magusaisu
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » magusaisu
- This topic has 54 replies, 21 voices, and was last updated 18 years, 9 months tagasi by
Ahha.
-
AutorPostitused
-
november 20, 2006 at 1:11 p.l. #8851
kikikeit
Member
kuidas saada lahti vastikust magusaisust…..mittte kohe mulle see ei meeldi …….
vahel tekkib mul selline isu , et söön kohe kõhu nii magusast täis , et süda läheb pahaks ja siis olen enda peale pahane, kuna teen trenni ja kogu vaev on läinud luhta …..
oskab keegi aidata!!!!
olen N
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja see viib kogu minu toitumise nii sassi …
ootan soovitusi….ja ideid toitumiskavale.
idee on kaalust alla võtta !!!
tänud ette !!
november 20, 2006 at 1:19 p.l. #95732isapoeg
MemberLahti vast ei saagi sellest ,aga proovi süüa magusat hommikul,lõunal või ennem trenni,samas ei tee väike shokolaad peale trenni ka väga palju kahju minu arust:D
november 20, 2006 at 1:23 p.l. #95733gmaster
Membervaata retseptinurgast midagi kasulikku magusat, kus pole niipalju süsikaid, a la proteiiniküpsised vist vms
november 20, 2006 at 1:25 p.l. #95734daana
Memberhästi aitavad kroomitabletid,kui neid korralikult v6tta.
november 20, 2006 at 1:36 p.l. #95736theONE1
MemberVaata üle oma toitumiskava, kas sööd piisavalt valke ja rasvu! Tavaliselt on suur magusa isu tingitud väga vähesest rasvade osakaalus toidus!
november 20, 2006 at 1:47 p.l. #95740kikikeit
Memberjahtarbin suht palju valku ja rasva saan ainult kas lihast või valgu tootest ja magusast

aga kui õhtul toimub trenn ja peale seda süüa näiteks üx kohuke või mis te arvate ….teha sheik ja süüa üx supiluskikas viinamarjasuhkurt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tahan oma tulemusi hoida mitte selle vastiku suhkrul hävitada
november 20, 2006 at 3:29 p.l. #90060theONE1
MemberÄra karda selliseid küllastamata rasvu, lisa erinevaid õlisid nt. salatisse! Rasvad aitavad kaasa paljude oluliste vitamiinide imendumisele nt. A, D, E, K! Peale õhtust trenni võid teha valgusheigi! Ürita oma magusaisu hommikul ära rahuldada, mida õhtu poole, seda suurem võimalus on et see läheb sul rasvaks!
november 20, 2006 at 3:36 p.l. #90061kikikeit
MemberÄra karda selliseid küllastamata rasvu, lisa erinevaid õlisid nt. salatisse! Rasvad aitavad kaasa paljude oluliste vitamiinide imendumisele nt. A, D, E, K! Peale õhtust trenni võid teha valgusheigi! Ürita oma magusaisu hommikul ära rahuldada, mida õhtu poole, seda suurem võimalus on et see läheb sul rasvaks!aga mis ma võix õhtuti süüa ……sest vahel mul on selline vasti süsivesikute vajadus päris suur aga nee d mulle ei meeldi tegelt !!!!
november 20, 2006 at 4:16 p.l. #95754Annika Pärtel
Memberjahtarbin suht palju valku ja rasva saan ainult kas lihast või valgu tootest ja magusast
november 20, 2006 at 8:33 p.l. #95795jorsik
MemberRohkem rasva, ma panin tähele et kui hakkasin Fredi soovituste järgi rohkem rasvu sööma, kadus magusaisu suht ära.
november 21, 2006 at 6:38 e.l. #95816kikikeit
Memberteen trenni õhtul ja siis jõuan suht hilja koju ja ei taha end väga enne magama minekut kõhtu punni süüa kuna järgmine päev on mul kohe ennesetunne hommikul paha .
tahan kaalust alla võtta mitte end täis süüa ja rasvadest lahti saada !!!
minu päeva plaan ……………
5.50 ärka
6.20 hommikieine (kohupiim, jogurt, teraviljahelbed, puuviljad, muna, leib +veel sheik)
8.00 tööl
selle vahemikus joon kohvi, vett
12,00 lõuna ( salat, kohupiim, puuvili, supp või müsli koos rasvata jogurtiga)
selles vahemikus joon ma tass rohelist teed, näksin puuvilja või teen väikse pudru.
16.30 tööpäeva lõpp
17.00 trenn
18.30 trenni lõpp
20.00 õhtusöök( kohupiim, jogurt segatud proteiiniga, vahel tükike sinki või juustu, mõnikord kui tunnen , et kõht jääb päris tühjaks puuvili või klaas piima, petti+sheik veel )
22.00 magam
kui viitsite tehke parandusi…
olen N
november 21, 2006 at 7:19 e.l. #95819salver
Memberkuskilt olen kuulnud, et üheks magusaisu tekitajaks on ka magneesiumi defitsiit organismis. Ei oskagi öelda, mis minu puhul aitas (sõin enne tugevate treeningute alustamist samuti pea iga päev magusat:shokolaadid, küpsised jms), kas lisamineraalkapslite tarvitamine v teadlik õige toitumine (arvan et mõlemad). Mõnikord on õhtuti tõesti tunne, et nüüd kui oleks, keeraks ühe tahvli shoksi sisse, aga siis meenub, et külmikus on porgandeid ja asju, ja järan neid, siis ei tule enam meeldegi midagi magusat igatseda. Vot.
november 21, 2006 at 7:48 e.l. #95790jasmiini
Memberteen trenni õhtul ja siis jõuan suht hilja koju ja ei taha end väga enne magama minekut kõhtu punni süüa kuna järgmine päev on mul kohe ennesetunne hommikul paha .tahan kaalust alla võtta mitte end täis süüa ja rasvadest lahti saada !!!
minu päeva plaan ……………
5.50 ärka
6.20 hommikieine (kohupiim, jogurt, teraviljahelbed, puuviljad, muna, leib +veel sheik)
8.00 tööl
selle vahemikus joon kohvi, vett
12,00 lõuna ( salat, kohupiim, puuvili, supp või müsli koos rasvata jogurtiga)
selles vahemikus joon ma tass rohelist teed, näksin puuvilja või teen väikse pudru.
16.30 tööpäeva lõpp
17.00 trenn
18.30 trenni lõpp
20.00 õhtusöök( kohupiim, jogurt segatud proteiiniga, vahel tükike sinki või juustu, mõnikord kui tunnen , et kõht jääb päris tühjaks puuvili või klaas piima, petti+sheik veel )
22.00 magam
kui viitsite tehke parandusi…
olen N
november 21, 2006 at 8:03 e.l. #95832kikikeit
Membermida ma siis võix süüa siis selle vahemikus……sest ma ei taha trenni k minna kõht ppol täis.
mida soovitaksid õhtuti süüa ???ja kuidas ma võix oma päeva plaani siis teha ???
kõik soovitused on tere tulnud ..sest ei taha selle magusal tulemusi rikkuda……..tahan tulemusi hoda mitte neid kiusatyssel lasta luhta lasta minnna!!!
november 21, 2006 at 8:39 e.l. #95839PT London
MemberKui olen dieedil v6i mind hakkab magusa isu piinama, siis asendan shokolaadi, kypsise w6i muu taolise , low carb proteinbar-iga(siin on vaga maitsvad, vaat et veel parem kui shokolaad, sv. on yhes umb 5-14g ja need pole liht sv) w6i natuke mett ja puuvilja(va. banaan ja viinamarjad)
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.