8-9 tunnine söögipaus
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » 8-9 tunnine söögipaus
- This topic has 7 replies, 6 voices, and was last updated 19 years, 2 months tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
november 21, 2006 at 8:46 p.l. #8832
borka
MemberEt siis küsimus on järgmine, täna oli selline päev millal jõudsin korralikult süüa ainult hommikul (kell 7:20 umbes), ja tänasel päeval oli nii palju tähtsaid toiminguid, et järgmine söögivahekord tuli enne trenni kella 17:00. Ja selle vahemiku jooksul sain mingi ~80g sihvkasi närida (muuks polnud lihtsalt aega), enne trenni sõin niimodi natukene, et siis tunneks et kõhus on midagi, ja mingi energia ka oleks (arvestasin seda, et kuna organism pole nii kaua toitaineid saanud, on siis ainevahetus eriti aeglastunud (mul niigi see suhteliselt aeglane), niisis trenn kestis ~1:30h, peale seda tegin siis suure söögikorra + arctic greipi taastus jook )500ml). Ja tahtsin küsida, et kuidas see mõjub ka siis organismile.
Ja tahaks nõuandeid, sest selle kuu jooksul mul võib ette esineda veel selliseid päevi, et kuidas peaks käituma jne.
Muidu söön neli korda päeva.
hommikul 7:00-7:20
lõunal 12:00-12:30
enne trenni 17:00
pärast trenni 19:00-20:00
ja enne magama minekut joon 300-500ml piima
tahaks muidugi paar söögikorda veel (väiksemat) aga jällegi segab see, et aega napib.
ainukene asi mis mul nende söögikordavahel on, 40-80g sihvkasi krõmpsutan ära.
aitäh.
november 22, 2006 at 4:13 p.l. #95986Creek
MemberAga võta nende sihvkade asemel näiteks kana või muud sarnast.
november 22, 2006 at 5:51 p.l. #95992borka
MemberKana vist pole eriti mugav jope taskus kanda?
Minu küsimus seisnes mitte selles, millega ma peaks sihvkasi asendama. Vaid kuidas säärane asi organismile mõjub, ja kuidas seda taastada, või noh kuidas peaks tegutsema peale sellist pausi.
Aga põhjus miks ma kana ei söö sihvkasi asemel, et kana veits ebamugav kanda taskus või kuidas?
november 22, 2006 at 6:02 p.l. #95993M.M.
MemberÜks võimalus on näiteks tasku panna pakk sinki 150 gr. (veise või linnuliha) Sellega ei peaks küll probleeme olema (ei vaja terariiste ega nõusid). Süsivesikuid saad aga lihtsamalt kui vaja (nt. puuvili, kukkel jne.)
Teine variant on spests. batoonid (mõeldud vahepaladena või treeningjärgseks valk + süsi).
november 22, 2006 at 6:25 p.l. #95994ROtter
MemberKana vist pole eriti mugav jope taskus kanda?Minu küsimus seisnes mitte selles, millega ma peaks sihvkasi asendama. Vaid kuidas säärane asi organismile mõjub, ja kuidas seda taastada, või noh kuidas peaks tegutsema peale sellist pausi.
Aga põhjus miks ma kana ei söö sihvkasi asemel, et kana veits ebamugav kanda taskus või kuidas?
Kuidas organismile mõjub – kindlasti mitte hästi, kuu ajaga ei juhtu veel väga midagi, aga paarikuuline selline toitumine lõppes minu kursusekaaslasele opilaual.
november 22, 2006 at 6:35 p.l. #95995borka
MemberKuidas organismile mõjub – kindlasti mitte hästi, kuu ajaga ei juhtu veel väga midagi, aga paarikuuline selline toitumine lõppes minu kursusekaaslasele opilaual.Selline asi ei juhtu mul igapäev, ja võib juhtuda veel ütleme paar korda see kuu, ja rohkem ei peaks esinema selliste toidukordadega päevi.
november 22, 2006 at 6:42 p.l. #95996matti
MemberMa usun,et üks hea võimalus oleks ka see,kui kannaksid kaasas kohupiimatoru.Hea kogu see sisemus endale sisse suruda,ma ise võtan alati seda kaasa,kui tean,et võib tulla pikem söögipaus
november 22, 2006 at 6:44 p.l. #95997gmaster
Memberjah, kohupiimatoru on parim kiirtoit.
samas võid ka mingit šokolaadi v mrp-pätsakat süüa (kui raha on), aga minumeelest on ikkagi kohupiimatoru parem, vähem töödeldud
AutorPostitusedViewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)- You must be logged in to reply to this topic.