Lugupeetud Spetsialistid selline kysimus teile?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Lugupeetud Spetsialistid selline kysimus teile?
- This topic has 7 replies, 4 voices, and was last updated 19 years, 5 months tagasi by
painkiller.
-
AutorPostitused
-
september 9, 2006 at 7:51 p.l. #8326
PT London
MemberOlen just just oma reljeefi/vastupidavus kava lõpetamas ja järgmiseks tuleb massi kava.Plaanis on teha 4päeva split ja naeb ta välja järgmine: Esmasp: õlg, 4harjutust 9 seeriat ja 8-10(12)kordust
Teisip : jalad, 12-15 seeriat ja 8-12 kordust
Kolmap: puhkus w6i natuke k6htu
Neljap:Selg,12-15 seeriat,5harjutust ja 8-10(12)kordust; Tritseps, 3 harjutust 8-9 seeriat ja 8-10(12)kordust
Reede:Aeroobset(ratas, jooks), kui jalad kannavad, sest ei ole kindel kas taastun piisavalt et jalgu aeroobsesse kaasata!K6htu teen kindlasti ja alaselga ka.
Laup:Rind, 12-15 seeriat,-4-5harjutust ja 8-10(12)kordust;Bitseps, 3 harjutust 8-9 seeriat ja 8-10(12)kordust
Pühap:Aeroobset 30-40 min ja k6ht ning alaselg.
Selle kava jargi oli mul plaanis treenima hakata, kuid akki peaks neljap. ja laup. omavahel kohad vahetama.Plaan B on:jalg+õlg:selg+tritseps:rind +bitseps , kui mu nelja paeva split liiaks laheb!
Arvan et see kava peax ok olema ja üle treeningut ei tohiks tekkida.
Kui keegi arvab teisiti, olexin igati tanulik arukate ettepanekute eest!
september 9, 2006 at 9:19 p.l. #90487PT London
MemberKui “Plaan B” järgi teha, siis kah selja päeval tehtud triitseps järgmise päeva rinnatreeningut ei pärsi?Sry minu viga et ei tapsustanud plaan B-d, see siis jargmine: esmasp:jalg+6lg, kolmap:selg+tritseps, reede:Rind+bitseps.Tean et 6laga saab tritseps ka trenni, aga mul ainult kolm seeriat mis tritsepsit kaasavad ja kax seetiat on biitsepsit kaasavad.
september 10, 2006 at 4:42 p.l. #90504PT London
MemberJa keegi ei oskagi midagi lisada???!!!!
september 10, 2006 at 5:18 p.l. #90507antonhansen
MemberJu siis on täiuslik kava
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 10, 2006 at 6:28 p.l. #90509rait83
MemberKolmepäevase variandi kohta niipalju, et kui sul on kahel eelneval päeval õlg ja triitseps tehtud, siis peavad need ikka normaalselt taastunud olema, et rinda teha.
september 10, 2006 at 6:53 p.l. #90513painkiller
MemberSry minu viga et ei tapsustanud plaan B-d, see siis jargmine: esmasp:jalg+6lg, kolmap:selg+tritseps, reede:Rind+bitseps.Tean et 6laga saab tritseps ka trenni, aga mul ainult kolm seeriat mis tritsepsit kaasavad ja kax seetiat on biitsepsit kaasavad.Aga kas sa laup. ei saaks rinda teha? Siis oleks rind rohkem puhanud.
september 10, 2006 at 7:45 p.l. #90515PT London
MemberAga kas sa laup. ei saaks rinda teha? Siis oleks rind rohkem puhanud.Oot ma nyyd ei sanud aru, et kuidas laupaevax rind on rohkem puhanud?!?!Ta pole midagi ju teinudki, sa ikka m6tlesid tritsepsit!
september 11, 2006 at 4:43 e.l. #90523painkiller
MemberMa ütlesin seda sellepärast, et rind on suurem ja vajab rohkem puhkust, kuid kõige õigem oleks sul ikkagi ise järgi proovida, kuidas sulle kõige parem on! Iga inimene on erinev. Ja kui sul pole triitseps ära puhanud siis tee üks lisa puhkepäev!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.