Trenažöör
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Trenažöör
- This topic has 8 replies, 5 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
Madz.
-
AutorPostitused
-
märts 19, 2008 at 3:49 p.l. #9065
neiu2007
MemberOstisin Hobbyhall`ist trenažööri Raleigh treeninguratas X-Ride Recumbent ( Vt sport ja vaba aeg ning sealt sporditarbed. Olen nüüd regulaarselt kuu aega, 5 päeva nädalas 30 minutit vändanud. Olemas on ka polari pulsikell, mille järgi teen õigel pulsisagedusel trenni. Kahjuks on tekkinud jala valud ( sääremarjas). Eriti valutavad õhtul. See ei ole talumatu valu, aga selline, mis tekib kui oled näiteks terve päeva jalutanud ja õhtuks on jalad läbi ( väsinud).
Nüüd sellest nädalast teen trenni nii, et neli korda nädalas, ühepäevaste vahedega ja 45 minutit korraga. Peale trenni venitan nii, et tõstan ühe jala ratta sadula peale ja kummardun ette poole ning tõmban ka varvastest kinni hoides jalga natuke üles, nii venitan just sääremarja, mis mul ka valutab. Aga ikkagi annab jalgadesse tunda. Kas asi on selles trenažööris või ei venita ma piisavalt ?
Olen igasuguse kriitika eest tänulik
märts 19, 2008 at 4:29 p.l. #146353AlanBStard
ModeratorÕige pulsisagedus on see kõige suurem, mida sa välja pigistada suudad
märts 19, 2008 at 5:05 p.l. #146354neiu2007
MemberAsendit kahjuks muuta ei saa ja käepaelad on selleks, et ainult käsi treenida
märts 19, 2008 at 5:47 p.l. #146356gmaster
MemberMinumeelest on see istumisasend seal üldse suhteliselt kahtlane
Võiks pigem ratta asendit imiteerida…
aga proovi ka säärte masseerimist.. seda saab ise väga edukalt teha ja toimib suurepäraselt
võid proovida ka mingit massaažikreemi..
märts 19, 2008 at 6:35 p.l. #146361AlanBStard
ModeratorTagasikalle on hea asi, kaitseb kubemenärvi.
Aga üldine asend tundub imelik.
Need käepaelad on lihtsalt kummid ?
Selge et käte treenimiseks,
märts 20, 2008 at 6:27 e.l. #146395neiu2007
MemberTagasikalle on hea asi, kaitseb kubemenärvi.Aga üldine asend tundub imelik.
Need käepaelad on lihtsalt kummid ?
Selge et käte treenimiseks,
märts 20, 2008 at 2:05 p.l. #146434AlanBStard
ModeratorKui sa tulemusi tahad, peab kogu keha töötama ja väntamise ajal kätega töötades töötavad ka kehaasendit suunavad lihased.
märts 20, 2008 at 2:20 p.l. #146435sweals
MemberMinumeelest on see istumisasend seal üldse suhteliselt kahtlaneVõiks pigem ratta asendit imiteerida…
aga proovi ka säärte masseerimist.. seda saab ise väga edukalt teha ja toimib suurepäraselt
võid proovida ka mingit massaažikreemi..
üks parimaid lahendusi on jah massaaž – samas tuleb seda päris põhjalikult üle tilu-lilutad 45 sekundi jooksul kergelt näpuotstega, siis see ei kvalifitseeru
märts 22, 2008 at 9:59 p.l. #146826Madz
Memberpildi peal on naine küll sale ja elurõõmus nägu peas, aga eriti ei usu, et ta selle trenažööriga selle tulemuse saavutas, mingi reklaamitrikk raudselt
“>AutorPostitusedViewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)- You must be logged in to reply to this topic.