korralikult suruma..
- This topic has 24 replies, 14 voices, and was last updated 19 years, 3 months tagasi by
jaagi.
-
AutorPostitused
-
oktoober 11, 2006 at 7:20 p.l. #8535
Thom
MemberSelline küsimus, et mida peaks tegema, et võimalikult kiiresti suudaks suuremaid raskusi suruda??
Kunagi kaua aega tagasi suutsin nii umbes 55kg. seeriaid teha. Nüüd max. 30kg.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja natukene imelik on kangiga vehkida, kui ainult kaks väikest parankat seal otsas on.
oktoober 11, 2006 at 7:37 p.l. #92253TANK
Memberkas tegu on naise või mehega?
55kg rinnalt on naise kohta juba päris soliidne raskus.
oktoober 11, 2006 at 7:40 p.l. #92254daemonium
MemberSelline küsimus, et mida peaks tegema, et võimalikult kiiresti suudaks suuremaid raskusi suruda??Kunagi kaua aega tagasi suutsin nii umbes 55kg. seeriaid teha. Nüüd max. 30kg.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja natukene imelik on kangiga vehkida, kui ainult kaks väikest parankat seal otsas on.
e-ee …
mis tähendab kaua aega tagasi?
30 aastat?50 aastat?
No 80-aastase mammi jaoks ei ole 30kg häbiasi,
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 11, 2006 at 7:53 p.l. #92259MuskulaarKobras
MemberMa arvan, et tegu on meessoost isikuga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 11, 2006 at 8:39 p.l. #92261Thom
Member17a. 70kg. 185cm.
Kilu ühesõnaga
oktoober 11, 2006 at 9:39 p.l. #92264Ikkreh
MemberSelline küsimus, et mida peaks tegema, et võimalikult kiiresti suudaks suuremaid raskusi suruda??Kunagi kaua aega tagasi suutsin nii umbes 55kg. seeriaid teha. Nüüd max. 30kg.
Kiiresti küll ei saa midagi minu teada:-D Ikka aega ja vaeva tuleb näha, siis ongi asi huvitavam ka:-) Mis kasu sellest oleks kui saaks paari trennis käidud korraga 5korda suuremaks, mõnele võibolla oleks kasu kes kiiresti suureks tahavad saada, mina aga võtan asja mõnuga:P Kuhu sul siis nii kiiret sellega
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 11, 2006 at 11:00 p.l. #92265antonhansen
MemberIssand jumal. Kuidas saab minna 55 seeriate pealt, st. mingi 70kg vast max, 30kg max peale. KUIDAS?
oktoober 12, 2006 at 3:38 e.l. #92269greenu
Memberkiirelt võid ainult vigastuse endale saada … pead ikka tasa ja tasgu trenni tegema … õigesti toituma jne …..
oktoober 12, 2006 at 4:09 p.l. #92319Creek
Neela see ego alla, pole see teiste asi milliste raskustega sa treenid. Ma ei usu, et keegi hakkab näpuga näitama ja itsitama sinu raskusi nähes.
Ja kui oled kilu siis su eesmärk võiks olla pigem mass kui jõud, see muidugi su enda otsustada.
oktoober 12, 2006 at 7:06 p.l. #92328SiimN
MemberNeela see ego alla, pole see teiste asi milliste raskustega sa treenid. Ma ei usu, et keegi hakkab näpuga näitama ja itsitama sinu raskusi nähes.Ja kui oled kilu siis su eesmärk võiks olla pigem mass kui jõud, see muidugi su enda otsustada.
Nõustun täiesti!Lase nüüd natuke ajal mööduda ja küll ka tulemused paranevad!Leia omale sobiv kava ja mis KÕIGE tähtsam,toitu ÕIETI!Tarbi piisavalt valku.Alustuseks tee ni mõni aeg ilma toidulisanditeta trenni,aga kui isu nende järgi järsku tuleb või areng jääb tõesti toppama,siis osta omale korralik proteiin…eriti ei soovita neid massilõgasid.
Mis ma ikka oskan õelda,
Edu edaspidiseks!
oktoober 15, 2006 at 11:56 e.l. #92463Thom
MemberNõustun täiesti!Lase nüüd natuke ajal mööduda ja küll ka tulemused paranevad!Leia omale sobiv kava ja mis KÕIGE tähtsam,toitu ÕIETI!Tarbi piisavalt valku.Alustuseks tee ni mõni aeg ilma toidulisanditeta trenni,aga kui isu nende järgi järsku tuleb või areng jääb tõesti toppama,siis osta omale korralik proteiin…eriti ei soovita neid massilõgasid.Mis ma ikka oskan õelda,
Edu edaspidiseks!
Äkki soovitad mõnda algajale sobivamat valgupulbrit? Või neid erilist vahet ei ole?
oktoober 15, 2006 at 3:17 p.l. #92473SHOXi
Memberalgajale pulbrit vaevalt spetsiaalselt. aga muidu soovitaks tai kane, fast või Optimum Nutrition.
oktoober 15, 2006 at 3:49 p.l. #92479TANK
Memberkui tähtis on ainult number siiis:
kõige kiiremini paraneb surumine kui ostad surumise särgi ja pakud
saad kohe paarkümmend kilo rohkem üles
oktoober 15, 2006 at 3:54 p.l. #92481SHOXi
Membertehnika ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> silda ja värki
oktoober 15, 2006 at 3:55 p.l. #92482inside14
Memberkui tähtis on ainult number siiis:kõige kiiremini paraneb surumine kui ostad surumise särgi ja pakud
saad kohe paarkümmend kilo rohkem üles
Kahtlane oleks vaadata kui mees surub särgi ja pakkudega no umbes 60kg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis seal ikka põdeda ma ei saa aru mine ja tee trenni las siis vahivad ja irnuvad vb tulevikus surud neist rohkem
Ei näe mingit põhjust põdeda, kunagi olid kõik ju algajad 
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.