probleem kõhuga
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » probleem kõhuga
- This topic has 10 replies, 6 voices, and was last updated 19 years, 3 months tagasi by
PT London.
-
AutorPostitused
-
oktoober 30, 2006 at 9:39 p.l. #8683
kkreatiin
MemberSelline mure, et mu kõhu peal on küll natuke rasva… aga ta on väljaveninud…
kõht nagu ripub… aga kui ma kõhtu õrnalt sees hoian siis pole nii hull.. aga just kui täiesti lõdvaks kõhu lasen tuleb suur kõht ette…
kuidas selle ära saaks?
Mul on vist vedeliku puudus. Ma joon koguaeg vett ja kas see venitab kõhtu välja ja kui söön siis vahest ka nii et kõht ääreni täis… loogiliselt võtta siis see venitab ju kõhu välja aga kõige suurem probleem just alakõhuga..
oktoober 30, 2006 at 10:39 p.l. #93772Archangel
MemberSelline mure, et mu kõhu peal on küll natuke rasva… aga ta on väljaveninud…kõht nagu ripub… aga kui ma kõhtu õrnalt sees hoian siis pole nii hull.. aga just kui täiesti lõdvaks kõhu lasen tuleb suur kõht ette…
kuidas selle ära saaks?
Mul on vist vedeliku puudus. Ma joon koguaeg vett ja kas see venitab kõhtu välja ja kui söön siis vahest ka nii et kõht ääreni täis… loogiliselt võtta siis see venitab ju kõhu välja aga kõige suurem probleem just alakõhuga..
See rippumine on tavaline “õllekõht”.
Ära saaks selle nii, et võtad oma toitumise kenasti luubi alla ja hakkad sööma korralikult. Mitu korda päevas (5 korda on normaalne) ja väiksemad portsjonid. Kasuta lehel olevaid BAS ning kaloriarvutit, ning vaata, et päevane kalorikulu oleks suurem kui sissevõtt. Vaata, et toidus domineeriksid valgud ja süsivesikud, mitte rasvad – ning kaal peakski rasva arvelt vähenema hakkama.
Eeldan, et teed ikka trenni ka vahest? Et kõht vormi saada tuleks natukene teist treenida ka, või mis? Korraliku toitumisega saad lõpuks rasvast lahti, treening aitab kõhulihased paremini välja tuua ning päevas lisakaloreid põletada.
Ega siin muud ei olegi.
Edu.
Ja selle söömise ja joomisega sa oma kõhtu välja nüüd küll ei venita(peale suurt sööki tundub kõht natukene paisunud aga see ka kõik). Vastasel juhul oleksid pooled kulturistid suure kõhuga.
oktoober 31, 2006 at 12:47 e.l. #93778painkiller
MemberMa arvan et tuleks ikkagi mängida süsivesikutega, kuid muidugi ei tohi pingutada ka rasvadega üle!
oktoober 31, 2006 at 6:55 e.l. #93782SiimN
MemberSee rippumine on tavaline “õllekõht”.Ära saaks selle nii, et võtad oma toitumise kenasti luubi alla ja hakkad sööma korralikult. Mitu korda päevas (5 korda on normaalne) ja väiksemad portsjonid. Kasuta lehel olevaid BAS ning kaloriarvutit, ning vaata, et päevane kalorikulu oleks suurem kui sissevõtt. Vaata, et toidus domineeriksid valgud ja süsivesikud, mitte rasvad – ning kaal peakski rasva arvelt vähenema hakkama.
Eeldan, et teed ikka trenni ka vahest? Et kõht vormi saada tuleks natukene teist treenida ka, või mis? Korraliku toitumisega saad lõpuks rasvast lahti, treening aitab kõhulihased paremini välja tuua ning päevas lisakaloreid põletada.
Ega siin muud ei olegi.
Edu.
Ja selle söömise ja joomisega sa oma kõhtu välja nüüd küll ei venita(peale suurt sööki tundub kõht natukene paisunud aga see ka kõik). Vastasel juhul oleksid pooled kulturistid suure kõhuga.
See,et toidus domineeriksid AINULT valgud ja süsivesikud on nüüd küll vale…ega igal inimesele ei pruugi olla rasvatekitajaks rasvad vaid pigem just süsivesikud.Rasvu peab inimene tarbima,sest need väga vajalikud organismi üldisele arengule.Ära neid mitte mingil juhul oma toidust välja jäta!
oktoober 31, 2006 at 7:49 e.l. #93792PT London
MemberTere!
See mis siin eelnevalt on toitumise kohta raagitud pane see k6ik k6rva taha, aga tee sellist harjutust ka http://exercise.about.com/library/graphics/plank1.jpg
Väike seletus ka:1 olex hea kui sul peegel maani olex, sest alguses on suht raske ennast tunnetuse abil 6igesse asendisse seada.
2 Kui oled 6iges asendis(pea-selg ja kann yhel k6rgusel) siis lihtsalt hoia end seal nii kaua kui jaxad, kasutades k6hulihaseid, seda harjutust tehes t6mba k6ht sisse nii et naba liigux selgroo suunas!
