L-carnitine
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » L-carnitine
- This topic has 27 replies, 10 voices, and was last updated 19 years, 2 months tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
november 23, 2006 at 8:54 e.l. #8866
Angel-liis
MemberNii.
..arvasin kuni eilse päevaga tõsimeeli,et L-carnitine aitab soodustada trenni tehes rasvade põleamist…ja arvasin seda seniakaurnerit)ua kuni üks treener
ütles mulle,et keha toodab endale ise vajalikus koguses L-carnitine ja see kui ma enne trenne tablette võtan või trenni ajal fatburnerit(ok..sellesse imejooki pole ma muidu niikuinii uskunud)….joon,et see on põhimõtteliselt tyhi vaev ja ajaraiskamine
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 23, 2006 at 9:15 e.l. #96037gmaster
MemberNii.
..arvasin kuni eilse päevaga tõsimeeli,et L-carnitine aitab soodustada trenni tehes rasvade põleamist…ja arvasin seda seniakaurnerit)ua kuni üks treener
ütles mulle,et keha toodab endale ise vajalikus koguses L-carnitine ja see kui ma enne trenne tablette võtan või trenni ajal fatburnerit(ok..sellesse imejooki pole ma muidu niikuinii uskunud)….joon,et see on põhimõtteliselt tyhi vaev ja ajaraiskamine
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eks see on väga palju uskumises ka kinni
ja ega FB ainus rasvapõletaja ole, olemas ju ECAd ja cutsid jne
november 23, 2006 at 9:29 e.l. #96040greenu
Memberfatburner siis põhineb platseebo effektil
november 23, 2006 at 9:31 e.l. #96041Annika Pärtel
MemberMe Rosinaga joome küll iga trenn rohelist Fatburnerit ja see on kindlasti üks põhjustest, miks me massi kogudes liiga pekki pole läinud
fatburner siis põhineb platseebo effektilKus see tõestust leidnud on?
november 23, 2006 at 9:57 e.l. #96043greenu
Memberfatburner siis põhineb platseebo effektil <
lõpus pidi olema küsimärk sorry ….. või siis ees sõna kas …. igatahes see oli mõeldud küsilasena …november 23, 2006 at 10:38 e.l. #96048jrx
MemberMe Rosinaga joome küll iga trenn rohelist Fatburnerit ja see on kindlasti üks põhjustest, miks me massi kogudes liiga pekki pole läinud
november 23, 2006 at 11:14 e.l. #96052Annika Pärtel
MemberSee võib vabalt platseeboefekt olla.Ja küsimus ei ole mitte see, et kus on tõestust leidnud, et l-karnitiin on platseebo, vaid, et kus on leidnud tõestust, et EI ole platseebo. Ootaks viiteid.
Küsi sportlastelt, miks nad kasutavad L-karnitiini dieedi ajal? Niisama, sest raha pole mujale panna?
november 23, 2006 at 11:37 e.l. #96055greenu
Memberjuhin siis tähelepanu et kulturistid võivad ju samuti platseebo effekti pärast seda juua , tarbida …… nad arvavad et see mõjub ja siis mõjubki .. võibolla … kuid samas on raske aru saada kas mõjub just l-karnitiin või mõni muu pulber või tablakas mida nad veel tarbivad ….. ma ei välista selle l-karnitiin kasutegurit… kuid jrx -i poolt väljahüütud lause et kus on tõestus kasuteguri olemasolu kohta on samas suht intrigeeriv … seega paluks nüüd vastuseid ….
november 23, 2006 at 11:42 e.l. #96057Annika Pärtel
Memberjuhin siis tähelepanu et kulturistid võivad ju samuti platseebo effekti pärast seda juua , tarbida …… nad arvavad et see mõjub ja siis mõjubki .. võibolla … kuid samas on raske aru saada kas mõjub just l-karnitiin või mõni muu pulber või tablakas mida nad veel tarbivad ….. ma ei välista selle l-karnitiin kasutegurit… kuid jrx -i poolt väljahüütud lause et kus on tõestus kasuteguri olemasolu kohta on samas suht intrigeeriv … seega paluks nüüd vastuseid ….Tegin joogiga enda peal katse (olin siis tantsija ja oli vaja saada paari kuuga suvetuuriks vajalikku vormi) siis, kui Fatburner tuli müügile ja ma muid pulbreid, isegi valku veel siis ei söönud. Mõjus. Ja sellest teadmisest mulle piisab täiesti.
