Spordikaaslast otsin
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Spordikaaslast otsin
- This topic has 13 replies, 9 voices, and was last updated 19 years, 3 months tagasi by
savi_.
-
AutorPostitused
-
oktoober 20, 2006 at 7:21 e.l. #8601
Seebimull
MemberOlen nii üksik
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas keegi oleks huvitatud minuga koos jõusaali tulema Tabasalus?Olen 26.aastane,lõbus noor naine.Ainus asi on see,et ma saksin käia paar korda nädalas,kas siis varahommikul või hiljem õhtul…Leidub mõni huviline?oktoober 20, 2006 at 7:49 e.l. #92857Raivo Piiber
MemberMulle muidu üksikud, lõbusad, noored ja sportlikud naised meeldivad, kuid Pärnust on sutsu kauge sulle toeks olla
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid jah – laias laastus peab Jackie jutt paika …oktoober 20, 2006 at 8:04 e.l. #92859Seebimull
MemberOijahh,ega mul eriti muud üle ei jää ka kui üksi käia,sest keegi mu sõpradest ei viitsi minuga sporti teha või siis elavad juba kaugemal…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oleks lihtsalt tore olnud kellegi asjalikku nõu ka vahel kuulda,muidu äkki vehin tühja.oktoober 20, 2006 at 8:09 e.l. #92860Raivo Piiber
MemberTreener abiks! Kas kohapeal pole kedagi teadjamat? Kui ei, siis vaata selline klubi, kus keegi kohapeal olemas on ja tee seal koos treeneriga mõned trennid. Edasi oskad juba ise ja kui mõistus otsas, siis võta uuesti ühendust jne. Treeningkavad ja harjutuste õiged sooritused on ka siin amazonis üleval ja olemas! Jõudu igatahes!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 20, 2006 at 8:10 e.l. #92861BULDOOSER
MemberKas Tabasalus on normaalne saal?
oktoober 20, 2006 at 8:13 e.l. #92863greenu
Membermina huvitaks ka mis saalis sa siis käid ja palju see maksab ? …
oktoober 20, 2006 at 8:14 e.l. #92864delirium
MemberOlen kindel et leiad saalist endale treeninkaaslase. mina ise suhtlen ka võhivõõratega kui sõpra kaasas pole
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 20, 2006 at 8:20 e.l. #92866Seebimull
MemberNoh ma arvan,et on küll normaalne,sest ega Tabasalu vaevalt Articu taolist saali endale tegema hakkab,masinad on uued igatahes ja hantleid,kange ka jagub.Eks peab ise vaatama,kuidas sobib.Seal Indrek Otsus käib mingitel päevadel juhendamas,ka minule tegi kunagi treeningkava.Ma ise käin hästi varakult hommikul,siis olen nagu kummitus üksinda jõusaalis…
ahjaa,teen tiba reklaami siis,kes äkki ei teagi,et Tabasalus sportida saab…www.tabasalusport.ee
oktoober 20, 2006 at 10:01 e.l. #92877Ikkreh
MemberAga tead neiu, mina käin enamasti üksi jõusaalis ja on palju parem kui kaksi. Sest kui kaksi käia, siis tavaliselt räägitakse liiga palju jms. Üksi saad aga igale harjutusele maksimaalselt kontsentreeruda ja tulemused peaksid seetõttu ka paremad olema. Ja noh, kui rinnalt surumiseks läheb (vms harjutus, kus toetavat kätt vaja), siis keegi ikka julgestajaks appi ju tuleb…Edu igatahes!

Ise ka selle poolt rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui oled üksi saab oma asjad rahulikult omaette ära teha kui oled aga sõbraga või kellegiga siis hakkad juttu rääkima seal omavahel ja see võib teistele juba tüütuks muutuda
Et kui mingi harjutuse juures abi vaja saab jah üxkõik kellelt sealt abi paluda, arvan et keegi tagasi ei tõuka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 20, 2006 at 10:23 e.l. #92880smack
MemberAga tead neiu, mina käin enamasti üksi jõusaalis ja on palju parem kui kaksi. Sest kui kaksi käia, siis tavaliselt räägitakse liiga palju jms. Üksi saad aga igale harjutusele maksimaalselt kontsentreeruda ja tulemused peaksid seetõttu ka paremad olema. Ja noh, kui rinnalt surumiseks läheb (vms harjutus, kus toetavat kätt vaja), siis keegi ikka julgestajaks appi ju tuleb…Edu igatahes!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise leian, et kui on üks treeningkaaslane, siis just pingutan maksimaalselt, aga kui on rohkem, siis kipub küll teema käest ära minema. See muidugi oleneb, kui hästi tunnete üksteist. Kui te treeningpartneritega väljaspool jõusaali aega ei veeda, siis ei tohiks eriti probleemi olla, kuna te ei tea millest rääkida(ei tea millest üks või teine oleks huvitatud kuulama).
Ja minu puhul esineb veel selline nähtus, et kui olen üksi jõusaalis, siis löövad kõik nõrkused ja laiskused välja- ei viidsi maksimaalselt pingutada ehk täpselt selline tunne nagu kodus.
oktoober 20, 2006 at 11:37 e.l. #92889savi_
MemberTabasalus on küllaltki normaalne, tehnika on uus, kuigi natuke vähe, aga hantleid/kangi jagub ja üldpildis on kõik hädavajalik olemas. Olen isegi seal treenimas käinud, kuupileti hinda ei tea, aga koos ujumisega oli kunagi kuskil vahemikus 50-100 minu mäletamist mööda. Treenerit ei ole täheldanud ja treenijaid on ka küllaltki vähe olnud. Samas olen seal vähe trenni tegemas käinud ja hommikupoole päeval.
oktoober 20, 2006 at 11:59 e.l. #92892SHOXi
MemberAlati ei pea rääkima treeningkaaslasega. Kui mõlemad võtavad asja tõsiselt, siis minu arvates tekib hoopis võistlus moment.
oktoober 20, 2006 at 1:40 p.l. #92912BULDOOSER
MemberTabasalus on küllaltki normaalne, tehnika on uus, kuigi natuke vähe, aga hantleid/kangi jagub ja üldpildis on kõik hädavajalik olemas. Olen isegi seal treenimas käinud, kuupileti hinda ei tea, aga koos ujumisega oli kunagi kuskil vahemikus 50-100 minu mäletamist mööda. Treenerit ei ole täheldanud ja treenijaid on ka küllaltki vähe olnud. Samas olen seal vähe trenni tegemas käinud ja hommikupoole päeval.Üle 50kg hantlid on hädavajalikud , kas seal on midagi olemas?
oktoober 20, 2006 at 1:45 p.l. #92913savi_
MemberVat pead ei anna, aga hantleid oli üks jagu. Üle 50
vist väga mitte.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.