rasvapõletus erilisel moel
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » rasvapõletus erilisel moel
- This topic has 21 replies, 15 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
Tuki.
-
AutorPostitused
-
märts 15, 2008 at 8:19 p.l. #9149
NO.1
MemberMul on selline mure, et paar preilit, kes teevad ilusti-kenasti trenni ja soovivad kaalust alla võtta…seda aga (rasvapõletus)tablettide abiga. Minu arvamust nad uskuda ei taha, et sellel pole mõtet vaid targem oleks toitmine paika panna(hetkel päevas 1-2 toidukorda). Niiet paluks siinkohal teie arvamusi ja soovitusi selle teemaga seoses, ehk on teist rohkem abi ja preilid lõpuks mõistavad, mis on õige!
märts 15, 2008 at 8:21 p.l. #145849hehee
MemberMul on selline mure, et paar preilit, kes teevad ilusti-kenasti trenni ja soovivad kaalust alla võtta…seda aga (rasvapõletus)tablettide abiga. Minu arvamust nad uskuda ei taha, et sellel pole mõtet vaid targem oleks toitmine paika panna(hetkel päevas 1-2 toidukorda). Niiet paluks siinkohal teie arvamusi ja soovitusi selle teemaga seoses, ehk on teist rohkem abi ja preilid lõpuks mõistavad, mis on õige!Vaevalt, et nad enne uskuma jäävad, kui omal nahal ja rahakotil asi läbi on proovitud. Mina ka ei jäänud, rumal tüdruk nagu ma olen.
märts 15, 2008 at 8:23 p.l. #145850Tuki
Membervõib-olla selgitades rasvapõletustablettide toimet, et mis see teeb ja mis moodi ja nii ja miks, põhjalikult, prindi artikleid. Kui neid ka ei usu, las proovivad mingi aja omal nahal ära ja vaatame mis tulemused tulevad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 15, 2008 at 8:49 p.l. #145855Hellboy
MemberMul on selline mure, et paar preilit, kes teevad ilusti-kenasti trenni ja soovivad kaalust alla võtta…seda aga (rasvapõletus)tablettide abiga. Minu arvamust nad uskuda ei taha, et sellel pole mõtet vaid targem oleks toitmine paika panna(hetkel päevas 1-2 toidukorda). Niiet paluks siinkohal teie arvamusi ja soovitusi selle teemaga seoses, ehk on teist rohkem abi ja preilid lõpuks mõistavad, mis on õige!Trenn+rasvapõletaja+ ainult 1-2 toidukorda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Njah nad saavad ikka karmilt tunda tagajärgi omal nahal, kui nad nii kaua edasi teevad(ega nad kaugele ei jõuagi). Aga äkki suunad neid siia samasse teemasse, foorumisse ja näitad neile teemasid, artikleid?märts 15, 2008 at 11:33 p.l. #145872lahmaator
MemberMul on selline mure, et paar preilit, kes teevad ilusti-kenasti trenni ja soovivad kaalust alla võtta…seda aga (rasvapõletus)tablettide abiga. Minu arvamust nad uskuda ei taha, et sellel pole mõtet vaid targem oleks toitmine paika panna(hetkel päevas 1-2 toidukorda). Niiet paluks siinkohal teie arvamusi ja soovitusi selle teemaga seoses, ehk on teist rohkem abi ja preilid lõpuks mõistavad, mis on õige!Need tabletisd pole kedagi aidand ega hakka ka aitama.
