Paar küsimust
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Paar küsimust
- This topic has 8 replies, 8 voices, and was last updated 19 years, 1 month tagasi by
BULDOOSER.
-
AutorPostitused
-
detsember 10, 2006 at 7:20 p.l. #9023
foggy01
MemberTere!
1 küsimus siis selline,et kas on võimalik,et jõusaali treeningu käed venivad milgil moel pikemaks?
Küsimus siis sellest,et mul on karvane tunne ,et just nii on mul juhtnud.
2 küsimus on jalgade reljeefsuse kohta.Kuna ma olen kõvasti jalgpalli mänginud siis mu jalad on päris suured ning nelipea-lihas paistab välja.Minu soov oleks jalad pisut väiksemaks saada (puutuvad peaaegu kokku),kuid samas lihas võiks rohkem välja paista.
detsember 10, 2006 at 7:27 p.l. #97906M.M.
MemberKeegi peab ju nalja ka tegema. Käed venivad pikemaks ? Järsku on sul veel mõni asi pikemaks veninud : )
detsember 11, 2006 at 12:46 p.l. #97981Ranni
Member2 küsimus on jalgade reljeefsuse kohta.Kuna ma olen kõvasti jalgpalli mänginud siis mu jalad on päris suured ning nelipea-lihas paistab välja.Minu soov oleks jalad pisut väiksemaks saada (puutuvad peaaegu kokku),kuid samas lihas võiks rohkem välja paista.
Esita oma soov jõuluvanale!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 11, 2006 at 12:54 p.l. #97983foggy01
Member2 küsimus on jalgade reljeefsuse kohta.Kuna ma olen kõvasti jalgpalli mänginud siis mu jalad on päris suured ning nelipea-lihas paistab välja.Minu soov oleks jalad pisut väiksemaks saada (puutuvad peaaegu kokku),kuid samas lihas võiks rohkem välja paista.Esita oma soov jõuluvanale!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tore,et siin foorumis on sellised killuvendi kes ei suuda oma ideaalset huumorisoont kuskil kasutamata jätta.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas keegi jalgade koha pealt oskab keegi midagi öelda?Rohkem kordusi,väiksemad raskused äkki?
detsember 11, 2006 at 1:36 p.l. #97987a.p.
Member1. äkki sa veel kasvad… siis kasvavad ka su käed ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2. mina ei ole isiklikult eestis veel liiga suure lihasmassiga jalgadega meest kohanud, ja ammugi mitte jalgpallurite hulgas.. aga veidi kergemad raskused, pikemad seeriad ja isoleeritumad harjutused võivad reljeefile hästi mõjuda… dieet muidugi mõjub kõige paremini
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 11, 2006 at 1:45 p.l. #97988ShawnRay
Memberma tean ühte meest(eestis ikka) kellel on võimsad jalad aga ei tea miks ta ei võiste
detsember 11, 2006 at 2:14 p.l. #97991V8
MemberKiired(lihases) jalad on jalgpallis tähtsad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks inimesed fitnessi foorumisse ronivad, kui nad lihaseid kardavad?
detsember 11, 2006 at 2:52 p.l. #97996Angel-liis
MemberKiired(lihases) jalad on jalgpallis tähtsad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Miks inimesed fitnessi foorumisse ronivad, kui nad lihaseid kardavad?
ma arvan, et lihasel ja lihasel on vahe. Teiseks ,kõigi jaoks on oma arusaam ilusast lihasest.
detsember 11, 2006 at 2:59 p.l. #97999BULDOOSER
MemberTere!1 küsimus siis selline,et kas on võimalik,et jõusaali treeningu käed venivad milgil moel pikemaks?
Küsimus siis sellest,et mul on karvane tunne ,et just nii on mul juhtnud.
2 küsimus on jalgade reljeefsuse kohta.Kuna ma olen kõvasti jalgpalli mänginud siis mu jalad on päris suured ning nelipea-lihas paistab välja.Minu soov oleks jalad pisut väiksemaks saada (puutuvad peaaegu kokku),kuid samas lihas võiks rohkem välja paista.
Mis trenni sa teed , mul oleks ka pikemaid käsi vaja , hea jõutõmmet teha , põlved kergelt nõtku ja piisab.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.