november 23, 2006 at 11:55 e.l. #96062jrx
MemberTegin joogiga enda peal katse (olin siis tantsija ja oli vaja saada paari kuuga suvetuuriks vajalikku vormi) siis, kui Fatburner tuli müügile ja ma muid pulbreid, isegi valku veel siis ei söönud. Mõjus. Ja sellest teadmisest mulle piisab täiesti.Hm. Mulle tundub, et sul ei ole päris õiget arusaama sellest, mis asjad on katse, tõestus, teaduslik metodoloogia ja platseebo ning platseeboefekt.
november 23, 2006 at 1:12 p.l. #96066wtrix
MemberWikipediast:
It is generally agreed that there is no effective way to significantly increase carnitine levels in humans via oral supplementation, as orally administered carnitine is rapidly excreted from the body, and the homeostasis mechanisms prevent significant cellular absorption. Further, over-the-counter supplements have been shown to contain less carnitine than advertised, and have further been shown to have poor absorption characteristics.
november 23, 2006 at 1:15 p.l. #96067greenu
MemberHm. Mulle tundub, et sul ei ole päris õiget arusaama sellest, mis asjad on katse, tõestus, teaduslik metodoloogia ja platseebo ning platseeboefekt.siin lihtsalt on see et talle piisas sellest kui ta enda peal proovis …. see küll läheb samma kategooriasse et “must värv on tegelikult valge sest mulle meeldib nii” et seda ei saa võtta mitte mingisuguse argumendina kuid inimesele kes selle välja käib piisab sellest seega …. ma jätsin selle sinnapaika … kuid jälgiksin hea meelega edasist argumenteerimist
… kuna tööl igav siis uurisin sutsu ….
http://www.pdrhealth.com/drug_info/nmdrugp…/lca_0060.shtml
seal kirjas et suu teel sisse võetavast l-carnitinist omandab inimene 15 % …. mis pole palju … ja seegi mõjub alles 3.3 tunni pärast …
There is little evidence that supplemental L-carnitine boosts energy, increases athletic performance or inhibits obesity.
ülalpool siis kokkuvõttev lause sealt artiklist …. ex igaüks vaatab seda läbi oma roosa maailmapildi ja seega mõistab seda omamoodi …
lisan veel et kanadas on keelatud kõik l-karnitiini sisaldavad tooted ….
teises artiklis on samuti kirjas et l_karnitiin ei aita kaalu alandada ….
samas aitab ta down’i sündroomiga inimestel mälu parandada

” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Athletic Performance
Carnitine, in theory, is thought to be helpful for improving exercise performance. However, studies in healthy athletes have not yet proven this theory.
Weight Loss
Although L-carnitine has been marketed as a weight loss supplement, there is no scientific evidence to date to show that it improves weight loss. A recent study of moderately overweight women found that L-carnitine did not significantly alter body weight, body fat, or lean body mass. Based on the results of this one small study, claims that L-carnitine helps reduce weight are not supported at this time.
http://www.umm.edu/altmed/ConsSupplements/…arnitinecs.html
meelega jätsin välja artiklis mis asuvad mõnel kulturismiga seotud saitidel … kuna seal räägitakse müügi eesmärkil et l_karnitiinist on kasu ….
november 23, 2006 at 1:55 p.l. #96072rvs
MemberKas ei ole mitte nii, et se l-carnitine üksi ei aita, vaid peab ka treening ja toitumine paigas olema? Ning siis kõikide asjade koostööl kuidagimoodi soodustab rasvapõletust?
Vabandust kui eksin!
november 23, 2006 at 2:07 p.l. #96075PT London
MemberEi soodusta see l-carnitine midagi, alguses uskusin sellesse, kuid peagi pidin t6dema et see on yx paras jama!!!
Kui sööd 6ieti!!! ja trenn on ka paigas, ainult siis saavutad soovitud tulemused!!!
november 23, 2006 at 2:19 p.l. #96077gmaster
Memberses suhtes et olen kuulnud näiteks et välismaa rasvapõletusjoogid on efektiivsemad
mind ajas FB küll higistama, kuid tegi ka veidi uimaseks
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.