Nike RockStar Workout HOUSE
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Nike RockStar Workout HOUSE
- This topic has 5 replies, 3 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
Kirsti.
-
AutorPostitused
-
märts 22, 2008 at 7:38 p.l. #8982
kuuliks
MemberVäga hea kaloripõletaja!
“>Proovisin ja püüan ka edaspidi käia.
märts 22, 2008 at 8:21 p.l. #146805Hellboy
MemberVäga hea kaloripõletaja!
“>
Proovisin ja püüan ka edaspidi käia.
Ok panen kõrva taha!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 23, 2008 at 10:42 e.l. #146848kuuliks
MemberOk panen kõrva taha!
“>Jalgade töö on ülikiire. Kui regulaarselt ei käi, siis on uute sammude jälgimine üliraske. Minu pulss oli 168, kuigi tavaliselt on mul ülmadal- keskmiselt 105-120.
märts 23, 2008 at 1:10 p.l. #146867Kirsti
MemberMina surin igavusse
“>Olin ainukesena esimest korda ja treener ütles, et ok, kui oled uus, ära siis ära ehmu, kui välja ei tule ja katsu jälgida jne… Pärast esimest 5-10min oli mul selge, et kui kellelgi midagi välja ei tule, siis mina see küll ei ole. Hoopis kiiremini oleks võinud koreograafiaga edasi minna. Ja midagi keerulist seal ka polnud. Kui mõtlen, et peaksin veel korda SAMA kava tegema (või veel hullem kolm kuud) ja seda taas algusest samas tempos õppima… brrr… ei aitäh.
Ühesõnaga mulle ei meeldinud. House muusika mulle juba iseenesest ei meeldi, nii et ega ma palju oodanud ka. See treener aga kiitis mind taevani ja ei uskunud, et ma esimest korda olin – mul hakkasid lausa süümekad, et mulle ei meeldinud. Ta küsis minult tagasisidet ka, et mis arvasin ja kui ütlesin, et ei meeldinud, siis ta ei saanud aru, et miks, kui mul ometi ju nii hästi välja tuli. Aga no ei meeldinud lihtsalt.
Ja minu pulss, mis muudes trennides ikka kõrgem on, oli seal just mingi 130-140.
Kindlasti on tore trenn jah – aga üldse mitte minu stiil.
märts 24, 2008 at 9:54 e.l. #147000kuuliks
MemberMina surin igavusse
“>
Olin ainukesena esimest korda ja treener ütles, et ok, kui oled uus, ära siis ära ehmu, kui välja ei tule ja katsu jälgida jne… Pärast esimest 5-10min oli mul selge, et kui kellelgi midagi välja ei tule, siis mina see küll ei ole. Hoopis kiiremini oleks võinud koreograafiaga edasi minna. Ja midagi keerulist seal ka polnud. Kui mõtlen, et peaksin veel korda SAMA kava tegema (või veel hullem kolm kuud) ja seda taas algusest samas tempos õppima… brrr… ei aitäh.
Ühesõnaga mulle ei meeldinud. House muusika mulle juba iseenesest ei meeldi, nii et ega ma palju oodanud ka. See treener aga kiitis mind taevani ja ei uskunud, et ma esimest korda olin – mul hakkasid lausa süümekad, et mulle ei meeldinud. Ta küsis minult tagasisidet ka, et mis arvasin ja kui ütlesin, et ei meeldinud, siis ta ei saanud aru, et miks, kui mul ometi ju nii hästi välja tuli. Aga no ei meeldinud lihtsalt.
Ja minu pulss, mis muudes trennides ikka kõrgem on, oli seal just mingi 130-140.
Kindlasti on tore trenn jah – aga üldse mitte minu stiil.
Tavaliselt mina pole ka üldse hüpleva ja aeroobikataolise trenni sõber, kuid see on kuidagi teisiti. Ainult liigestele teeb liiga- seda muidugi minu puhul. Eks näis, kaugele jõuan.
märts 24, 2008 at 11:03 e.l. #147004Kirsti
MemberMina just tavaliselt hüpleva ja aeroobikalise trenni sõber olengi. Keeruka koreograafiaga tantsulised aeroobikatrennid on minu stiil. Kas eelmine nädalavahetus B-fitil käisid? Selline trenn, nagu seal tegi Magnus, on minu meelest ideaalne trenn
“>Aga nagu näha, on inimesi, kel meeldib ka see house – seega on igale trennile oma sihtgrupp olemas. Tore, et leidsid selle, mida otsisid just Sina!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.