Saksa Mahutreening
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Saksa Mahutreening
- This topic has 14 replies, 11 voices, and was last updated 17 years, 5 months tagasi by
inside14.
-
AutorPostitused
-
september 17, 2006 at 11:00 e.l. #8381
joker
MemberTagasi uudise / artikli juurde
Tegemist on küllaltki jõhkra meetodiga, kuid arvan, et see on üks paljudest viisidest, kuidas kiiresti lihast kasvatada. Jõu ja kulturismitreenerite ringkondades kutsutakse seda meetodit tihti ka 10 SEERIA MEETODIKS.
SAKSA MAHUTREENING
Superseeriad ja kolmikseeriad võimaldavad teha palju tööd lühikese ajaga. Seeriad puhkepauseidega (REST-PAUSE) võimaldavad kasutada suurt raskust ja rekruteerida töösse kõrgeima erutuvuslävega lihaskiudusid. Ekstsentrilised meetodid võimaldavad ületada jõutaseme seiskumist ja platoosid. Mõte on selles, et …
september 17, 2006 at 2:41 p.l. #90895Creek
MemberNoh lubadused on suured, kavatsen ära proovida, kuid mitte veel nii pea, mõned muud asjad plaanis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 17, 2006 at 3:04 p.l. #90896inside14
MemberVäga karm laks ju 10×10 hmmm minu 60% oleks siis 57kg ja isiklikult ütlen, et ma küll 10 seerjat 10 kordusega ei jõuaks.Kui teha nii:kas siis peale 5 päeva hakkab kõik otsat peale??Muidu peaks kunagi proovima aga 6-7 nädalat ise küll ei taha sellist asja teha pigem proovimiseks 2-4 nädalat.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1. PÄEV – RIND&SELG
2. PÄEV – JALAD&KÕHT
3. PÄEV – PUHKUS
4. PÄEV – KÄED&ÕLAD
5. PÄEV – PUHKUS
september 20, 2006 at 2:04 p.l. #90994Kapp
Memberproovin ära ei tea kas need tulemused just nii võimsad on aga eks näib
september 20, 2006 at 3:21 p.l. #90996savi_
Membermul on esimene nädal seljataga põhimõtteliselt.. ja pean ütlema, et üllatavalt hea kava. Lihased lõhub ikka korralikult ära ja kui aus olla, siis ma hetkel käia ei saa hästi
september 23, 2006 at 5:47 p.l. #91194Heix89
MemberGoth, selgita palun mulle mõnda asja, sa oled juba teinud seda kava…ma ei saanud kõigest päris hästi aru.

I faasi teine päev – jalad & kõht: kas istesse tõus ja päkkadele tõus on tõesti 30 x 15-20 või saan ma millestki valesti aru..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ..et nagu 30 seeriat tundub jõhker ju! Ja ma pole kunagi teinud päkkadele tõusu istudes vaid seistes kang turjal, kuidas see istudes välja näeb?
Kannatab mingeid harjutusi lisaks ka teha või ongi ainult 2 harjutust lihasgrupile ühes trennis mõeldud?…ja näiteks alaseljale pole ju ühtegi harjutust.
…et siis selgita palun ohmule!
september 23, 2006 at 6:07 p.l. #91195Janar Rückenberg
MemberSee 30 on seal kindlasti viga. Ikka 3 on. Artikli ülespanekul tekkis tabelitega kergeid probleeme, sealt ka see väike eksitus!!! Päkale tõus istudes – istud spetsiaalse trenazööri vahele ja sirutadki päkka, harjutus just sääre LESTLIHASASELE. Teine peamine harjutus säärele, kaks neid ju sisuliselt ongi: päkale tõus seistes või päkale tõus istudes.
september 23, 2006 at 6:10 p.l. #91196Heix89
Memberokei
september 23, 2006 at 6:13 p.l. #91198savi_
MemberGoth, selgita palun mulle mõnda asja, sa oled juba teinud seda kava…ma ei saanud kõigest päris hästi aru.
