Kaalus alla & lihased
- This topic has 15 replies, 8 voices, and was last updated 19 years, 4 months tagasi by
plastik.
-
AutorPostitused
-
september 18, 2006 at 12:05 e.l. #8385
Memphis122
Memberet tekkinud nagu talveks siuke paras karu “kasukas” selga. et kuidas saada kõige tervislikumalt rasva asemele natuke lihaseid ikkagi??
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>võtta mingeid toidulisandeid? kes mida proovinud on? oskab keegi midagi soovitada…. ´ja et rinnalihast juurde saada väheke… kuidas targem treenida???
september 18, 2006 at 6:12 e.l. #90923Alexander Andrusenko
ModeratorRasva lihastega asendada ei saa. Saab rasva maha võtta ja siis kasvatada juurde lihast. Või siis vastupidi.
Ja kuidas seda teha…seda võid lugeda artiklitest, mida siin portaalis sadu erinevaid on.
Toidulisandeid sul vaja ei ole.
september 18, 2006 at 4:30 p.l. #90413Creek
MemberSiit võib mulje jääda, et sa, Memphis, usud sellisesse müüti nagu “treenides muutub rasv lihaseks”, mis on kõige lolljem jutt mida mina kunagi kuulnud olen.
september 25, 2006 at 4:18 e.l. #91270ROtter
MemberTegelikult asi väga lihtne – alusta tervislikust toitumisest. Jälgi kalorite hulka mida sa päevas manustad. Pea meeles, su keha vajab 1500 kcal päevas. Süüa tuleks vähemalt 1000 kcal, sellisel juhul hakkab su organism rasva põletama, ning võtadki kaalus alla. Toidulisandid ei tee ka paha – sa vajad lisavalke mis on vajalikud lihasmassi ehitamiseks.Ma olen tervisliku toitumise spetsialist, kui tahad rohkem teadmisi, saada PM.
IRW.
1-3 aastased lapsed vajavad päevas 1000-1700 kcal.
Normaalne 16-aastane tütarlaps 1600-2800 kcal.
Kui tahad rohkem teadmisi, siis loe kirjandust.
september 25, 2006 at 6:23 e.l. #91275Hummer
MemberTegelikult asi väga lihtne – alusta tervislikust toitumisest. Jälgi kalorite hulka mida sa päevas manustad. Pea meeles, su keha vajab 1500 kcal päevas. Süüa tuleks vähemalt 1000 kcal, sellisel juhul hakkab su organism rasva põletama, ning võtadki kaalus alla. Toidulisandid ei tee ka paha – sa vajad lisavalke mis on vajalikud lihasmassi ehitamiseks.Ma olen tervisliku toitumise spetsialist, kui tahad rohkem teadmisi, saada PM.
IRW… sellise spetsialisti jutule ma küll ei läheks…
september 25, 2006 at 7:06 e.l. #91279greenu
Memberära seda rick i külll usu …. pealehel on olemas kalkulaator “tööriistad—>BAV” mis annab su kalorite vajaduse… kasuta seda siis saad teada palju vajad … aga vaata see arv mis sa sealt saad on kalorite vajadus juhul kui sa ennast ei liiguta … ehk siis baasvajadus kui sa midagi ei tee … see tuleb korrutada koefitsiendiga … need on kusagil kirjas ka siina … vott… et mina näiteks m 23 a 90 kilo 180 cm… ja sain tulemuseks 2042.6 .. kuid kuna käin 5 korda nädalas jõukas ja 1 kord võrkpalli siis korrutan mina selle 1,5 ga …. ja saan et minu päevane vajadus on umbes 3000 …. et kui ma alla tahaks võtta siis sööksin võibolla 2500 … loodan et kõik läks õigesti … parandage kui midagi valesti …
september 25, 2006 at 2:49 p.l. #91305bohemianrhapsody
MemberSiit võib mulje jääda, et sa, Memphis, usud sellisesse müüti nagu “treenides muutub rasv lihaseks”, mis on kõige lolljem jutt mida mina kunagi kuulnud olen.Kusjuures, minu praktika on näidanud, et see on võimalik. Ka praegu, kaal seisab paigala, aga muutun kuivemaks.
september 25, 2006 at 7:27 p.l. #91339ROtter
MemberKusjuures, minu praktika on näidanud, et see on võimalik. Ka praegu, kaal seisab paigala, aga muutun kuivemaks.Sa pead silmas midagi muud.
