea, milles asi.
märts 11, 2008 at 2:13 p.l. #145187rinaldo
MemberKui muutus välja ei paista siis on kõik ok. Välimus ennekõike
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 11, 2008 at 2:17 p.l. #145188ROtter
MemberKui muutus välja ei paista siis on kõik ok. Välimus ennekõike
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siserasv on ohtlikum kui nahaalune rasv. Siserasv võib hakata takistama siseorganite tööd.
märts 11, 2008 at 3:41 p.l. #145202AlanBStard
ModeratorSiseorganite vaheline rasv koguneb vist nt kortisooli ehk stressi mõjul. Eks ta ohtlik ole vist põhiliselt sellepärast, et temast on ka suht kerge lahti saada, seda ei hoita nii metsikult kinni.
Aga kaalu lisandumine iseenesest ei ole müstika
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.