Skip to main content

Matid

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Matid

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    Maicle
    Member

Ehitan endale koju võimlat/treening saali talveks ühte suurde tuppa, ning soovin põrandale sellist õhukest swamm matti panna. Koolides on neid, meil enda koolis on neid igavene hunnik, lillat värvi lausa

gmaster
    Member

äkki ajab asja ära spordipoodides müüdav magamismatt, need on umbes samade mõõtmetega, paksus ainult varieerub

jrx
    Member

http://www.ervin-sport.com/ – kontakteeru nendega.

Maicle
    Member

Välismaalt ma vaevalt tellima hakkan. Nii rikas ma ka pole. Hinnapiir jääb kuskile 1000 kr juurde (olenevalt kui palju saab selle eest nii palju ka võtan).

jrx
    Member

Välismaalt ma vaevalt tellima hakkan. Nii rikas ma ka pole. Hinnapiir jääb kuskile 1000 kr juurde (olenevalt kui palju saab selle eest nii palju ka võtan).

Ervin Sport asub Tartus. Saadavad üle Eesti cargoga kuhu vaja.

Maicle
    Member

On mujal eestis olemas Sellist lebra taolist õhukest 2 cm paksust materjaali ?

Oleks kiireti vaja, odavama hinnaga ? Et kuskilt pidi me kool ka ju need saama.

Rebane
    Keymaster

On mujal eestis olemas Sellist lebra taolist õhukest 2 cm paksust materjaali ?

Oleks kiireti vaja, odavama hinnaga ? Et kuskilt pidi me kool ka ju need saama.

Aga kui kooli pidi nad kuskilt saama, järsku on kõik parem kooli enda käest küsida?

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.