Skip to main content

Aeroobne trenn

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Sai siis mõnda aega tagasi omale keldrisse pisike jõusaal loodud, surumispink kangiga ja hantlid. Kõik vajaliku saab tehtud. Nüüd tekkis aga vajadus ka mingi aeroobse tegevuse tegevuse järele. Ja probleem ongi sellest, et mida ma tegema peaks? Välja ma talvel minna ei sooviks. Hüppenöör on üks päris hea variant aga probleem on selles et jõusaali lagi on lihtsalt selle jaoks liiga madal. Kas üldse on mingeid muid variante (trenasööri jaoks raha pole kahjuks)?

ROtter
    Member

Sai siis mõnda aega tagasi omale keldrisse pisike jõusaal loodud, surumispink kangiga ja hantlid. Kõik vajaliku saab tehtud. Nüüd tekkis aga vajadus ka mingi aeroobse tegevuse tegevuse järele. Ja probleem ongi sellest, et mida ma tegema peaks? Välja ma talvel minna ei sooviks. Hüppenöör on üks päris hea variant aga probleem on selles et jõusaali lagi on lihtsalt selle jaoks liiga madal. Kas üldse on mingeid muid variante (trenasööri jaoks raha pole kahjuks)?

Hüppad kujutletava hüppenööriga ja varieerid tempot, samuti paigaljooks.

theONE1
    Member

Ega seal erilist “jalgratast” leiutada ei saa, aga Oldmani varianti tasub sul poovida küll! Samas saad ka odavalt kuskilt kasutatud veloergomeetri soetada, Otsi!

greenu
    Member

kui sul tava jalgratas on siis ehita mingi pukk et tagumine ratas maast lahti on ja ongi odav velo ….

jrx
    Member

“cardiot” saab teha peaaegu kuidasiganes. Ringteeninguga erinevate väga kergete jõuharjutustega näiteks. Lihtsam on küll intervalli kui aeroobsega – kui tahad tõesti puhast aeroobset, siis jah OldMani soovitused.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.