Treeningul muutuvad lihased jämedamaks ja tugevamaks. Lihaskiudude arv seejuures ei suurene, küll aga muutuvad lihaskiud jämedamaks.
september 25, 2006 at 8:42 p.l. #91347bohemianrhapsody
MemberSa pead silmas midagi muud.Treeningul muutuvad lihased jämedamaks ja tugevamaks. Lihaskiudude arv seejuures ei suurene, küll aga muutuvad lihaskiud jämedamaks.
Minu teada treenides lihaskiudude arv ei suurenegi üldse, ka massi ajal(v.a. keemiaga). Ehk siis ma pidasin silmas ikka õiget asja.
Või siis palun lükake ümber mu väide, et lihaskiudude arv ei muutu nii või naa.
september 26, 2006 at 4:01 e.l. #91352ROtter
MemberMinu teada treenides lihaskiudude arv ei suurenegi üldse, ka massi ajal(v.a. keemiaga). Ehk siis ma pidasin silmas ikka õiget asja.Või siis palun lükake ümber mu väide, et lihaskiudude arv ei muutu nii või naa.
Sa kirjutad ju sama, mis minagi.
Rasv ei muutu trenni tehes lihasteks. Rasv paikneb nahaaluses rasvkoes ja ümbritseb siseorganeid. Kui sa muutud kuivemaks ja kaal ei muutu, tähendab seda, et treeningu tulemusel lihaskiud muutuvad jämedamateks ja suuremateks, nende kaal kasvab. Kuna sinu kehakaal on sama, siis järelikult on vähenenud vedeliku hulk organismis ja mõningal määral ka rasva kogus nahaaluses rasvkoes, mis on kasutatud energeetilisel otstarbel.
september 26, 2006 at 7:02 e.l. #91364smack
MemberKeegi võiks mulle öelda, et kuidas rasva juurde saada.
september 26, 2006 at 7:36 e.l. #91367greenu
Memberjoo õli või söö puhast siga-rasva ….. aga njahh … exx ise tead …
joo õli või söö puhast siga-rasva ….. aga njahh … exx ise tead …
september 26, 2006 at 7:40 e.l. #91370bohemianrhapsody
MemberSa kirjutad ju sama, mis minagi.Rasv ei muutu trenni tehes lihasteks. Rasv paikneb nahaaluses rasvkoes ja ümbritseb siseorganeid. Kui sa muutud kuivemaks ja kaal ei muutu, tähendab seda, et treeningu tulemusel lihaskiud muutuvad jämedamateks ja suuremateks, nende kaal kasvab. Kuna sinu kehakaal on sama, siis järelikult on vähenenud vedeliku hulk organismis ja mõningal määral ka rasva kogus nahaaluses rasvkoes, mis on kasutatud energeetilisel otstarbel.
Lihasmassi suurenemine ongi lihase läbilõike pindala suurenemine, ehk siis lihaste mahu kasv. Nii. Järelikult rasv mul vähenes ja lihasmassi tuli juurde. Ehk siis mida ma tahtsin öelda, lihas kasvas samal ajal kui rasva läks vähemaks. Keemiat ei kasuta.
september 26, 2006 at 8:10 e.l. #91377ROtter
MemberLihasmassi suurenemine ongi lihase läbilõike pindala suurenemine, ehk siis lihaste mahu kasv. Nii. Järelikult rasv mul vähenes ja lihasmassi tuli juurde. Ehk siis mida ma tahtsin öelda, lihas kasvas samal ajal kui rasva läks vähemaks. Keemiat ei kasuta.Kõik on õige. Rasvakogus väheneb, kuna ta kulutatakse ära, aga rasv ei muutu lihaseks.
september 26, 2006 at 12:43 p.l. #91386bohemianrhapsody
Member