Muscletech ja ISS
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Muscletech ja ISS
- This topic has 13 replies, 10 voices, and was last updated 19 years, 4 months tagasi by
salver.
-
AutorPostitused
-
oktoober 5, 2006 at 1:15 p.l. #8464
Hummer
MemberTagasi uudise / artikli juurde
Taas on täienenud meie tootevalik Muscletech ja ISS Research toodete näol. Tegemist siis igati tuntud toodete sarjadega. Nimelt uus Mr. Olympia Jay Cutler kasutab ka ise Muscletech tooteid.
Hea meel on teatada, et oleme valikut laiendanud ja varsti saab ka netipoest osta Muscletech tooteid Gakic ja Anator ning Iss Research toodet Satur8 Rush. Nimetatud tooted on …
Kuskohas need Gakic ja Anator siin weebipoes on?
oktoober 5, 2006 at 2:18 p.l. #91921Laura Reisalu
MemberTagasi uudise / artikli juurdeTaas on täienenud meie tootevalik Muscletech ja ISS Research toodete näol. Tegemist siis igati tuntud toodete sarjadega. Nimelt uus Mr. Olympia Jay Cutler kasutab ka ise Muscletech tooteid.
Hea meel on teatada, et oleme valikut laiendanud ja varsti saab ka netipoest osta Muscletech tooteid Gakic ja Anator ning Iss Research toodet Satur8 Rush. Nimetatud tooted on …
Hea meel on teatada, et oleme valikut laiendanud ja varsti saab ka netipoest osta Muscletech tooteid Gakic ja Anator ning Iss Research toodet Satur8 Rush. Nimetatud tooted on juba saadaval Robocopi poes, aadressil Telliskivi 51.
oktoober 5, 2006 at 5:09 p.l. #91924TANK
MemberMis hinnaga?
oktoober 5, 2006 at 6:43 p.l. #91925mark85
Memberkas keegi proovinud Muscletechi tooteid ja satur8 , kuda tulemused olid?
oktoober 5, 2006 at 6:52 p.l. #91927joker
Memberkas keegi proovinud Muscletechi tooteid ja satur8 , kuda tulemused olid?Ise hakkasin kasutama just uut Satur8-t. Soovitan soojalt. Paar nädalat teatavatel põhjustel on treeningud väga rasked ja tujutud olnud. Esimesel päeval oli ikka hoopis teine olemine. Power oli sees. Kas ta lihaskasvule kaasa aitab – loogiline ju. Kui suudad trennis rohkem pingutada, järelt arened ka paremini.
Teed head trenni, näed ka parem välja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2006 at 7:04 p.l. #91928TANK
MemberIse hakkasin kasutama just uut Satur8-t. Soovitan soojalt. Paar nädalat teatavatel põhjustel on treeningud väga rasked ja tujutud olnud. Esimesel päeval oli ikka hoopis teine olemine. Power oli sees. Kas ta lihaskasvule kaasa aitab – loogiline ju. Kui suudad trennis rohkem pingutada, järelt arened ka paremini.Teed head trenni, näed ka parem välja
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Huvitav mis need teatud põhjused siis on ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(naised ja nende tujud/päevad nagunii)
aga jah… lisaks veel et alati pole rohkem pimgutamine hea…
Charles Glass ju ütleb et tuleb ka osata õigel ajal jõusaalist ära minnna…
ise olen tarvitanud:
* satur8 – vist parim neist, igatahes pump on hea
* nitrotech – suht hea proteiin
* cell-tech – vääga jubeda maitsega kreatiin siiani pole erilist mõju kreatiiniga enda puhul täheldanud.
oktoober 5, 2006 at 7:27 p.l. #91931Anonüümne
Guestbodybuilding.com foorumis ollakse väga negatiivselt meelestatud nende muscle tech toodete vastu. Hinna-kvaliteedi suhe pidi väga paigast ära olema.
oktoober 5, 2006 at 9:38 p.l. #91934kobras
MemberCell Tech peaks päris hea kreatiin olema, ma ise kahjuks proovinud ei ole. Järgmisest nädalast hakkan Nitro Techi tarbima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siit oleks mul muidugi küsimus amazoni kunnidele, et mille põhjal valitakse firmasid, mida pakutakse siin poes. Mingi All Americani asemel võiks ju olla näiteks BSN, sellel oleks minekut küll siin!
oktoober 5, 2006 at 10:40 p.l. #91935martinkallas
MemberCell Tech peaks päris hea kreatiin olema, ma ise kahjuks proovinud ei ole. Järgmisest nädalast hakkan Nitro Techi tarbima
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Siit oleks mul muidugi küsimus amazoni kunnidele, et mille põhjal valitakse firmasid, mida pakutakse siin poes. Mingi All Americani asemel võiks ju olla näiteks BSN, sellel oleks minekut küll siin!
kas mitte BSN maaletooja baltikumis pole Sportlab ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2006 at 6:24 e.l. #91946mark85
MemberSportlab.ee müüakse BSN tooteid küll jah.
oktoober 6, 2006 at 8:58 e.l. #91951scorpion666
Memberkas keegi proovinud Muscletechi tooteid ja satur8 , kuda tulemused olid?Satur8 soovitan soojalt. Väga hea pump effect tekkis ning samas tuli ka jõudu juurde. See lisand on oma hinda väärt.
oktoober 6, 2006 at 11:31 e.l. #91961Annika Pärtel
MemberProovisin uut Satur8 Rush´i, hea mõnus maitse ja võttis uimasuse ära. Hetkel tarbimises see nn tavaline Satur 8, ja juba paari päevaga on tunne hoopis teine. Trennis jaksu rohkem, uimasust pole jne. Jaksab trenni lõpus veel aeroobsetki (sprinte) täie rauaga teha. Ühesõnaga ma ka rahul
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2006 at 11:59 e.l. #91962Laura Reisalu
MemberMina olen kasutanud Satur 8 ja nüüd proovin Satur 8 Rush siiani olen mõlema tootega väga väga rahul. Nii tulemuse kui ka maitse ja lahustuvusega. Annavad trennis ikka mõnusa paueri
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2006 at 12:58 p.l. #91969salver
Memberöelge, kes seda satur8 kasutanud on, kui palju pulbrit üks pott sisaldab?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.