Sooviksin informatsiooni valgu+trenni kohta
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Sooviksin informatsiooni valgu+trenni kohta
- This topic has 9 replies, 7 voices, and was last updated 19 years, 4 months tagasi by
Creek.
-
AutorPostitused
-
september 13, 2006 at 9:58 e.l. #8351
Anonüümne
GuestTere. Olen noormees kes käib koolis. Tahaksin saada suureks ja tugevaks. Ei viitsi eriti niisama trenni teha ilma lisaaineteta. Mida te soovitate, mis oleks kiire, tõhus, efektiivne. Jõusaali võimalus olemas.
september 13, 2006 at 10:11 e.l. #90666salver
Memberheh…veel üks reklaami ohver. Kahjuks pole ka see jutt superhüperpower toidulisanditest (vähemasti legaalsed lisandid) tõene. Kulla mees, kõik algab siiski tervislikust toitumisest. Veel enam, kui sa varem jõusaali külastanud polegi. Ürita ikka aastake ilma lisanditeta läbi ajada
september 13, 2006 at 10:12 e.l. #90667Raivo Piiber
MemberMis on need lisaained? Kui mõtled steroide, siis oled vales kohas!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid kõigepealt hakka trenni tegema, saa paika oma toitumine ning puhkus, küll sa arenema hakkad. Ja kui tõesti tavatoidust enam vajalikke aineid kätte ei saa, siis alles mõtle toidulisade peale (valk, süsivesikud jne).Sellekohast infost siin foorumites ja artiklites lademes. Ütlen sulle võlusõna – otsing!!!
september 13, 2006 at 12:38 p.l. #90675gmaster
Memberhaha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui EI VIITSI, SIIS ÄRA TEE
soovitan sulle mõnda “lisaainet”
valk: muna, liha
rasv: oliiviõli
süsivesikud: pasta
september 13, 2006 at 1:16 p.l. #90676Deepenough
MemberTere. mina olen teemaalgataja. Tegin endale kasutaja sest ei saanud vastata. Põhimõtselt on mul kursavend kes hakkas ka 0ist pihta ja tema rääkis mingist biolabi muscle pro 3 tootest.. pidi mingi valgu värk olema… ja ta ütles et töötab…….. mul vahet pole et ennem ei ole teind treni tahan kohe nii alustada….. mida peaksin ostma jne… raha pole küsimus ja suur jõusaal on ka ..
september 13, 2006 at 1:20 p.l. #90677greenu
Memberkuulus lause “kogu maailma areng on toimunud sest mees on laisk” kui ei viicinud tööd käsitsi teha siis leiutas tööriistad … edasi masinad jne…….
kui vanem põlvkond viicis veel puhtalt trenni teha siis praegune ….. ei …. nii laisaks muutunud et loodavad et pulber teeb kogu töö ise ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … et ei peaks ise rauda kangutama ……september 13, 2006 at 1:29 p.l. #90678inside14
MemberNeid teemasid on palju olnud, et kuidas alustada.Kui tahad lisanditega alustada aga palun keegi ju keelata ka otseselt ei saa, kuid muidugu parem oleks ilma alustada ja kui ostad siis osta juba midagi head mitte seda eesti s***a.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 13, 2006 at 1:47 p.l. #90680Deepenough
MemberNeid teemasid on palju olnud, et kuidas alustada.Kui tahad lisanditega alustada aga palun keegi ju keelata ka otseselt ei saa, kuid muidugu parem oleks ilma alustada ja kui ostad siis osta juba midagi head mitte seda eesti s***a.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no ok ma saan aru… aga seda tahakski siit foorumist et saaks mõne targa isiku asjalikku iformatsiooni et mida osta kuidas tarbida,,, enne trenni või pärast.. olen täiesti võhik..
september 13, 2006 at 1:52 p.l. #90681gmaster
Memberkui sul tõesti raha probleem ei ole, siis soovitan sulle järgmist: kõigepealt telli otilt toitumiskava
ja siis kui tõesti tahad endale pulbrit näost sisse ajada, osta kasvõi protein no 1 ja tee sellega endale peale trenni üks jook
alguseks piisab küll
september 13, 2006 at 2:44 p.l. #90685Creek
Memberno ok ma saan aru… aga seda tahakski siit foorumist et saaks mõne targa isiku asjalikku iformatsiooni et mida osta kuidas tarbida,,, enne trenni või pärast.. olen täiesti võhik..Minu arvamus…
Osta: toitu
Tarbi:Regulaarselt ja ikka mõnusas koguses
Kuna tarbida?: Iga 2-3 tunni tagant ja üks eine võiks olla peale trenni, vähemalt tund enne trenni ka.
Ja alati korralikult, nii et saad kätte kõik vajalikud toitained.
NB! Öösel ei pea sööma.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.