Mul oleks selline küsimus, et kui korralikult ei tee sooja kas sisi võivad jääda õlad natuke valusaks kui teha kangiga harjutis?
Enda arust teen korralikult sooja aga mõnikord jäävad õlad liiga valusak, millest see veel tingitud olla võib ?
Kui mina teen vähe sooja mingi päev siis järgmine päev on lihased oluliselt haigemad.Lihaste valu põhjustab lisaks piimhapele ka mikrorebestused.Kui pole sooja teinud,siis on lihas vähem elastne ja jõulisemate pingutuste korral tekkivad need mikrorebendid kergemini ja seetõttu on ka lihas rohkem valus.
Mul on sama viga. Õlg on üldse üks väga probleemne koht. Vähemalt minu puhul ei ole tegu seljataha jäänud treeninguga kohe mitte sugugi. Pigem on asi selles, et ma võtan vale haarde suuruse ja siis saavad liigesed rohkem vatti kui nad peaksid saama. Proovi erinevaid haarde laiusi, et vähendada rõhku liigesele ning ära unusta venitusi. Nii kui ma hakkasin õlale korralike venitusi tegema, hakkas paljudel harjutustel ka liiges puhtamalt tööle.
mul ka õlad nõrk koht. Eelmine aasta hakkas ka valutama aga järsku kadus valu ise enesest ära. Nüüd jälle jama majas rinnalt surumist ei kannatanud kohe ültse teha. Nüüd jäävad õlad ainult peale trenni kangeks ja viga vist liigestes. Ostsin ultrageeli ja proovin äkki see aitab!!!!!! ??:”>