Saledaks peale sünnitust – kuidas?
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Saledaks peale sünnitust – kuidas?
- This topic has 6 replies, 6 voices, and was last updated 19 years, 3 months tagasi by
Agnes1h.
-
AutorPostitused
-
oktoober 1, 2006 at 6:14 e.l. #8458
catts
MemberMure siis järgmine – laps on nüüdseks kohe-kohe 7. kuuseks saamas ning minul endiselt kukil 5 üleliigset kilo
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen 27 aastane, 164cm pikk ja kaalun 55 kg, tegelikult täitsa norm kaal nagu aga mina pole rahul. Rasedusega võtsin juurde 22 kilo aga enamus kadus sünnitusega ja sellele järgnenud paari kuuga, nüüd aga seisab kaal paigal ja pigem kipub taas üles minema (enne rasedust kaalusin 51 kg). Eks mureks pigem ongi selline lodevus ja puusadele, kõhule kintsudele kogunenud pekikiht kui nüüd konkreetselt need kilod, sest paks ma pole. Aga trimmi tahaks ennast saada – tagumiku pringiks, jalad sihvakaks, kõhu lamedaks ja puusad saledaks 
Kindlasti aitaks trenni minemine eks, aga seda ma kahjuks veel oma tissitita kõrvalt teha ei saa. Asi mida teha saaks, oleks jooksmas käimine, aga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> no mitte ei suuda ennast sundida – jubedalt hakkab vastu. Keskkoolis olin üks parimaid jooksjaid aga kuna kehalise õpetaja mind vastu tahtmist sundis võistlustel käima, siis sealt tekkis jooksmise suhtes tõrge ja no kuidagi ei saa sellest üle..Aga et mis abi ma siis nüüd tahan? Absoluutselt teretulnud oleksid kõik nõuanded harjutuste kohta, mida saaksin kodus teha (kõhulihaseid hakkasin tegema) ning millest oleks abi puusadele, tuharatele ja kintsudele. Praegu olen nagu sült – nii kui näpuga torgata – lödisen.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas tasuks endale jalagade treenimiseks näiteks väike stepper muretseda (mees laidab maha selle mõtte, polevat kasu) või on ka muid lahendusi. Kuidagi jube pikk jutt tuli aga ehk oskab keegi nõu ja jõuga aidata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 1, 2006 at 8:13 e.l. #91638theONE1
MemberSee probleem on jah paljudel naistel peale sünnitust ja need 5 lisakilo polegi väga hullud võrreldes mõne 10-15 kiloga, mida peale rasedust saadakse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pelgalt aeroobsega sa endale trimmis keha ei saa, vaid tuleb teha ka harjutusi, mis stimuleerivad lihaseid. Väga hea oleks kui saaksid ikkagi jõusaali külastada, aga saad ka kodus abivahenditega treenida. Muretse endale nt. kummilint, kergemad hantlid jms. ja saad väga edukalt treeningutega alustada. Soovitaks sulle raamatut “Hea tervise ABC” Gert Kooviti koostatud, seal on täpselt sulle vajalikud harjutused!Edu!
oktoober 1, 2006 at 8:53 e.l. #91646catts
MemberSee probleem on jah paljudel naistel peale sünnitust ja need 5 lisakilo polegi väga hullud võrreldes mõne 10-15 kiloga, mida peale rasedust saadakse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pelgalt aeroobsega sa endale trimmis keha ei saa, vaid tuleb teha ka harjutusi, mis stimuleerivad lihaseid. Väga hea oleks kui saaksid ikkagi jõusaali külastada, aga saad ka kodus abivahenditega treenida. Muretse endale nt. kummilint, kergemad hantlid jms. ja saad väga edukalt treeningutega alustada. Soovitaks sulle raamatut “Hea tervise ABC” Gert Kooviti koostatud, seal on täpselt sulle vajalikud harjutused!
Edu!
