Preparaadid
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Preparaadid
- This topic has 9 replies, 8 voices, and was last updated 19 years, 2 months tagasi by
theONE1.
-
AutorPostitused
-
november 6, 2006 at 9:50 e.l. #8731
megastorm
MemberTahan kasutada preparaate, oskad keegi soovitada mis paremini sobib?Tegelen pumpamisega päris palju aega aga kunagi pole kasutanud preparaate.
november 6, 2006 at 9:53 e.l. #94146greenu
Memberpumpamine ja preparaadid … hmm väljendid mida siin tihti ei kohta …. kui mõtled jõusaali trenni ja toidulisandeid siis enne kirjuta ära oma eesmärgid, toitumine ja treeningkava … siis saab midagi soovitada … märgi ära ka jõusaali kogemus …. arvestades su postitust siis võid kirjutada selle päevades … loe läbi algajate abc ja uuri siinseid teemasid ….
november 6, 2006 at 10:04 e.l. #94137delirium
MemberVäga huvitav jah, mis preparaadidid?
november 6, 2006 at 11:00 e.l. #94119megastorm
MemberMa söön valgutooteid.Ma käin jõusaalis nädalas 4 korda nädalas ja treenin enda jaoks ja teen erinevaid harjutuseid,näiteks:kõhulihased,rinnalihased,biitseps,triitseps ja ja selg.Tegelen sellega üks aasta.Mida te soovitate kuidas õigemini toituda(milliseid ained ma peaksin kasutama sellisel juhul???)
november 6, 2006 at 11:17 e.l. #94120greenu
Memberkohe hakkas silma et õlg ja jalad on trennist väljas ? mix küll …. aga see selleks … sööma pead mitmekesiselt ja rohkem liha jne ….. neid teemasid siin juba super palju olnud … et uuri vanu teemasid …
detsember 5, 2006 at 9:49 p.l. #97386gmaster
Membersoovitan toituda palju ja viis korda päevas
preparaatidest soovitan liha ja kardulast
jalgu tee ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 6, 2006 at 6:54 e.l. #97389vend vähk
ModeratorSee preparaatide ja pumpamise jutt on mulle väga tuttav. Me siin foorumis soovitame kohe noortele meestele erinevaid toidulisandeid, aga selle käekirja järgi on üsna kindel, et sellele poisile ei ole ilmselt veel kohale jõudnud, miks ta jõusaalis üldse käib ja mida ning kuidas ta seal peaks täpselt tegema. Ma puutun pea-aegu iga päev kokku inimestega, kes väidetavalt on juba 3-4 aastat jõusaalis käinud, aga neil puudub konkreetne eesmärk ning samuti ei tea nad harjutuste järjekorrast ja õigetest sooritustest halligi. Samuti osad nendest usuvad, et kui nad teevad lõuatõmbeid laialthaardes kukla taha, siis sellest hakkavad neil kõige paremini õlad kasvama… Noortega on viimasel ajal see mure, et aetakse omale meeletutes kogustes erinevaid lisandeid näost sisse, aga treeningintensiivsus ei kannata mingisugust kriitikat. Pool ajast räägitakse mobiiltelefoniga ning raskused on kergemad kui samavanustel tüdrukutel, kes meeste õnneks(või õnnetuseks) käivad samas jõusaalis teistel aegadel.
detsember 6, 2006 at 7:53 e.l. #97381BULDOOSER
Membersoovitan toituda palju ja viis korda päevaspreparaatidest soovitan liha ja kardulast
jalgu tee ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lisaks ülaltoodud preparaatidele oleks vaja ka manomeetrit , niisama umbes pumpamine ei sobi , mõõta on ka vaja.
detsember 6, 2006 at 10:44 e.l. #97320Hummer
MemberMillegi (jutu) pärast tundub et tegemist on üsna algajaga…
Peaks äkki algul küsima et mitu nädalat või mitu kuud on jõusaalis käidud.
Ja kas ta üldse teab oma kasutatud sõnade tähendusi.
detsember 6, 2006 at 4:17 p.l. #97414theONE1
MemberVend Vähi jutuga täitsa päri. Ka minu praktikas olen selliseid mehi näinud, kes on käinud juba mitu aastat trennis, ja seda oma 5 korda nädalas, aga mida pole?? Arengut pole. Lihas on lihtsalt ületreeningus ja tema arvates mida rohkem teeb seda paremini areneb! Sellised mehed siis!
AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)- You must be logged in to reply to this topic.