3 Ära hoia hinge kinni, vaid hinga sygavalt sisse ja välja iga paari skundi tagant.
4 seda harjutst v6id iga päev teha 3seeriat ja iga seeriaga hoides miinumum 30sekundit, mingit aja limiiti pole, kui suudad hoida naitex 3 korda 1.5 min sirgete jalgadega siis peax su ” 6llekas” läinud olema!
5 kui sul on k6rge verer6hk siis ara tee seda harjutust!!!!!!!!!!!!!!!
Umbes paari nadalaga peaxid effekti nägema/tundma, anna teada kuidas m6jus! Olen seda harjutust teinud pea k6ikide oma klientidega kellel sama probleem, et kerge pekk on peal, aga see et k6ht nii ripub on oopis see et sisemised k6hulihased on n6rgad!
Edu ja anna kindlasti teada!
oktoober 31, 2006 at 1:25 p.l. #93817kkreatiin
MemberTere!See mis siin eelnevalt on toitumise kohta raagitud pane see k6ik k6rva taha, aga tee sellist harjutust ka http://exercise.about.com/library/graphics/plank1.jpg
Väike seletus ka:1 olex hea kui sul peegel maani olex, sest alguses on suht raske ennast tunnetuse abil 6igesse asendisse seada.
2 Kui oled 6iges asendis(pea-selg ja kann yhel k6rgusel) siis lihtsalt hoia end seal nii kaua kui jaxad, kasutades k6hulihaseid, seda harjutust tehes t6mba k6ht sisse nii et naba liigux selgroo suunas!
3 Ära hoia hinge kinni, vaid hinga sygavalt sisse ja välja iga paari skundi tagant.
4 seda harjutst v6id iga päev teha 3seeriat ja iga seeriaga hoides miinumum 30sekundit, mingit aja limiiti pole, kui suudad hoida naitex 3 korda 1.5 min sirgete jalgadega siis peax su ” 6llekas” läinud olema!
Umbes paari nadalaga peaxid effekti nägema/tundma, anna teada kuidas m6jus! Olen seda harjutust teinud pea k6ikide oma klientidega kellel sama probleem, et kerge pekk on peal, aga see et k6ht nii ripub on oopis see et sisemised k6hulihased on n6rgad!
Ok.. eks ma proovin ja kui tulemused on, siis annan teada…
ja kes eelnevalt küsis et kas ma trenni ka teen siis jah.. käin jõusaalis ja plaanin ka aeroobset tegema hakata..
oktoober 31, 2006 at 1:41 p.l. #93825kkreatiin
Memberaga kuidas sisemisi kõhulihaseid treenida?
Ja tegelikult ma hästi ei saa aru et kuidas see eelnev harjutus selle peki pealt maha võtab?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>see nagu rohkem väsitab mitte ei treeni nii et higistad?
oktoober 31, 2006 at 2:10 p.l. #93830PT London
Memberaga kuidas sisemisi kõhulihaseid treenida?Ja tegelikult ma hästi ei saa aru et kuidas see eelnev harjutus selle peki pealt maha võtab?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>see nagu rohkem väsitab mitte ei treeni nii et higistad?

Sisemisl lihaseid treenibki see harjutus, aga ona ka teisi, kuid need on siin seletamisex liiga keerulised!!!
Sain aru et sul on seal veits pekki, aga k6hulihased on lihtsalt l6dvad(ja sellest on ”6lleka” effekt)!! Kui tahad ainult pekki maha siis tuleb sul toitumine ja trenni kava yle vaadata, et kas k6ik on ikka OK! Aga seda harjutust soovitan ikkagi, ega see mööda kylgi maha ei jookse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 31, 2006 at 7:35 p.l. #93854kkreatiin
Memberei no mõlemat tahaks

et tänud siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 31, 2006 at 8:11 p.l. #93857V.K
MemberTere!See mis siin eelnevalt on toitumise kohta raagitud pane see k6ik k6rva taha, aga tee sellist harjutust ka http://exercise.about.com/library/graphics/plank1.jpg
kas sellest harjutusest on ka kasu siis kui kõhulihased on normaalsed ja kergelt väljas, et kas see tõmbab ikkagi kõhu veel kergelt tagasi?
oktoober 31, 2006 at 9:26 p.l. #93864PT London
Memberkas sellest harjutusest on ka kasu siis kui kõhulihased on normaalsed ja kergelt väljas, et kas see tõmbab ikkagi kõhu veel kergelt tagasi?
Seda ta teeb, yldiselt selle harjutusega korrigeerin klientide ryhti, et kas sa seda vajad seda ma ei oska oelda siin! Aga soovitan igal juhul, endal läks umbes kuu(nädalas 3-5 korda sa tehtud 3seid seerjaid) et ryht korda saada ja nyyd teen seda harjutust paar korda nädalas et jalle midagi ära ei vajux
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)- You must be logged in to reply to this topic.