Ma sülitaks sellele spetsialistile näkku!
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Ma sülitaks sellele spetsialistile näkku!
- This topic has 27 replies, 21 voices, and was last updated 19 years, 2 months tagasi by
icebrker.
-
AutorPostitused
-
oktoober 21, 2006 at 7:09 p.l. #8614
Alexander Andrusenko
ModeratorJust praegu rääkisin ühe neiuga, keda ma juba pikemat aega õigele teele suunata üritan – et ta toituks normaalselt. Ise kogu aeg kurdab, et tahab alla saada, aga minu nõuandeid selle kohta, kuidas alla saada, kuulata ei taha. Sööb 2 korda päevas, ajab näost sisse jäätist ja saiakesi jne. Igatahes täna sain teada, et keegi spetsialist koostas talle toitumiskava. Mõtlesin “No lõpuks ometi!”. Aga…ära hõiska enne õhtut….
Kava on siis järgmine:
1 päev, 13 päev
H: Must kohv
L: 2 keedetud muna, keedetud kapsas õliga (200 g), klaas tomati mahla
Õ: Kala 200 g, õliga porgand
2 päev, 12 päev
H: Must kohv, kuivik
L: Kala (200 g), aedvilja salat õliga
Õ: Loomaliha 200 g, klaas keefiri
3 päev, 11 päev
L: Kõrvits v kabatsokk (0.5 kg), 1 õun
Õ: 2 keedetud muna, 200 g loomaliha, värske kapsas õliga
4 päev, 10 päev
L: 2 keedetud muna, porgand õliga, 150 g kõva juustu
Õ: Puuviljad
5 päev, 9 päev
H: Porgand sidrunimahlaga
L: Kala 200 g, klaas tomati mahla
6 päev, 8 päev
L: 0.5 kg keedetud kana, värske kapsas
Õ: 2 keedetud muna, porgand õliga
7 päev
H: Tee
L: Loomaliha 200 g, puuvili
Õ: 200 g kala, porgand õliga, keefir
Ma tahaks näha seda idiooti, kes on talle selle kava koostanud, ja talle näkku sülitada. Kust küll sellised spetsialistid tulevad?
oktoober 21, 2006 at 7:16 p.l. #93024Bonsuna
MemberJust praegu rääkisin ühe neiuga, keda ma juba pikemat aega õigele teele suunata üritan – et ta toituks normaalselt. Ise kogu aeg kurdab, et tahab alla saada, aga minu nõuandeid selle kohta, kuidas alla saada, kuulata ei taha. Sööb 2 korda päevas, ajab näost sisse jäätist ja saiakesi jne. Igatahes täna sain teada, et keegi spetsialist koostas talle toitumiskava. Mõtlesin “No lõpuks ometi!”. Aga…ära hõiska enne õhtut….Kava on siis järgmine:
1 päev, 13 päev
2 päev, 12 päev
3 päev, 11 päev
4 päev, 10 päev
5 päev, 9 päev
6 päev, 8 päev
7 päev
Ma tahaks näha seda idiooti, kes on talle selle kava koostanud, ja talle näkku sülitada. Kust küll sellised spetsialistid tulevad?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
nooo, rahu. Väga hull ju ka pole, midagi ikka saab süüa ka ju.Isegi mina elaks mõnda aega kui nii toituks. Tõsi, ega peale lamamise muud palju jõuakski teha. Kui ehk siis vaid küsida: “Kuna süüa antakse ükskord???”
oktoober 21, 2006 at 8:01 p.l. #93031rambo vennapoeg
MemberLõpp võib sellisel asjal olla üsna kurb (väike näide ühest Eesti rämpslehest): link
oktoober 21, 2006 at 8:12 p.l. #93036ROtter
MemberJust praegu rääkisin ühe neiuga, keda ma juba pikemat aega õigele teele suunata üritan – et ta toituks normaalselt. Ise kogu aeg kurdab, et tahab alla saada, aga minu nõuandeid selle kohta, kuidas alla saada, kuulata ei taha. Sööb 2 korda päevas, ajab näost sisse jäätist ja saiakesi jne. Igatahes täna sain teada, et keegi spetsialist koostas talle toitumiskava. Mõtlesin “No lõpuks ometi!”. Aga…ära hõiska enne õhtut….Kava on siis järgmine:
1 päev, 13 päev
2 päev, 12 päev
3 päev, 11 päev
4 päev, 10 päev
5 päev, 9 päev
6 päev, 8 päev
7 päev
Jäätist ja saiakesi siin kavas tõesti ei ole. Aga ülejäänud – loomaliha, kanaliha, kala, juurvili,puuvili, keefir – on väga kasulik.
