Plaanis hakkata käima korrapäraselt jõusaalis, kuid on tekkinud mõningad küsimused.
Esiteks räägin ka endast. Olen 187 cm pikk ja 75 kilo raske noormees.Varem olen tegelenud korvpalliga(4 aastat) seejärel pool aastat raskejõustikuga(klassikaline tõstmine) ning viimased kolmpool aastat olen tegelenud kergejõustikuga.Kuna kergejõustiku trenn on liialt kaugel otsustasin valida treenigu mis asub minu kodu lähedal. Nimelt 200 meetri kaugusel kodus asub jõusaal, mitte küll uhke, kuid ma loodan, et sisaldab kõike vajalike asju(Loettlen ka ülesse:Mõningad hantild,Kolm meeste kangi, 1 naiste kang ja üks 8,5 kang, Palju kettaid,kaks ratast,veel üks sellelaadne trenazöör ja siis kaks masinat – Need tüüpilised masinad millega saad palju palju harjutusi teha ning erinevaid raskusi tõsta.Siis on veel pukk millega saad lamades ja kaldpinnalt surumist teha nin siis on veel redelsein . Kindlasti unustasin midagi, kuid hetkel on kõik)
Ehk saate suunata ja aidata mind.Kas tasuks alustada sellest algajate meeste kavast, mis fitness.ee portaali lehelt leida võib?Kuidas pean jälgima oma toitumisharjumusi jne.
Suured tänud.