LIIGA SUURED SÄÄREMARJAD
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » LIIGA SUURED SÄÄREMARJAD
- This topic has 13 replies, 10 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
märts 19, 2008 at 6:38 p.l. #9058
Diamond
MemberTere!
Olen hädas oma atleetlikute säärmarjadega! Need pole üldse naiselikud! Oleks need siis ilusad, aga ei! need on väga suured ja üpris lühikesed! Tahaksin neid venitada pikemaks ja peenemaks (PALJU)Need on mul ise tekkinud pm.. teen küll trenni, aga olen need pärinud kindlasti emalt.. MA SOOVIKSIN NEIST RUTTU LAHTI SAADA! ma ten, et see ei juhtu pari päevaga… aga otsustasin, et tänasest hakkan sääremarju venitama iga õhtu paar minutit…. Kui tõhus see on? Ja kas punnis sääremarjad üldse kaovad ära, kuna nad on mul kogu aelu olnud.. Kui pika aja järel peaks tulemus nähtav olema? Kuna tõesti pekist pole mu sääremarjadel märkigi…
TÄNUD!!!!!!!
märts 19, 2008 at 7:01 p.l. #146365BRIKI
MemberMul on sama probleem. Olen kuulnud aga, et harjutustest ei piisa, on vaja ka kõva dieeti. Ma ei tea kas need jutud on ainult õiged v mitte?
Kunagi olen isegi mõelnud, et äkki saab neid kirurgia vähendada aga siukest oppi vist ei tehtagi.
märts 19, 2008 at 8:04 p.l. #146370Savage
Memberoh kurja, mul just puuduvad sääremarja lihased aga teised lihased on normaalselt arenenud
märts 19, 2008 at 8:06 p.l. #146371rainisk
MemberSee võib tõesti probleemiks osutuda, sest sääre peal naljalt ikka palju pekki ei ole, seega paistavad need lihased suhteliselt hästi välja. Op ei ole kindlasti lahendus- kui oled radikaal siis võid jala põlvest maha saagida
märts 19, 2008 at 8:45 p.l. #146374PT London
Memberoh kurja, mul just puuduvad sääremarja lihased aga teised lihased on normaalselt arenenud
märts 19, 2008 at 9:29 p.l. #146380gmaster
Membervaesed naisukesed:)!!!
ilusad sääremarjad on esimene asi, mida naisterahval tagantpoolt vaatan
ja kui teil need pole nagu Ronnie Colemanil, siis olge parem rahul sellega, mis on
või tõestage vastupidist fotoga
märts 19, 2008 at 10:09 p.l. #146382BRIKI
MemberNoh mehed ei saa vist naiste muredele eriti pihta. Ütleme siis nii, et minu sääremarjad ei vasta ühiskonnas antud normile, sest miks ma muidu ei leia endale pikasäärega saapaid…
märts 19, 2008 at 10:29 p.l. #146385oss
MemberRange dieet + aeroobne trenn. Kui saad toidust vähem energiat kui keha tarbib, hakkab keha lihast ja rasva lagundama.
Siis kaotad ka muidugi muid ümbermõõte.
märts 19, 2008 at 10:36 p.l. #146386undisputed
MemberEt tuleb hakata õige toiduga lihast vähendama
märts 19, 2008 at 10:38 p.l. #146387AlanBStard
ModeratorAeroobne trenn annab Poliquini “chubby aerobics instructor”-efekti ehk paneb just lihasekiudude vahele rasva koguma
märts 19, 2008 at 10:41 p.l. #146388AlanBStard
ModeratorHakka siis korrektselt neid treenima, see geenide jutt on enamjaolt jura!Huvitav miks see kehaehitus siis perekonnaliini mööda käib
märts 19, 2008 at 10:46 p.l. #146389Agnes1h
MemberNaisena saan aru küll murest. Mul on ka üks tuttav, kel ülakehal sõna otses mõttes vaat, et ribid paistavad aga jalad on see-eest suht jämedad. Ja mingi trenniga ta ka pole minu teada üle pingutanud. Ja ei ole see dieet midagi nii naljalt aidanud, või see mõjus siis ülakehale.
Ma kujutan ette, et siiski saab seda sääremarja saledamaks kui rasva selle pealt kaotada. Kui aga dieet ega trenn ei anna naljalt tulemust, siis võib olla saab mõjutada LPG tselluliidi massaaziga?! Olen sellest mõnes postituses maininud. http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=14933 <- loe sealt lingilt. Selle idee on üldine jääkainete ja ainevahetuse kiiruse mõjutamine, kuid kui probleemsemale piirkonnale enam seal massaazis keskenduda, siis ma usun, et ehk on võimalik seda piirkonda enam mõjutada. Olen seda massaazi ise proovinud ja iga kord on see säärele mõjunud salendavalt
märts 19, 2008 at 11:08 p.l. #146391peugeot
Membervaesed naisukesed:)!!!ilusad sääremarjad on esimene asi, mida naisterahval tagantpoolt vaatan
ja kui teil need pole nagu Ronnie Colemanil, siis olge parem rahul sellega, mis on
või tõestage vastupidist fotoga
ausalt vä vaatad esimesena sääri? enamus mehi ikka vaatab naistel peput eelkõige ma arvan
märts 20, 2008 at 12:01 e.l. #146392gmaster
Memberausalt vä vaatad esimesena sääri? enamus mehi ikka vaatab naistel peput eelkõige ma arvanminiseeliku puhul sääri
pükste puhul loomulikult säärekuju ei näe
AutorPostitusedViewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)- You must be logged in to reply to this topic.