omapärane treening süsteem, kas hea või halb?
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » omapärane treening süsteem, kas hea või halb?
- This topic has 9 replies, 8 voices, and was last updated 19 years, 2 months tagasi by
theONE1.
-
AutorPostitused
-
november 29, 2006 at 7:55 p.l. #8914
borka
MemberTahaks teada targematelt meestel, kuidas selline asi mõjub (ja noh üldse nii palju vajalikku infot kui saab)
Et näiteks, teha jõutrenni igapäev anda kõikidele lihasgruppidele piisavalt koormust. ja peale iga seeria puhkuse asemel, näiteks minut hüppenääri teha?
november 29, 2006 at 8:21 p.l. #96742ErkkiV
MemberTahaks teada targematelt meestel, kuidas selline asi mõjub (ja noh üldse nii palju vajalikku infot kui saab)Et näiteks, teha jõutrenni igapäev anda kõikidele lihasgruppidele piisavalt koormust. ja peale iga seeria puhkuse asemel, näiteks minut hüppenääri teha?
mis krdi mõte sellel on?
november 29, 2006 at 8:33 p.l. #96746Ikkreh
MemberOh jumal. Lase käija, aga siis ära tule siia hädaldama et arengut ei ole ja väsimus jne. Sest kindel laks on sellise mõttega sul see, et ületreening. Puhkus käib ikka asja juurde!
november 29, 2006 at 8:38 p.l. #96750kame
Moderatormõtle korraks üldfüüsiliselt asi läbi – hingamine ei saagi ju paika kui keksid ka veel vahepeal!
lisaks ei saa lihas piisavalt puhkust maksimaalseks soorituseks kui iga päev teha!
november 29, 2006 at 8:46 p.l. #96751rambo vennapoeg
Member….näiteks minut hüppenääri teha?Näärid on muidugi ilus aeg, aga hüpates väsitab ära ju! Tee ikka tavalisi nääre või mine parem üldse jõulude peale üle
november 29, 2006 at 9:00 p.l. #96755borka
Membermis krdi mõte sellel on?Ma ei tea, ma oma lolli aruga mõütlesin et nii saab kiiremini rasva põletada?
november 29, 2006 at 9:33 p.l. #96761joey
Memberma pakun, et sääred saavad suure koormuse ja ajapikku võib ületrenn tulla. lisaks kui hüppad iga seeria pausi ajal, siis järgmine seeria ma usun, et enam nii hea ei ole – oled juba väsinud ja seeriatevaheline paus kaotab oma mõtte.
november 30, 2006 at 5:41 e.l. #96774borka
Memberma pakun, et sääred saavad suure koormuse ja ajapikku võib ületrenn tulla. lisaks kui hüppad iga seeria pausi ajal, siis järgmine seeria ma usun, et enam nii hea ei ole – oled juba väsinud ja seeriatevaheline paus kaotab oma mõtte.Aga kui näiteks jätta peale seeriat 15sec pausi, siis 1 min hüppenöör ja siis uuesti 15 sec paus?
november 30, 2006 at 8:02 e.l. #96776jrx
MemberTee parem eraldi päevadel intervalltreeningut või tee jõutreeningut süstematiseeritud ringtreeninguna 2-3 erinevat treeningpäeva – rasvapõletusefekt säilib, ent konkreetsed lihased ei saa nii kergesti ülekoormust.
november 30, 2006 at 9:16 e.l. #96781theONE1
MemberÄrge mõelge ise igasugu jaburdusi välja, teed sellega endal ainult halba! Mida sa üldse saavutada tahad ja kaua sa treeninud oled?
AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)- You must be logged in to reply to this topic.