Skip to main content

väsimus enne trenni

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » väsimus enne trenni

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Autor
    Postitused
    tarmps
    Member

Tere Amazoni rahvas,

Lugu selline, et päris tihti on pärast pikka ülikooli- või tööpäeva päris suur väsimus. Samas nagu unest puudu ei tule, vähemalt ei märka, et puudu tuleks. Magan tavaliselt miinimum 8 tundi, vahest kuni 10.

Väsinuna trenni minna on jälle jama… jõudu eriti pole ning tahtmist ka vähe. Midagi peaks nagu ette võtma. Nüüd olen pikemalt jälginud, mis ma enne neid päevi, kui väsinud olen, teisiti teen. Ei leiagi nagu, et mdagi teisiti teeks – magan sama palju, söön samasugust toitu, töö- ja koolipäevad on sama pikad/rasked.

Oskate äkki nõu anda, mida enne trenni tegema peaks, et vaimu treeninguks valmis saaks? Vahest aitab mul kange kohvi, vahest jälle ei aita. Vahest aitab hea kõhutäis, vahest jälle ei aita. Hommikul, kui rohkem energiat, jõusaalis ka ei taha käia, sest loengud algavad kell 9 ja jõusaali uksed avatakse kell 8. Mis teie nagu teete, et raua tõstmiseks õhtul energiat ikka jätkuks?

Ette tänades,

tarmps

gmaster
    Member

võid proovida pooletunnist uinakut enne näiteks?

ma teen sellise asja alati peale trenni, kui hommikul trennis käin

ROtter
    Member

Süsivesikuterikas toit tekitab unisust.

olli15
    Member

mina näiteks enne trenni minekut kuulan sellist muusikat mis mind käima paneb ja seda suhteliselt kõvasti. soovitan

SHOXi
    Member

jah, endale ka see muusika kuulamine lööb vahest elu sisse kohe :???:”>

Kuup
    Member

Väga valjult musa kuulamine väsitab. Ja kui oled väsinud siis ei tahagi valjult kuulata. Ise teen ka väikse uinaku, pärast seda pärmi või kohvi ja laksti trenni. Pead mõtlema, et laks on sees, siis tuleb ka. Mõttejõud on võimas! :???:”>

PT London
    Member

Muusika on paris hea, aga igakord ei aita kahjux, kui see

> http://www.tropicanahealthandfitness.com/?…mp;product=1414

Teeb oma töö alati ära :???:”> Kasutan seda ainult massi tsykklite ajal ja lihtsalt WOW

tarmps
    Member

Aitäh vastamast. Tulin just saalist ja jälle pidin unisena trenni tegema. Samas poole trenni pealt tundsin ennast energilisemalt ning siis oli tunda, et jõudu on kohe juures.

võid proovida pooletunnist uinakut enne näiteks?

ma teen sellise asja alati peale trenni, kui hommikul trennis käin

Olen proovinud aga siis olen pärast veel unisem.

Toit mida tavaliselt enne jõusaali minekut söön on kana, majoneesi ja salati võileib sepikuga. On see sepik seal siis liiast? Millist toitu siis sööma peaks, et unisust ei tuleks?

Muusika on paris hea, aga igakord ei aita kahjux, kui see

> http://www.tropicanahealthandfitness.com/?…mp;product=1414

Teeb oma töö alati ära :???:”> Kasutan seda ainult massi tsykklite ajal ja lihtsalt WOW

sdmartin
    Member

mul on ka ikka nii ,et kui musa kuulad selist hääd raskemat siis und ei tule.arvutis kogu aeg musa käib ja siis võin kasvõi hommikuni seal passida aga nii kui teleka ette lään olen mõne minutiga kutu:)

Xero
    Member

Ma olen aru saanud siiamaani, et süsivesikud pidavat andma ikka energiat, mitte tegema uniseks. Miks nii on?

ROtter
    Member

Pärast süsivesikurikka toidu söömist lahkuvad mõned trüptofaaniga konkureerivad aminohapped insuliini toimel verest ja sisenevad lihaskoesse. Selle tagajärjel jõuab rohkem trüptofaani ajusse, muutub seal serotoniiniks ja võib tekitada unisust. Seepärast tulekski süüa lõunaks sellist toitu, mille kogus on väike, kuid, mis sisaldab suure valgusisaldusega komponente.

joey
    Member

Aitäh vastamast. Tulin just saalist ja jälle pidin unisena trenni tegema. Samas poole trenni pealt tundsin ennast energilisemalt ning siis oli tunda, et jõudu on kohe juures.

on olnud endal ka niimoodi. sellest saad kohe aru, nagu Oldman ütles, et eelnev toidukord on olnud liiga süsivesikuterikas. kui üldse peale mingit toidukorda on uimane ja väsimus olla, siis tean kohe, et süsiv kogust tuleks järgmine kord vähendada. kuid kahtlane, et see võileib sepikuga sul seda tekitas. aga noh selle sepiku asemel võiksid niikuinii süüa midagi riisi jne taolist, vähe toitvam ja seisab kauem sees.

tarmps
    Member

Pärast süsivesikurikka toidu söömist lahkuvad mõned trüptofaaniga konkureerivad aminohapped insuliini toimel verest ja sisenevad lihaskoesse. Selle tagajärjel jõuab rohkem trüptofaani ajusse, muutub seal serotoniiniks ja võib tekitada unisust. Seepärast tulekski süüa lõunaks sellist toitu, mille kogus on väike, kuid, mis sisaldab suure valgusisaldusega komponente.

Aitäh põhjendatud vastuse eest. Jätan kindlasti selle meelde edaspidiseks.

hyperjunkie
    Member

söö midagi teravat. siis tuleb elu sisse.

M.M.
    Member

Vana hea läbiproovitud viis. Tõesti süsivesikuterikas toidukord enne trenni teeb uniseks ja loiuks. Selleasemel valgokoks või midagi muud valgurikast ja tass kohvi. Kui on üleüldine väismus siis on tegu kas vitamiinide puudusega või ületreeninguga või laiskusega : )

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.