Skip to main content

kreatiin ja lõuatõmbamine

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » kreatiin ja lõuatõmbamine

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • Autor
    Postitused
    Renxu
    Member

kas kreatiin annab mulle nii palju jõudu juurde ,et kui ma preagu tõmban lõuga mingi 10 korda ,aga siis kreatiiniga lihasmassist ja üldse kaalust juurde võtan ,et kas ma siin jõuan ikka sama palju tõmmata või isegi rohkem? tahaks nagu spordipäeval korralikult lõuga tõmmata,aga praegu just nagu kreatiini kuur sai mingi kuu tagasi läbi ,et peaks nüüd uus kuur algama ,et kas peaks ootama sellega või annab kreatiin piisavalt jõudu selleks?

greenu
    Member

kreatiin ei anna sulle nüüd küll mitte mingit jõudu …. pead ikka ise trenni tegema … aga kui tegid kuuri ja nüüd kuu möödas siis arvan et võid uuesti alustada …

hyperjunkie
    Member

ehee…nii lühikese ajaga vist ei muuda midagi. ja ei tea, kas kreatiin miskit annab laksust niimoodi. parem puhka ennast välja ja söö korralikult. aga äkki spetsialistid teavad paremini. edu.

olli
    Member

kas kreatiin annab mulle nii palju jõudu juurde ,et kui ma preagu tõmban lõuga mingi 10 korda ,aga siis kreatiiniga lihasmassist ja üldse kaalust juurde võtan ,et kas ma siin jõuan ikka sama palju tõmmata või isegi rohkem?

Saad juurde jõudu 10-15% umbes 2 nädalaga. Ehk siis praeguse 10 asemel jõuad tõmmata 11 (ja pool)… pole erilist vahet.

theONE1
    Member

Esiteks on kreatiini mõju individuaalne ning see mõte, et mida rohkem söön igasuguseid toidulisandeid, ilma et eriti trenni teeks(treening koormus ei suurene), ei ole OK, vastasel juhul lähed maakeel lihtsalt paksuks!

PT London
    Member

Joo seda, 30min enne spordipaeva harjutusi, siis teed kyll 10-ne asemel 15 :???:”>http://www.tropicanahealthandfitness.com/?…mp;product=1414

theONE1
    Member

Jooge jah igast “vahvaid” asju, selleasemel et korralikult(puhtalt) trenni teha :???:”>

PT London
    Member

Jooge jah igast “vahvaid” asju, selleasemel et korralikult(puhtalt) trenni teha :???:”>

Ok kerge sarkazm the YHE poolt, pole ullu, aga poiss tahtis ju j6udu korrax

theONE1
    Member

srry kust sa seda lugesid, et ta korraks jõudu tahab? :???:”>

PT London
    Member

srry kust sa seda lugesid, et ta korraks jõudu tahab? :???:”>

Ah kuule mis sa ikka nokid, korrax v6i pikemax ajaks, mul tegelt taitsa savi mida see tyyp teeb

theONE1
    Member

:???:”> ma ei noki, väga hea et aitad teist, ma lihtsalt üritan täiendada:)

V8
    Member

kas kreatiin annab mulle nii palju jõudu juurde ,et kui ma preagu tõmban lõuga mingi 10 korda ,aga siis kreatiiniga lihasmassist ja üldse kaalust juurde võtan ,et kas ma siin jõuan ikka sama palju tõmmata või isegi rohkem? tahaks nagu spordipäeval korralikult lõuga tõmmata,aga praegu just nagu kreatiini kuur sai mingi kuu tagasi läbi ,et peaks nüüd uus kuur algama ,et kas peaks ootama sellega või annab kreatiin piisavalt jõudu selleks?

Kui sa ei tea millega tegemist, siis ära parem tarvita!

Enda esimene kreatiinikuur läks suhteliselt aiataha, kuna tegin jõudu, siis seda ka tuli(kuid mitte hüppeliselt nagu olin lootnud), kuid massi ei tulnud üldse- kasutegur 0. Pealegi on kreatiini maru tüütu tarvitada.

Renxu
    Member

esimese kreatiini kuuriga tuli juurde mul 4 kg kaalu

ja muidugi ma teen trenni samal ajal, ma lihtsalt räägin sellest ,et kui ma võtan seekord ka kaalust juurde ,siis kas see võib ka mu lõuatõmbamist mõjutada halvasti või tuleb hoopis jõudu juurde ja jõuan rohkem teha?

gmaster
    Member

oleneb, kuidas sa treenid ju

niisama selle söömine küll märgatavalt juurde ei anna

kui sa treenid lõuatõmbamist niiet su lihased taastuvad ära ja saad tehnika kätte siis kindlasti su tulemused paranevad

Czar
    Member

Ma olen nüüd segaduses, kreatiin peaks ju jõudu ikka anda või on massi jaoks ?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.