Suured tänud nõuande eest! Sean siis sammud raamatupoe poole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 1, 2006 at 4:45 p.l. #91678aries
MemberSuured tänud nõuande eest! Sean siis sammud raamatupoe poole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tegelikult ära loe raamatut,vaid võta rohkem seda trenni värki kuulda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 1, 2006 at 6:47 p.l. #91691MEE
Memberpõhimõtteliselt saad kõik need asjad korda, kui muretsed endale 2 15kg hantlit. Baasharjutusi saab nendega teha ja osta hüppenöör. väga mõnus tegevus iga ilmaga ja kaloreid kulutab ka hullumoodi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kui raha on siis stepperi asemel osta cross-trainer.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 9, 2006 at 8:00 e.l. #94436agnes-k
MemberMure siis järgmine – laps on nüüdseks kohe-kohe 7. kuuseks saamas ning minul endiselt kukil 5 üleliigset kilo
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen 27 aastane, 164cm pikk ja kaalun 55 kg, tegelikult täitsa norm kaal nagu aga mina pole rahul. Rasedusega võtsin juurde 22 kilo aga enamus kadus sünnitusega ja sellele järgnenud paari kuuga, nüüd aga seisab kaal paigal ja pigem kipub taas üles minema (enne rasedust kaalusin 51 kg). Eks mureks pigem ongi selline lodevus ja puusadele, kõhule kintsudele kogunenud pekikiht kui nüüd konkreetselt need kilod, sest paks ma pole. Aga trimmi tahaks ennast saada – tagumiku pringiks, jalad sihvakaks, kõhu lamedaks ja puusad saledaks
Kindlasti aitaks trenni minemine eks, aga seda ma kahjuks veel oma tissitita kõrvalt teha ei saa. Asi mida teha saaks, oleks jooksmas käimine, aga
??:”> no mitte ei suuda ennast sundida – jubedalt hakkab vastu. Keskkoolis olin üks parimaid jooksjaid aga kuna kehalise õpetaja mind vastu tahtmist sundis võistlustel käima, siis sealt tekkis jooksmise suhtes tõrge ja no kuidagi ei saa sellest üle..Aga et mis abi ma siis nüüd tahan? Absoluutselt teretulnud oleksid kõik nõuanded harjutuste kohta, mida saaksin kodus teha (kõhulihaseid hakkasin tegema) ning millest oleks abi puusadele, tuharatele ja kintsudele. Praegu olen nagu sült – nii kui näpuga torgata – lödisen.
Kas tasuks endale jalagade treenimiseks näiteks väike stepper muretseda (mees laidab maha selle mõtte, polevat kasu) või on ka muid lahendusi. Kuidagi jube pikk jutt tuli aga ehk oskab keegi nõu ja jõuga aidata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4 lisakilo on imetamisperioodil vägagi normaalne (enamus sellest on su rindades) ,seega mingitele dieetidele pole mõtet aega raisata eriti kuna kaal on ok. aga hangi endale mõni treeningvideo (a. la shaping) ja väikesed hantlid, siis saad kodus muudkui usinasti vehkida ja videoga ei lähe asi nii üksluiseks ka.
november 9, 2006 at 6:18 p.l. #94607Agnes1h
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen 27 aastane, 164cm pikk ja kaalun 55 kg, tegelikult täitsa norm kaal nagu aga mina pole rahul. Rasedusega võtsin juurde 22 kilo aga enamus kadus sünnitusega ja sellele järgnenud paari kuuga, nüüd sudele. Praegu olen nagu sült – nii kui näpuga torgata – lödisen.
Kas tasuks endale jalagade treenimiseks näiteks väike stepper muretseda (mees laidab maha selle mõtte, polevat kasu) või on ka muid lahendusi.
Kuidagi jube pikk jutt tuli aga ehk oskab keegi nõu ja jõuga aidata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris hästi aitab selle nn lödiseva peki vastu LPG tselluliidi ravi. On ka SPM, body wrap jms möks aga mina soovitan LPG-d. OK, kallis
on see tõesti, kuid väga mõjuv. Vägagi trimmib!
??:”> SPM-i ei soovita, sest sellega on asi pärast kuuri sama 2-3 kuu pärast, mis oli enne kuuri. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.