Skip to main content

Õlad

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Õlad

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Autor
    Postitused
    Ranni
    Member

Kas keegi oskab midagi pakkuda liigeste paranemiseks? Nimelt õlad ei kannata eriti raskust, kui rinnalt surun, siis iga korra pealt õlad raksuvad ja on siuke tunne, et iga hekt murduvad. On löönud ka kangi all siuke valu sisse, et ei saa enam kangi yles suruda, õnneks oli julgustaja taga.

Oskab keegi midagi pakkuda?

Leidsin mingi liigesetoidu, UltraGeel Kokteil, on kellegil sellega kogemusi? Või on midagi paremat sellest?

tomster
    Member

Lõpeta hetkel ära igasugused valu tekitavad harjutused ning konsulteeri spordiarstiga. Igasugused tabletid sind ei aita, kui trennis oma liigeseid/lihaseid jätkuvalt vigastad. Kui oled arstilt teada saanud, mis täpsemalt seda valu põhjustab, alles siis on võimalik probleemile lahendust otsida ning õlga pingestavad harjutused tagasi treeningprogrammi lülitada.

BULDOOSER
    Member

Tagajärgedega peab tegelema , veelgi olulisem on leida põhjus, miks see probleem on tekkinud, pakun vale tehnika, liiga suured raskused, ületreening, ilmselt kõik need asjad, tegele ka sellega.

Karx
    Member

Mul oli umbes sama jama.. no otseselt küll õlg ei ragisenud.. a no vahepeal, lõi sellise valu sisse, et pidin rinnalt surumise lõpetama. Sama jama oli/on ka osade õla harjutustega. Sellest tulenevalt ma lihtsalt ei tee neid harjutusi, mis valu põhjustavad…

Joon ka UltraGeli… mis mõjub hästi, kuna rinnalt surumisega enam probleeme pole (õlg ei anna tunda).

maats
    Member

Kas see UltraGel võib näiteks liigesest välja käivat õlga ka aidata?Selge see, et õlga terveks see ei ravi, aga äkki abiks ikka? Ja ega proteiini ja kreatiini kasutamine ei tohiks vist ka probleemiks olla?

phoe
    Member

mul olid articulatio acromioclavicularises sidemerebendid. nüüd teen trenni ainult fastumgeliga

phoe
    Member

millega ma ei taha nüüd öelda, et ma hullult lahe kutt olen, vaid seda, et ära ole nii rumal kui mina ja võta aeg maha. muidu pead iga päev lehe ibukat sööma

Ranni
    Member

ok..tänud!

Raix007
    Member

Mul selline küsimus, et kas ultrageel kasutamisega võib tarbida proteiini ja kreatiini? :???:”>

antonhansen
    Member

Ah, kes teab seda proteini, se valk on üks selline aine et…

Noh, seda valku ei peaks üldse sööma, minuarust see suht mürk ja mõtetus.

Ah, kes teab seda proteini, se valk on üks selline aine et…

Noh, seda valku ei peaks üldse sööma, minuarust see suht mürk ja mõtetus.

Ja sa tugined millele….?

Capricorn
    Member

Sõin just 250 g kohupiima ära, kus oli 33 g valku, mis nüüd küll saab. :???:”>

Xero
    Member

Antonhansen’i postitus oli arvatavasti väikse irooniaga, kuid mõni ei saanud aru.

Raix007
    Member

A kas võib siis muidu neid koos süüa või pole soovitatav??? :???:”> (keegi oskab vastata)

Raix007
    Member

Ma ise arvan, et võib kuna proteiin no1 on ju põhimõteliselt liigesetoit ja proteiin koos!!!!!!!!

aa ma lihtsalt küsin mis teised ja targemad arvavad!!!! :???:”>

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.