Super kiire ainevahetus?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Super kiire ainevahetus?
- This topic has 18 replies, 11 voices, and was last updated 19 years, 2 months tagasi by
ristokru.
-
AutorPostitused
-
detsember 6, 2006 at 4:29 p.l. #8971
ristokru
MemberTere, olen trenni teinud u. aasta aga areng pole just kõige parem. Mõtlesin abi paluda kuna keegi kusgil rääkis et tänu mu kiirele ainevahetusele pole tulemused kõige paremad.Seega küsimus et mida ma peaksin muutma et areng parem oleks?
Söön u. iga kahe tunni tagant,trenni teen enamasti s.&k.4×10 ja E,K,R
Tänan!
detsember 6, 2006 at 4:32 p.l. #97416Bulk
Memberräägi parem mida sa sööd..
detsember 6, 2006 at 4:37 p.l. #97417theONE1
MemberKeegi ei saa sind läbi portaali päris aidata, otsi jõusaalist treener ja räägi talle oma mured ära, nii saad õige info ja treeningkava!
detsember 6, 2006 at 4:49 p.l. #97418ristokru
MemberKeegi ei saa sind läbi portaali päris aidata, otsi jõusaalist treener ja räägi talle oma mured ära, nii saad õige info ja treeningkava!Korralik treeningkava on olemas,ei hakka kohe selle pärast treeneri juurde jooksma. Arvan et ka siin on palju tarke inimesi kes saavad aidata:)
detsember 6, 2006 at 4:50 p.l. #97419M.M.
MemberTere, olen trenni teinud u. aasta aga areng pole just kõige parem. Mõtlesin abi paluda kuna keegi kusgil rääkis et tänu mu kiirele ainevahetusele pole tulemused kõige paremad.Seega küsimus et mida ma peaksin muutma et areng parem oleks?Söön u. iga kahe tunni tagant,trenni teen enamasti s.&k.4×10 ja E,K,R
Tänan!
Siis sa peadki sööma harvem ning koguselt (kaloraazilt) natuke rohkem, näiteks 4 korda päevas. Lisada võid ka julgelt magusat ning ka rasvast. Kui hakkab kerge peki kord tekkima siis tõmbad vähe tagasi.
detsember 6, 2006 at 5:02 p.l. #97420ristokru
MemberSiis sa peadki sööma harvem ning koguselt (kaloraazilt) natuke rohkem, näiteks 4 korda päevas. Lisada võid ka julgelt magusat ning ka rasvast. Kui hakkab kerge peki kord tekkima siis tõmbad vähe tagasi.Tänan! Aga kas sa oskad õelda mida teha hommikuti(süüa) sest mul ei lähe toit kuidagi alla, proovin aga ei suuda lihtsalt süüa. Seega teen tööle kaasa valgu sheigi. Kas see on suureks miinuseks lisaks et töö on raske(füüsiliselt) ja olen 8 tundi jalgel?
detsember 6, 2006 at 5:40 p.l. #97422M.M.
MemberTänan! Aga kas sa oskad õelda mida teha hommikuti(süüa) sest mul ei lähe toit kuidagi alla, proovin aga ei suuda lihtsalt süüa. Seega teen tööle kaasa valgu sheigi. Kas see on suureks miinuseks lisaks et töö on raske(füüsiliselt) ja olen 8 tundi jalgel?No hakkab tulema : ) Tegelikult on sinuga hoopis asi nii, et su kulutused on päevas nii suured, et sa ei suuda kaloraazilt seda tagasi süüa ega veel vähem ületada (juba 8 tundi füüsilist tööd + jõusaal). Ehk siis sa ei suudagi midagi juurde võtta sel juhul. Hommikuti ärgates joo kohe klaas vett kõigepealt. Ma natuke ennustan veel : ) Päeva jooksul sa sööd liiga vähe (kaloraazilt) ja õhtul laed ennast täist ning muidugi pole siis hommikul isu, on mul õigus ?
