Küsimus
- This topic has 9 replies, 5 voices, and was last updated 19 years, 1 month tagasi by
Mysterio.
-
AutorPostitused
-
detsember 24, 2006 at 8:47 e.l. #9151
Mysterio
MemberTere!
Mul on plaan hakata ostma jõupinki. Kuna olen algaja, ei näe ma põhjust kulutada hiigelraha sellele ning ühes ajakirjas nägin jõupinki 1999.- eest. Kangi ega raskusi kaasas sellel ei ole. Kuna mul pole eriti aimu, kallid on kangid+raskused, ja kust neid saab, siis tahaksin profesionaalidelt abi.
Et siis äkki keegi oskaks öelda kui palju lisaraha peaksin ma raskuste+kangi peale magama panema? Ja millised raskused oleksid algul soovitatavad? Kuna ja olen alles algaja ja olen suhteliselt nõrguke siis ega mul vist mingeid kolmekümneseid algul vaja ei lähe.
Tänud.
detsember 24, 2006 at 9:04 e.l. #99394detsember 24, 2006 at 9:51 e.l. #99396Mysterio
MemberMa ei tea kas mu arvutil on midagi viga, või need lingid ei töötagi.
detsember 24, 2006 at 9:54 e.l. #99397detsember 24, 2006 at 10:30 e.l. #99400Mysterio
MemberIE-ga sain avada selle.
Ei uskunud, et tühi mingi 10 kilone kand maksab juba sama palju kui pink ise.
Pluss raskused lähevad ka algul mitu tonni. Niiet umbes 5000-6000.- läheks mulle vist maksma see värk. Milliseid raskuseid mulle soovitaksite, kui olen ise hetkel 15-aastane, 174 cm pikk ja ainult 58 kg. Rinnalt surusin viimati 47,5. Ma tean et see pole mitte mingi näitaja, ärge hakake nüüd targutama et see ei koti kedagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 24, 2006 at 10:40 e.l. #99401Kaspar90
MemberAga mõne saali külastus soovi siis pole?
detsember 24, 2006 at 10:57 e.l. #99407gmaster
Memberraskused on alates 40 eek kg
heal juhul
no loogiline on et ostad raskusi nii palju kui hetkel vaja on?
ja minumeelest pole küll mõtet koju ainult kangi osta
üldiselt kui võimalik siis mine ikkagi saali ja tee võrdselt võimalikult palju erinevaid harjutusi, ega need saalid ja erinevad masinad ilu pärast tehtud pole
detsember 24, 2006 at 1:09 p.l. #99418Mysterio
Memberraskused on alates 40 eek kgheal juhul
no loogiline on et ostad raskusi nii palju kui hetkel vaja on?
ja minumeelest pole küll mõtet koju ainult kangi osta
üldiselt kui võimalik siis mine ikkagi saali ja tee võrdselt võimalikult palju erinevaid harjutusi, ega need saalid ja erinevad masinad ilu pärast tehtud pole
Sel jõupingil oli muidu jalgade ja mingi käte oma ka veel. Ja hantlid on mul ka olemas. Ma arvan et see oleks piisav mulle, kuna ega ma mingiks jõujunniks ei taha saada, lihtsalt võiks natuke parem olla keha. Mis naistele ikka see kondine ja lihastete keha meeldib.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas 40.- kilogramm tähendab siis et kui tahan osta 10 kg raskusi pean korrutama (10*40)*2? Seda ka, et kas alla tuhande lähedal pole võimalik mõnda 15-20 kg kangi osta, või on nad kõik 1500+ EEKu?
Ei viitsi ja ei ole ka eriti võimalik 15 km kaugusel käia. Minu elukoha läheduses ühtegi jõusaali küll pole.
detsember 24, 2006 at 4:50 p.l. #99431Mr.Y
MemberVaata nt Anttilast vm kataloogidest, neil on hinnad odavamad kui kuskil tehastes/poodides. Poest ma sain ka 1000 eest ainult 30kg. Kataloogides on tavaliselt mingid komplektid, kang 10kg + 40kg raskusi… aga ma ei mäleta, mis hind võis olla. Vinüülkettad on need, vbl sellepärast odavamad, aga vahet ju pole, kas tõstad metalli, kivi, liiva või sulgi, kui raskus on sama. Pingi võid ise puust ehitada või kui ei oska/pole võimalust, pead kuidagi kokku panema, nt toolid ja mingi laud/alus nende peale, väike tugi alla igaksjuhuks. Ma elusees ei kulutaks tuhandet või rohkemgi mingi pingi peale… praegu on ka ise ehitatud puust, reguleeritav pink. Kannab raskust ka, kuni 200kg vähemalt, rohkem mul polegi, kuigi kannataks rohkem ka.
detsember 24, 2006 at 5:17 p.l. #99435Mysterio
MemberQuelle kataloogis oli jõupink 2000.-
Ja Anttilast leidsin selle 50 kilose komplekti ka, ainult mingi 1000.- maksis vist. Ja eraldi 2*10 kg raskused 300.-.
Need ma arvatavasti tellingi.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.