5 seeriat?
- This topic has 12 replies, 10 voices, and was last updated 19 years, 2 months tagasi by
pacman.
-
AutorPostitused
-
detsember 5, 2006 at 10:33 p.l. #8973
gymer
Membertervist,
sihuke aktuaalne teema: teha 5 seeriat erinevate raskustega nt. 12 kordust-kerge raskus, lisan raskust-10 kordust, lisan raskust- 8 kordust, lisan raskust- 6 kordust (viin nö. maksimumini), nüüd vähendan raskusi, teen taas 12 kordust.
kokku viis kordust.
On see õige?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 5, 2006 at 10:36 p.l. #97387Alexander Andrusenko
Moderatorseeriate arv võib varieeruda, aga muidu on nn püramiid laialt levinud treeningsüsteem. Tasub proovida.
detsember 6, 2006 at 9:44 e.l. #97348rantel
MemberEt küsimus selle teema kohta, et kui niimoodi teha püramiidi, siis mida see juurde annab, sest minule tundub et see on rohkem reljeefi trenn… sest kuna korduseid on nii palju… ja et on 5 seeriat?
Et olen proovinud rinnalt surumise varianti, aga… mulle vähemalt tundub et mulle see midagi juurde ei andnud mitte kui midagi.
Muidugi inimesed on erinevad ja kõigile ei saa sobida üks treeningsüsteem!
detsember 6, 2006 at 9:49 e.l. #97319gmaster
Memberreljeefi trenn see küll pole, üldiselt öeldakse et reljeef on üle 12, aga see on juba täitsa teine teema, sinna juurde käib ka aeroobne ja teine toitumine
detsember 6, 2006 at 10:50 e.l. #97301sdmartin
Membernu ma teen ise ka igal pool püramiidi alusan 10 kordusega ja sis vähendan koguaeg 2 kaupa ,kuni 2 korduseni ja sis viimane üks kordus.surumises,kükis,jõutõmbes lisan kilosid kümne kilo kaupa.minul töötab se väga hästi ja kilosid tuleb raginal:)
detsember 6, 2006 at 11:20 e.l. #97395rantel
MemberNo olgu, siis lihtsalt sain natuke asjast valesti aru…
aga üldse kui võtta see püramiid, et see on hoopis midagi muud ja et sinna juurde käib teine toitumine, kas see on siis iga erineva surumismeetodi puhul, tehes siis reljeefi, on massikava või siis jõukava…
Kõigi nende juures peab siis toitumiskava muutma… mulle tundub kuidagi keeruline!
detsember 6, 2006 at 11:26 e.l. #97397gmaster
MemberNo olgu, siis lihtsalt sain natuke asjast valesti aru…aga üldse kui võtta see püramiid, et see on hoopis midagi muud ja et sinna juurde käib teine toitumine, kas see on siis iga erineva surumismeetodi puhul, tehes siis reljeefi, on massikava või siis jõukava…
Kõigi nende juures peab siis toitumiskava muutma… mulle tundub kuidagi keeruline!
ei, püramiid pole midagi muud
püramiid on üks treeningu variante, seda sa võid teha nii massi, jõu kui reljeefi ajal
teine toitumine käib tsüklite (ülaltoodud 3), mitte surumismeetodite kohta, näiteks supersette tehes ei pea ka teistmoodi toituma
detsember 6, 2006 at 11:47 e.l. #97399BULDOOSER
MemberPüramiidi teevad kõik, soojenduseeriates lähed ka raskusega üles , põhimõtteliselt sama asi ju.
detsember 6, 2006 at 12:11 p.l. #97400FitMan
Memberminule ainult selline või siis midagi sarnast sobib kõige paremini
detsember 6, 2006 at 3:00 p.l. #97407matti
MemberMina olen ka püramiidi austaja.Mõnus on teha ,kuna saad lihase korralikult läbi soendada.Tehes jõudu on püramiid raudselt parim,kuna valmistab sind ka psühholoogilest ette.Ka massi tehes on see parim kuna võimaldab lihase täielikult läbi kurnata.Samuti ei harju organism seeriaid tehes liialt.
detsember 6, 2006 at 4:13 p.l. #97413theONE1
MemberPüramiid ehk siis progresseeruva vastupanuga treening on ka arengu ja mõju poolest individuaalne, nagu jõusaal üldse! Aga peabki proovima ja katsetama!
detsember 6, 2006 at 7:31 p.l. #97436isapoeg
MemberCardiovascular Workout – ehk aeroobne treening?
Mida see kava siis kõige rohkem peaks arendama? Jõudu, massi või on see rasvapõletus trenn?
detsember 6, 2006 at 7:49 p.l. #97443pacman
MemberMinule annab samuti püramiid parimaid tulemusi, ei kujuta ettegi, et teeksin baasharjutusi ilma püramiidita.
Alustan kohe siis väga kerge raskusega ja pika seerijaga, suurendan raskust ja võtan kordusi vähemaks.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.