(vabandage et nii,, ütlen aga need tabletid on üks puhas lollus ja üks puhas pask
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Ärge seda viga kunagi tehke,et neid asju tarbite.
märts 16, 2008 at 9:16 e.l. #145894Kimber
MemberKui nendel preilidel natukenegi loogilist mõtlemist on siis nad peaksid ise ka aru saama, et kui keegi leiutaks tableti mis rasva põletab, saaks sellest inimesest hetkega maailma rikkaim inimene. Ja igasugused rasvumise probleemid maailmas oleksidki lahendatud. Jõudu!
märts 16, 2008 at 10:14 e.l. #145901Bonsuna
MemberParim mis rasva vastu on välja mõeldud: “Fairy”. Selle kasutamine oleks kindlasti väga eriline moodus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 16, 2008 at 12:13 p.l. #145919rainisk
MemberMinuarust peaks teema nimi olema ikka “Rasva kogumine erilisel moel ”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga saada nad mõne toitumisspetsialisti juurde, või kasvõi mõne targema jõusaali treeneri juurde ! Kui nad sind ei usu, siis ehk neid usuvad !
märts 16, 2008 at 12:23 p.l. #145921NO.1
MemberVägahea! Vaikselt hakkab looma:)
märts 16, 2008 at 1:15 p.l. #1459294Qlimax
MemberParim mis rasva vastu on välja mõeldud: “Fairy”. Selle kasutamine oleks kindlasti väga eriline moodus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hea tähelepanek!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 16, 2008 at 2:03 p.l. #145933LB
Membermuidu ma tõmbasin kunagi enne trenni omega3 tableti ja burneri tabletid alla ja väga vesiseks tõmbas päris kiiresti…ma arvan et ta mingit termo värki annab juurde aga see vist peaks vett ainult välja viima kehast rohkem mitte rasva põletama . parandage kui eksin, aga siis võib tunduda küll ju et rasv põleb kui vaatad ommikul et tänu vee arvelt on kaal langend …
märts 16, 2008 at 2:08 p.l. #145934gmaster
MemberMu teooria on selline, et need võivad dieeti mingi 10-20% efektiivsemaks muuta küll, aga see eeldab seda, et toitumine on paigas ja mingisugune stabiilne kaalulangus on niigi olemas..
märts 16, 2008 at 2:08 p.l. #145935punu
MemberHm, tegelikult on rasvapõletustablettidel ilmselt mingi platseebomõju siiski olemas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hangi miskid toimetud või muu vähese toimega (nt C vitamiin, kofeiin) tabletid, pane teise taarasse (või lihtsalt plastikkotti, nagu siin mõni aeg tagasi keegi olevat müünud miskit jura) ja räägi juurde, et nende toime saavutamiseks peab kindlasti 4-5 korda päevas valgurikast toitu sööma ja süsivesikud vähendavad toimet. Koos trenniga võivad sellised tabletid täitsa häid tulemusi anda, ma arvan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aa ja raha küsi ka roppu moodi. Platseeboravimi toime on selle hinnaga tugevas positiivses korrelatsioonis.
märts 16, 2008 at 2:19 p.l. #145937gmaster
MemberHm, tegelikult on rasvapõletustablettidel ilmselt mingi platseebomõju siiski olemas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hangi miskid toimetud või muu vähese toimega (nt C vitamiin, kofeiin) tabletid, pane teise taarasse (või lihtsalt plastikkotti, nagu siin mõni aeg tagasi keegi olevat müünud miskit jura) ja räägi juurde, et nende toime saavutamiseks peab kindlasti 4-5 korda päevas valgurikast toitu sööma ja süsivesikud vähendavad toimet. Koos trenniga võivad sellised tabletid täitsa häid tulemusi anda, ma arvan
Aa ja raha küsi ka roppu moodi. Platseeboravimi toime on selle hinnaga tugevas positiivses korrelatsioonis.
See võib täitsa toimida, sest paljudele on lihtsam tervislikke eluviise nii tableti kujul müüa, just selle uskumise pärast
märts 16, 2008 at 11:50 p.l. #146038AlanBStard
ModeratorSõltub ikka, mis seal tabletis on ka. Kofeiin ei ole toimetu. Rohelise tee ekstrakt ka mitte. Kaltsium miskipärast ka mitte. Kalaõli kalorikulu vist ei suurenda, aga aitab süsivesikute asemel rasva põletada. Jne.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.