Hommikune rasvapõletus
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Hommikune rasvapõletus
- This topic has 7 replies, 6 voices, and was last updated 19 years, 2 months tagasi by
Raul23.
-
AutorPostitused
-
september 3, 2006 at 11:35 e.l. #8294
zon
MemberKäsil nõ reljeefitsükkel. Teen ka hommikust jooksu. Peale jooksmist loomulikut hommikusöök, mis peaks tavaliselt kõige tugevam toidukord päevas olema. Kas siis sellest hommikusest rassimisest on kasu kui peale jooksmist ennast jälle sysivesikute jms laadida.
september 3, 2006 at 2:23 p.l. #90180Creek
MemberKäsil nõ reljeefitsükkel. Teen ka hommikust jooksu. Peale jooksmist loomulikut hommikusöök, mis peaks tavaliselt kõige tugevam toidukord päevas olema. Kas siis sellest hommikusest rassimisest on kasu kui peale jooksmist ennast jälle sysivesikute jms laadida.Juba pikemat aega on räägitud, et hommikusöök võiks olla umbes tund enne neid hommiku jooksmisi ja muid trenne. Siis on rasvapõletus pikemaajalises vaates suurem. Testid olevat nii tõestanud.
Nii, et kõigepealt hommikusöök, umbes tunni pärast paras teha aeroobne, kui soov või pärast aeroobset jälle süüa.
Soovitaks ka neid aeroobseid trenne varieerida, kord jooksed kord sõidad rattaga jne.
september 3, 2006 at 5:25 p.l. #90191zon
MemberJuba pikemat aega on räägitud, et hommikusöök võiks olla umbes tund enne neid hommiku jooksmisi ja muid trenne. Siis on rasvapõletus pikemaajalises vaates suurem. Testid olevat nii tõestanud.Nii, et kõigepealt hommikusöök, umbes tunni pärast paras teha aeroobne, kui soov või pärast aeroobset jälle süüa.
Soovitaks ka neid aeroobseid trenne varieerida, kord jooksed kord sõidad rattaga jne.
Ei nii ei mängi välja kahjuks vist. Siis peaksin 5 ärkama sööma, tund aega passima ja jooksma minema ja siis tööle! Nats lühikeseks jäeb siis uneaeg. Aga usun et asjal on mõte sees!
september 3, 2006 at 7:16 p.l. #90204Coco Monkey
MemberNo uued testid jah….
Kunagi sai koguaeg räägitud ,et kui teha tühja kõhuga ,siis on süsivesikute varud otsas ja keha hakkab rohkem rasva põletama…Aga tühja kõhuga on nata vilets teha küllUus teadus on tore
november 23, 2006 at 8:15 p.l. #96138Raul23
MemberMina olen just asjast vastupidi aru saanud.Just tänagi lugesin BODAUS lehest et seal selline kulturist ja et tema just enne hommikust söömist jookseb ja siis sööb ja mitte just nüüd nii tugevalt.Aga muidugi tal oli see ka mingi selline pikema aja dieet.Aga sellesmõttes et olen sama asja ka enne kuulnud.Enne jooks,jalgratas vms. ja siis söök(hommikuti)See on õige.
november 23, 2006 at 8:53 p.l. #96143jrx
MemberAeroobne tühja kõhu peale – maksimaalne rasvapõletus treeningu vältel.
Intervall sööduna = parem = rohkem rasvapõletust pikemas lõikes.
november 23, 2006 at 9:13 p.l. #96144daemonium
MemberMina olen just asjast vastupidi aru saanud.Just tänagi lugesin BODAUS lehest et seal selline kulturist ja et tema just enne hommikust söömist jookseb ja siis sööb ja mitte just nüüd nii tugevalt.Aga muidugi tal oli see ka mingi selline pikema aja dieet.Aga sellesmõttes et olen sama asja ka enne kuulnud.Enne jooks,jalgratas vms. ja siis söök(hommikuti)See on õige.Minu isiklik kogemus kinnitab vastupidist:enne söök,siis aeroobne.Efektiivsus paranes märgatavalt.
november 25, 2006 at 10:09 p.l. #96349Raul23
Membervõbolla siis tõsti ja ehk see sõltub inimesest et kellele mis paremini sobib.Igaljuhul see kõik on minumeelest suht keeruline just see üige toitumine ja see asjade jälgimine,et asjast korralikult aru saada siis läheb selleks ikka omajagu aega.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.