Skip to main content

Trenni tehes süda paha :(

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Trenni tehes süda paha :(

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Et siis selline jama, et trenni tehes läheb süda pahaks :???:”>. Mitte et nagu oksendama tahaks päris hakata, aga igatahes peale mõnda seeriat/harjutust hakkab juba s***.

Tõsiselt jama lugu, aidake.

PT London
    Member

Alguse asi, aga ara muretse see laheb peagi yle,ole mees ja kannata ara!Ma pikemalt ei hakka seletama :???:”>

NB. v6ta asja rahulikumalt ning ara suurenda raskusi liiga palju,

Anonüümne
    Guest

Tänud, kohe kergeb hakkas. Arvasin juba, et südamega on äkki miski jama.

gmaster
    Member

no midagi ei tasu välistada

eks see on märk sellest, et peaks rahulikumalt võtma

lase oma kava üle vaadata (eeldusel et sul see on)

ROtter
    Member

Tänud, kohe kergeb hakkas. Arvasin juba, et südamega on äkki miski jama.

Lase kindlasti südant kontrollida.

mort
    Member

endal ka läks alguses süda pahaks kui tegin jalgadele harjutusi, eks sai alguses liiga palju punnitatud, peale paari kuud organism harjus ja kõik ok.

Anonüümne
    Guest

Ma tegin mingi aasta tagasi ka trenni (omajaoks suurte raskustega), ent siis tegin intensiivsemalt ja ei olnud midagi.

Nüüd tuli ligi kolmveerand aastat puhast lebotamist ning nüüd uuesti alustades on nii.

Ma võtan asja rahulikumalt ja vaatan, mis saab.

FitMan
    Member

mul on ka esinenud, kui mitmest harjutusest-seeriast viimast võtan

maximus89
    Member

Kui palju sa trenni ajal jood ja kui kaua aega sa enne trenni sööd?Kui sa näiteks sööd kõhu täis ja lähed trenni ja siis veel jood seal ka palju ja veel gaseeritud jooki, siis pole mingi ime, et üles hakkab tulema.Ma hakkasin isegi ükskord oksendama, sest ma jõin jõusaalis tunni aja kohta 1,5l vett.

V.K
    Member

mul hakkab ka vahest paha kui jalga teen, teen lihtsalt pikemad pausid seeriate vahele kuni hingamine taastub korralikult kuigi süda ja kõik on korras.

matti
    Member

mul hakkab alati peaaegu paha kui ma kitsel selga teen,pea hakab julmalt ringi käima.

jorsik
    Member

kui on pikem paus sisse jäänud, siis uuesti trenniga alustamisel on mul ka alguses suurema pingutamise peale süda paha olnud, tuleb alguses kergemalt võtta asja ja see peaks üle minema paari nädalaga hiljemalt.

intsu007
    Member

Mul läks eile ka j6usaalis syda pahaks ning p6hjus oli see, et tegin j6ut6mmet ja kykke liiga suurte raskustega.

jrx
    Member

Südant kontrollida. Kui süda on korras, siis on tegemist lihtsalt piimhappe liiga järsu/suure konsentratsiooni tõusuga. Ja seda läve saab arendada kui soovi peaks olema.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.