Kullakallis Rebane, õpeta mind, kui arvutikauget inimest, et kuidas ja mida ma muutma pean, et mulle tulevad sõnumid foorumisse sisse logides jälle “ekraanile hüppaks”? Ma just avastasin, et ma olen ebaviisakalt vähemalt 3 PM lugemata jätnud, sest ei teadnudki, et nad mulle tulnud on.
Äkki on mingi pop-up blocker peale pandud kogemata? Firefox’il saab näiteks peale panna erinevatele saitidele, et ta need blokeeriks, kui samas peaks tulema üles paremale nurka ka vastav teada, kui on midagi blokeeritud… ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja peaks saama valida, kas soovid avada v ei jne.
Äkki on mingi pop-up blocker peale pandud kogemata? Firefox’il saab näiteks peale panna erinevatele saitidele, et ta need blokeeriks, kui samas peaks tulema üles paremale nurka ka vastav teada, kui on midagi blokeeritud… ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja peaks saama valida, kas soovid avada v ei jne.
Mm, ei tea, kasutan Opera´t ja eriti näppinud küll seda pole ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Operal on ka automaatselt Pop-Up blocker peal.Et seda ära saada,selleks tuleb operas menüü ribalt valida tools-preferencses.. ja kohe generali all ongi “Pop-ups:Block unwanted pop-ups” ,vaheta see ära,vaata milline sulle sobiv ja korras.Nii ka peaks postkasti lahti hüppama.