Mis lihased kõige pealt???
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Mis lihased kõige pealt???
- This topic has 9 replies, 8 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
marit.
-
AutorPostitused
-
märts 20, 2008 at 6:33 p.l. #9047
nep-300
MemberTere,
ma olen kuulnud et jõudu tehes tehakse kõige pealt suured lihas krupid ja siis väiksemad aga sooviks teada mis lihas krupid alguses mis vahepeal ja mis viimasena
Ise ma arvan et lihaste treenimis järje kord võiks olla järgmine: jala lihased->kõht->selg->rind->õlad->käed! aga ma ei tya kas see on õige järje kord
märts 20, 2008 at 6:43 p.l. #146489märts 20, 2008 at 6:45 p.l. #146490Kristjan-Johannes Konsap
MemberTere,ma olen kuulnud et jõudu tehes tehakse kõige pealt suured lihas krupid ja siis väiksemad aga sooviks teada mis lihas krupid alguses mis vahepeal ja mis viimasena
Ise ma arvan et lihaste treenimis järje kord võiks olla järgmine: jala lihased->kõht->selg->rind->õlad->käed! aga ma ei tya kas see on õige järje kord
märts 20, 2008 at 6:45 p.l. #146491past
Memberkõhu paneks ikka viimaseks.. muidu enam vähem, kui on plaanis 1 trennis kõik lihasgrupid läbi töötada.
märts 20, 2008 at 9:37 p.l. #133516Sarge
MemberKas on väga halb, et teen rinda ja selga ühel päeval ?
Rinnale saan teha ainult 3 harjutust (lamades surumine, masinaga liblikat ja neg. kaldega)
märts 20, 2008 at 9:45 p.l. #146521rinaldo
MemberKas on väga halb, et teen rinda ja selga ühel päeval ?Rinnale saan teha ainult 3 harjutust (lamades surumine, masinaga liblikat ja neg. kaldega)
Võibolla on sulle hea, oleneb inimesest. Ma isiklikult nii suuri lihasgruppe ühele päevale kokku ei paneks.
märts 21, 2008 at 7:15 e.l. #146543Elavhõbe
MemberTere,ma olen kuulnud et jõudu tehes tehakse kõige pealt suured lihas krupid ja siis väiksemad aga sooviks teada mis lihas krupid alguses mis vahepeal ja mis viimasena
“>Anna andeks, aga esmalt õpi õigekiri ära, siis hakka inimese füsioloogiasse süvenema.
märts 21, 2008 at 7:44 e.l. #146544Indrek K
MemberAusõna, nii mööda kirjutada, see pole enam foorumi/msn-i kirjastiil kah, see on puhtamakujuline düsgraafia!
märts 21, 2008 at 7:45 e.l. #146545Indrek K
MemberEdit: Krt, kaks korda sai postitatud, kustutasin teise.
märts 21, 2008 at 8:30 e.l. #146548marit
“>Tere nep-300,
kuna täna on püha, siis kõigepealt peaks tõepoolest tegema kanajalalihased. Näiteks teed neid ahjus või potis, pärast tunnistad. Kana kõht ei ole tegemiseks suurem asi, seepärast võid kõhu jaoks võtta lõhe kõhu ääred. Rikkalikult rasvhappeid ja suurepärast mere-energiat. Juba kui kaugelt peale vaatad tunned kuidas kasvad nii et nööbid lendavad küljest. Kui selga hakkad tegema, võta kurg, haug või vähk. Igaga on tegemisrõõmu küllaga ja mõjutavad hästi. Varu endale suuremaid T-särke ja värke. Või palu vennal tuua. Mina tegin kõike nii nagu siin kirjas ja sain paremaks inimeseks. Tule samuti paremaks inimeseks ja maailmast saab parem paik.
AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)- You must be logged in to reply to this topic.