oktoober 21, 2006 at 9:39 p.l. #93040shreku
MemberSelle toiduga ei saa hakkama mitte mingil juhul. Tervis läheb pekku ja muud tolku nagu polegi.
oktoober 21, 2006 at 10:05 p.l. #93041bohemianrhapsody
MemberSee on mingi tüüpish “imedieet”, olen midagi sarnast kuskil ajakirjas vms kohas näinud juba. Ja usu mind, tehakse ka palju hullemat paska.
oktoober 22, 2006 at 12:40 e.l. #93044mull
MemberSee on see nn. proteiinidieet, mis lubab 2-nädalase dieedist kinnipidamise tulemusena kaalust kaotada vähemalt 6 kilo kui mitte rohkem. Reeglina võtavad selle asja käsile need, kes ei tea toitumisest ega sportimisest mitte muhvigi ja loodavad kiiret tulemust. Hiljem tuleb kõik muidugi robinal tagasi.
oktoober 22, 2006 at 6:39 e.l. #93045jrx
MemberSee EI ole kindlasti klassikaline proteiini (Atkinsi) dieet, sest seal on kuivikud ja puuviljad ja valgu ja rasva kogused talumatult väikesed.
Imelik on see küll jah. Ma kujutan ette, et selle dieedi peal oleks konstantselt kuri ja väsinud. Aga kus on jäätis ja saiakesed?
oktoober 22, 2006 at 6:48 e.l. #93047daemonium
MemberTore kava ju.Vähemalt on nii toituva naise pidamine väga odav,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui nüüd tõsiselt rääkida,siis …
no kui ma ütleks oma sõnadega otse välja,mida ma arvan igasugu tjeetoloogidest ja imetjeetidest, saaks ma ilmselt panniga,

btw,tihti pole mingit dieeti vajagi.Enamasti piisab,kui “vahetada” ära õhtu ja hommikusöök ja süüa tihedamini.
Minu tutvusringkonna puhul on siukeste väikeste muutuste mõju olnud postiivne
oktoober 22, 2006 at 7:16 e.l. #93049katsi
MemberMa olen KAHJUKS näinud veel hullemaid “spetsialistide” poolt koostatud toitumiskavasid. Ja igaüks võib ennast spetsialistiks nimetada. Meele võtab mõruks kui inimene teeb iga päev 2-3h trenni ja sööb 800kcal
Naised kahjuks on sellised, kes igasuguseid IMESID püüavad ära proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks ma ise ka kunagi katsetasin oma keha vastupidamise võimeid 
Mõni kord aitab inimese korralik sõimamine või parajal määral pinda käimine. Mina pidin tooma päris karme näiteid, mis võib juhtuda, mitte KOHE, vaid näiteks poole aasta pärast.
Eks see oleneb Sinust, kas viitsid rabeleda ja kui tähtis see neiu Sulle on. Muidugi võib nukra näoga pealt vaadata ja eestlasele kombel öelda, et mis see minu asi on, mida inimene endaga teeb …
Kah õige, aga kas alati???
oktoober 22, 2006 at 4:02 p.l. #93108joey
Memberma loodan, et ta sellise toitumisega jõusaalis veel käi. naine peaks alla 40kg kaaluma ja väga väheliikuv olema selle kava järgi.
isegi hommikusööki pole
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 22, 2006 at 5:02 p.l. #93112Raul1
Memberkahtlane söögikava tõesti, ilmselt kaalust allavõtmise jaoks mõeldud.
oktoober 22, 2006 at 6:10 p.l. #93113eintsius
MemberHää kava tõesti. Natuke asja üle järgi mõeldes, siis pakuks, et esimesed 3 päeva elaks üle, kuid ülejäänut 4 ei mäletaks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Soovita oma tuttavale amazon.ee portaaliga liituda.
oktoober 22, 2006 at 6:20 p.l. #93115daemonium
Memberkahtlane söögikava tõesti, ilmselt kaalust allavõtmise jaoks mõeldud.Kas Buchenwald oli ikka kaalust allavõtmiseks mõeldud,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 22, 2006 at 6:24 p.l. #93116Arnold
MemberNB! natuke pikantne !
Kala, ma saan aru, aga kuhu see õliga porgand käib ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.