I faasi teine päev – jalad & kõht: kas istesse tõus ja päkkadele tõus on tõesti 30 x 15-20 või saan ma millestki valesti aru..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ..et nagu 30 seeriat tundub jõhker ju! Ja ma pole kunagi teinud päkkadele tõusu istudes vaid seistes kang turjal, kuidas see istudes välja näeb?
Kannatab mingeid harjutusi lisaks ka teha või ongi ainult 2 harjutust lihasgrupile ühes trennis mõeldud?…ja näiteks alaseljale pole ju ühtegi harjutust.
…et siis selgita palun ohmule!

Tekst kui selline oli soovitav, aga mitte et nii ja ainult nii on õige. Mina näiteks tegin kõhtu nii nagu tavaliselt, sest selle puhul nigu raskust väga ei saa 60% maksimumist endale arvutada
ehk siis 30 seeriat ei tulnud
Jalgade puhul päkkadele tõusu tegin nii palju kui jõudsin, aga üldiselt ega pärast seda kava enam väga ei tulnud… istudes on selleks trenažöör… ma usun,et võid seistes ka teha … ülejäänud seeriad tegin täpselt nii … ja mul on hea meel, et rohkem ei teinud .. küllaltki julmalt võttis jalad läbi. Ühesõnaga.. mõtle loovalt … ja arvesta enda võimetega…
oktoober 10, 2006 at 4:17 p.l. #92192jaans20
MemberVäga karm laks ju 10×10 hmmm minu 60% oleks siis 57kg ja isiklikult ütlen, et ma küll 10 seerjat 10 kordusega ei jõuaks.Kui teha nii:kas siis peale 5 päeva hakkab kõik otsat peale??Muidu peaks kunagi proovima aga 6-7 nädalat ise küll ei taha sellist asja teha pigem proovimiseks 2-4 nädalat.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
1. PÄEV – RIND&SELG
2. PÄEV – JALAD&KÕHT
3. PÄEV – PUHKUS
4. PÄEV – KÄED&ÕLAD
5. PÄEV – PUHKUS
mmh jah tekkis selline kysimus et kui seda teha kas te teete seda siis mingil kindal raskusel ( mõtlesin seda et kas tõsta ka raskusi peale igat seeriat või mitte )?
oktoober 11, 2006 at 8:22 e.l. #92187BULDOOSER
Membermmh jah tekkis selline kysimus et kui seda teha kas te teete seda siis mingil kindal raskusel ( mõtlesin seda et kas tõsta ka raskusi peale igat seeriat või mitte )?Sama raskus tööseeriad 10×10. Aga , kui te tahate seda kava kasutada , siis kaaluge sellist varianti , et teha seda ainult ühele lihasgrupile korraga , näit kuu või kaks teed jalgu 10×10 (ülejäänud lihased nagu ikka), siis rind 10×10 jne, vastasel juhul läheb maht natuke liiga suureks. Algselt kasutati 10×10 ainult küki puhul.
aprill 13, 2008 at 11:06 e.l. #1500044Qlimax
MemberSääre painutamine (lamades) – Kas see on kõhuli masinal jala tagaosa?
august 14, 2008 at 11:42 e.l. #163097ristokru
MemberSääre painutamine (lamades) – Kas see on kõhuli masinal jala tagaosa?Sooviks ka sellele vastust.
august 14, 2008 at 1:09 p.l. #163109asdfghjkl
MemberSee on jah reie tagaosa treenimiseks, enamik seadmeid lamamisega, võib-olla on ka seistes ja istudes variante. Olen proovinud seistes alaplokil seda teha, aga ebamugavalt õnnestus, ploki kinnitus sääre otsast hakkab libisema. Jõutõmme sirgete jalgadega siis peaks sama efekti andma kui too lamades painutus.
august 14, 2008 at 3:13 p.l. #163115inside14
MemberJõutõmme sirgete jalgadega siis peaks sama efekti andma kui too lamades painutus.Päris sama efekti nüüd küll mitte, “sirgete” jalgadega jõutõmme rohkem venitab kakspealihast.
AutorPostitusedViewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)- You must be logged in to reply to this topic.