jooksulin….palju maksab??
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » jooksulin….palju maksab??
- This topic has 6 replies, 3 voices, and was last updated 19 years, 3 months tagasi by
rambo vennapoeg.
-
AutorPostitused
-
oktoober 19, 2006 at 10:14 e.l. #8561
girl20
MemberTahaksin soetada endale jooksulinti ja sooviks teada, äkki keegi teab ,palju see maksta võib?
oktoober 19, 2006 at 10:42 e.l. #92782rambo vennapoeg
MemberMotoriseerimata treadmilli hinnad algavad umbes 1600-st kroonist, aga seda muidugi ei soovitaks (kui raha pole probleemiks). Mootoriga kvaliteetmasinad algavad küll 40000-st, aga seda raha sa ilmselt välja käia ei taha. Tegelikult on võimalus ka välismaalt kasutatud tippmasinaid tellida näiteks 800 dollariga + umbes 500 dollarit saatekulud (seega umbes 16000 eek). Kui sul on aga kasutada vaid mõni tuhat krooni ja tahad ikkagi toda lihtsat masinat osta, siis Halensi kataloogis on kaks varianti saadaval (1695 krooni ja 2995 krooni). Kataloogi rämpsust veel niipalju, et Quelles on 9000 krooniga mingi motoriseeritud kökats olemas, aga uuri ennem kõikvõimalikud müügikohad läbi ja langeta otsus nagu ikka hinna-kvaliteedi suhte alusel.
november 6, 2006 at 12:15 p.l. #94245Aile
MemberMotoriseerimata treadmilli hinnad algavad umbes 1600-st kroonist, aga seda muidugi ei soovitaks (kui raha pole probleemiks). Mootoriga kvaliteetmasinad algavad küll 40000-st, aga seda raha sa ilmselt välja käia ei taha. Tegelikult on võimalus ka välismaalt kasutatud tippmasinaid tellida näiteks 800 dollariga + umbes 500 dollarit saatekulud (seega umbes 16000 eek). Kui sul on aga kasutada vaid mõni tuhat krooni ja tahad ikkagi toda lihtsat masinat osta, siis Halensi kataloogis on kaks varianti saadaval (1695 krooni ja 2995 krooni). Kataloogi rämpsust veel niipalju, et Quelles on 9000 krooniga mingi motoriseeritud kökats olemas, aga uuri ennem kõikvõimalikud müügikohad läbi ja langeta otsus nagu ikka hinna-kvaliteedi suhte alusel.Jooksulint…Suured t2nud! Alati olen v22nanud s6na treadmil. L6pp eesti keele risustamisele
november 6, 2006 at 12:26 p.l. #94248rambo vennapoeg
MemberOstsin jooksulindi (poest…uue…)…kyll mitte endale vaid oma koerale (neid on ysna lihtne seal igasugusel programmil jooksma treenida), maksin 500 $. Lindil on 10 astmeline kalle, loeb pulssi, kalorikulu, distantsi jne. Erinevad kiirused ja erinevad programmid.IRW
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ostsin omale jaanuaris ühe 5. seeria BMW, kuid tuli välja, et mulle see sugugi ei sobinud. Roolivõim oli kuidagi jäik ja piduritel abs tõrkus (kütust võttis ka palju). Aga pole hullu, nüüd sõidab minu koer selle autoga ringi ja on väga rahul. Teised koerad kadestavad. No kuulge!! Rumalused jätta palun. Kvaliteetmasinad peavad vastu palju-palju aastaid, teleturu rämps laguneb minu enda kunagistel kogemustel esimese-teise kasutuskorraga. Pealegi inimene küsis, mis jooksulindid maksavad, andsin talle ju lihtsalt paarisõnalise ülevaate turust. Valiku teeb loomulikult tema. Ärge siis pahandage.
november 6, 2006 at 3:20 p.l. #94285SiimN
MemberIRW
??:”>
Täiesti nõus…kui osta,osta korralik!!Igasuguse rämpsuga on rohkem tüli,kui kasu!
Selle kohta on inglased hästi õelnud:”Ma pole nii rikas mees,et osta odavad teksad”
november 6, 2006 at 4:04 p.l. #94286Aile
Member
Te olete liiga tundlikud. Keegi ei ole pahandanud. Ma ei teinud yleyldse nalja… Mu koerale oli t6esti jooksulinti vaja…Mida talle ka kasutada meeldib (talle meeldis kylalistele demonstreerida, mida ta oskab…).
Minu arvates maksavad Eestis asjad liiga palju (ja kvaliteet ei ole tihtipeale kiita) Jooksutan ma koera, kui ma elan Tybee saarel Ameerika Yhendriikides.
november 6, 2006 at 4:45 p.l. #94287rambo vennapoeg
MemberEks pildike on muidugi armas (kutsa tahab ka sporti teha
??:”> ). Ja Eestist väljast saab kõikvõimalikku kaupa tõesti hulga soodsamalt. Seda võimalust üritage kõik kasutada (kuigi suurte esemete puhul käriseb transpordikulu päris suureks).AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)- You must be logged in to reply to this topic.