valgud
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » valgud
- This topic has 14 replies, 10 voices, and was last updated 19 years, 2 months tagasi by
alr89.
-
AutorPostitused
-
november 14, 2006 at 1:46 p.l. #8788
sdmartin
Membermul on niimoodi kui ma valku söön sis tuleb mul lööve.hakkan igaltpoolt sügelema ja tulevad ka pisikesed punnid.küsimus sis kas kelegil on veel niimoodi?
ühel tutaval võtab ka vähe kihelema.
äkki on se selle pääst kui väga palju valku tarbida.
söön seda soja jahu jogurdiga.seal pidi palju valku olema ja hästi imenduma ka:)
NB! väga vabandan sele kirjavea pärast mis postituse nimeks on “velgud” õige ikka valgud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 14, 2006 at 2:06 p.l. #95020maats
Membermul on niimoodi kui ma valku söön sis tuleb mul lööve.hakkan igaltpoolt sügelema ja tulevad ka pisikesed punnid.küsimus sis kas kelegil on veel niimoodi?ühel tutaval võtab ka vähe kihelema.
söön seda soja jahu jogurdiga.seal pidi palju valku olema ja hästi imenduma ka:)
No vaheta, siis valgu marki ja kui see ka ei aita, siis ma arvan et sul mingi allergia valgupulbri vastu.Lahendus oleks, et mine arsti juurde või ära rohkem valgupulbrit tarbi(kui toitumine paigas, saad tavatoidust ka piisavalt valke)
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ära oma Eesti keele õpetajale seda postitust näita-jääd kohe peale tunde!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 14, 2006 at 2:08 p.l. #95021greenu
Membermulle meeldisid ka velgud väga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …november 14, 2006 at 3:22 p.l. #95026Djud
MemberÄra oma Eesti keele õpetajale seda postitust näita-jääd kohe peale tunde!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pärast tunde
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 14, 2006 at 4:36 p.l. #95033sdmartin
Membernu tuleb siis loota ,et ta seda postitust ei vaata:D:D
november 14, 2006 at 5:14 p.l. #95042Madis232
Memberno mul on kah tekkinud mingid sügelevad pisikesed punased täpid jalgadele ja kätele.
mis valgupulbrit tarbid?
november 14, 2006 at 7:40 p.l. #95059sdmartin
Memberütesin ju et sojajahu jogurdiga.seal un palju valku ja imendub hästi:)
november 14, 2006 at 8:15 p.l. #95064Bonsuna
Memberütesin ju et sojajahu jogurdiga.seal un palju valku ja imendub hästi:)Sööge kohupiima, muna liha ja kala. Enestunne parem, tervislikum ja ei sügele teil midagi enam.
Kui arvate et need pulbrid mingi edu saladus on siis panete kõvasti puusse. Aga noh, eks elu õpetab, varem või hiljem saate sellest ise ka aru.
Ma ei taha öelda, et neid üldse vaja poleks, aga kui ikka loodetakse, et see on peamine mis lihase kasvuks vaja siis ……
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei käi otsestlt teema algataja kohta, räägin üldiselt. Väga paljud noored arvavad, et PEAB NEID KASUTAMA. ei pea ühti. Tasakaalustatud toitumist ei asenda need kindlasti. Lootes sellele saate tegelikult igatpidi kahju ainult. Raiskate raha ja tulemust ei tule või on see minimaalne.
Esimesed 4-5 aastat võiks ikka julgelt ilma nendeta läbi ajada ja söömine selgeks õppida.
See minu kindel veendumus, kindlasti ei ole aga minuga nõus inimesed kes neid müüvad. Mõistan ka neid.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 15, 2006 at 9:33 e.l. #95115BULDOOSER
Membermul on niimoodi kui ma valku söön sis tuleb mul lööve.hakkan igaltpoolt sügelema ja tulevad ka pisikesed punnid.küsimus sis kas kelegil on veel niimoodi?ühel tutaval võtab ka vähe kihelema.
NB! väga vabandan sele kirjavea pärast mis postituse nimeks on “velgud” õige ikka valgud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soja , sojavalk ei ole meeste toit , väikestes kogustes ok , aga arvesta sellega , et soja sisaldab naisuguhormooni ehk östrogeeniga sarnaseid aineid , ilmselt mitte parim valik sinule. Naistele on soja kasulik.
november 15, 2006 at 12:24 p.l. #95135sdmartin
MemberSoja , sojavalk ei ole meeste toit , väikestes kogustes ok , aga arvesta sellega , et soja sisaldab naisuguhormooni ehk östrogeeniga sarnaseid aineid , ilmselt mitte parim valik sinule. Naistele on soja kasulik.enam ma ei võta seda suu sissegi.issand jumal oleks ma seda ainult teadnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 15, 2006 at 2:23 p.l. #95150MuskulaarKobras
Memberissand jumal oleks ma seda ainult teadnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hea reaktsioon
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 16, 2006 at 8:08 e.l. #95220greenu
MemberSoja , sojavalk ei ole meeste toit , väikestes kogustes ok , aga arvesta sellega , et soja sisaldab naisuguhormooni ehk östrogeeniga sarnaseid aineid , ilmselt mitte parim valik sinule. Naistele on soja kasulik.et siis järgmine Angela Aak …
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ..november 16, 2006 at 5:36 p.l. #95295sdmartin
Memberha ha ha
november 16, 2006 at 7:04 p.l. #95312theONE1
MemberJätke oma naljad ikka piiridesse!
november 16, 2006 at 7:18 p.l. #95314alr89
MemberJätke oma naljad ikka piiridesse!nali oli hea ju
AutorPostitusedViewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)- You must be logged in to reply to this topic.