detsember 6, 2006 at 5:44 p.l. #97423gmaster
Membervalgušeik pole küll mingi hommikusöök
proovi ikkagi putru vms süüa
selle toitumisega on aga ka hardgaineriter nii, et minumeelest pole kindlat reeglit, kui kordade vähendamine neljale ei aita, siis proovi üldse endisest suurendada. toituma pead aga headest korralikest toiduainetest, ja palju liha, kala, kana, muna jne
mida sa tööl sööd?
detsember 6, 2006 at 5:50 p.l. #97425ristokru
Membervalgušeik pole küll mingi hommikusöökproovi ikkagi putru vms süüa
selle toitumisega on aga ka hardgaineriter nii, et minumeelest pole kindlat reeglit, kui kordade vähendamine neljale ei aita, siis proovi üldse endisest suurendada. toituma pead aga headest korralikest toiduainetest, ja palju liha, kala, kana, muna jne
mida sa tööl sööd?
Pauside ajal kohupiima ja lõunal kartulit ja liha. Kas kartul on õige, mida süüa kõrvale?
Äkki soovitate mida süüa hommikul ja mida oleks näiteks hea valmistada õhtul hommikuks.
Loen et kõik soovitavad süüa hommikul leiba ja putru, seega küsimus et mida head se pudru sisaldab ja mis putru süüa?
detsember 6, 2006 at 6:02 p.l. #97426trennineiu
MemberPauside ajal kohupiima ja lõunal kartulit ja liha. Kas kartul on õige, mida süüa kõrvale?Äkki soovitate mida süüa hommikul ja mida oleks näiteks hea valmistada õhtul hommikuks.
Loen et kõik soovitavad süüa hommikul leiba ja putru, seega küsimus et mida head se pudru sisaldab ja mis putru süüa?
Pudrus on palju süsivesikuid, mis sind pikaks ajaks vajaliku energiaga laeb. Ja mina olen aru saanud, et puder sisaldab palju nö. pika ahelaga süsikaid, mis pikemaks ajaks energialaengu annavad.
No süüa võib ntx. kaerahelbeputru, neljaviljaputru, rukkihelbeputru, poes on valik suur ja lai.
detsember 6, 2006 at 6:46 p.l. #97429ristokru
MemberPudrus on palju süsivesikuid, mis sind pikaks ajaks vajaliku energiaga laeb. Ja mina olen aru saanud, et puder sisaldab palju nö. pika ahelaga süsikaid, mis pikemaks ajaks energialaengu annavad.No süüa võib ntx. kaerahelbeputru, neljaviljaputru, rukkihelbeputru, poes on valik suur ja lai.
Mulle endale maitses neljaviljapuder
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seega seda aga kas siis valke pole vaja hommikul kohe?detsember 6, 2006 at 6:59 p.l. #97431gmaster
Memberon raske leida asja, milles pole üldse valku
detsember 6, 2006 at 7:19 p.l. #97432bohemianrhapsody
MemberMulle endale maitses neljaviljapuder
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seega seda aga kas siis valke pole vaja hommikul kohe?Tee see puder piimaga ja saad oma vajalikud valgud ka.
detsember 6, 2006 at 7:37 p.l. #97438Madis232
Memberon raske leida asja, milles pole üldse valkutõesti..= kartulis on 4-5 g valku 100le g. + hästi palju süsivesikud. peale selle on see valk ka taimne..
järelikult on väga keerukas tasakaalustatud menüü tegemine / hankimine.. pole see lihtne midagi
niiviiisi lampi igast sööki ka sisse ei saa ajada lootes sellele et “igas asjas”on valku..
detsember 6, 2006 at 7:53 p.l. #97445M.M.
MemberIseenesest on ju lihtne : valku sisaldavad peamiselt liha ja piimasaadused ning süsivesikuid peamiselt teravilja tooted, puu- ning juurviljad ja kõik suhkrud (magusad tooted). Pole nagu eriti keeruline. Valku oleks vaja saada iga toidukorraga, sama on ka rasvadega (välja arvatud treeningjärgne toidukord nt. shake). Ning süsivesikutega juba manipuleeritakse, ehk olenevalt eesmärgist (kaalu tõus või langus)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.