Skip to main content

Kui palju tarbite?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kui palju tarbite?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Autor
    Postitused
    shreku
    Member

Siin ikka tuleb jutuks vahetevahel, et kes kogub massi ja kes peab dieeti. Küsimus olekski sellest lähtuv. Mitu kcal umbes tarbid ära päeva jooksul? Eriti oodatud oleks tegevkulturistide vastused.

shreku
    Member

No mina jahvatan 2700 ära

Mul see kõikus viimasel ajal 2300-2700 vahel. Mõnikord rohkem. Tegevkulturist ei ole.

Mr.Y
    Member

Ma istuva eluviisiga tarbin trennipäevadel 4000 alla ja vabadel päevadel üle 3000. Nädala peale päeva keskmine tuleb 3500.

fighter
    Member

3500 tuleb ära

Kuup
    Member

Massiperioodil 3500-4000. oleneb isust. 70kg.

jrx
    Member

arvan ka et kuskil kõikuvalt 3 ja 4 tuhande vahel enamasti. Vahel väga harva 2 ja alla või 5 ja üle.

aries
    Member

ee, kuidas seda arvutada saab?

Raivo Piiber
    Member

ee, kuidas seda arvutada saab?

Tööriistad —->Kaloriarvuti. :ph34r:

daemonium
    Member

3000 … 4000 …

mingi buchenwald vä … :lol:

Kui mina nii vähe sõin,siis kaalusin pea poole rohkem kui praegu, :ph34r:

Hetkel siis ~5500-6000kcal päevas.Ja kaal 104kg.Siis -12 ~kolme kuuga.Nimelt plaan kaal püsivalt 95kg peale saada.

3000kcal näljutuse peal me ei näe enam enda ümber mitte inimesi,vaid toitu

, :cool:

jrx
    Member

No sa oled 104 kg ka :ph34r: Ma olen 70 ja juurde ei taha võtta.

daemonium
    Member

No sa oled 104 kg ka :cool: Ma olen 70 ja juurde ei taha võtta.

No mina võtan ju kah maha, :ph34r:

ja just niisuguse tempoga,nagu mulle vaja.

jrx
    Member

Ma ei tahtnudki öelda, et sa paks oled või liiga palju sööd… vaid suur… sinu energiatarve võib vabalt 1000-2000 kcal suurem olla kui minul…

salver
    Member

imekspandav on see, et te enamus siin loete suht täpselt oma tarbituid kaloreid, milleks? Mida see näitab teile? Oluliseks peetakse jah seda, et olenevalt eesmärgist tuleb tarbida rohkem/vähem energiat kui kulutatakse, aga vaevalt see kulutatud kaloraazh nii täpselt teada on. Mina söön just nii palju, et peeglist vaadates oleks näha muutust (ja loomulikult, et ka kõht oleks täis), kui pole siis korrigeerin söögikoguseid, kuid miks ikkagi on vaja kaloreid lugeda?

jrx
    Member

imekspandav on see, et te enamus siin loete suht täpselt oma tarbituid kaloreid, milleks? Mida see näitab teile? Oluliseks peetakse jah seda, et olenevalt eesmärgist tuleb tarbida rohkem/vähem energiat kui kulutatakse, aga vaevalt see kulutatud kaloraazh nii täpselt teada on. Mina söön just nii palju, et peeglist vaadates oleks näha muutust (ja loomulikult, et ka kõht oleks täis), kui pole siis korrigeerin söögikoguseid, kuid miks ikkagi on vaja kaloreid lugeda?

Ma ei tea… 1000 kcal täpsusega hindamine pole küll ju täpne :cool: Kui oled profisportlane siis on see muidugi oluline.

Ja üleüldse on see alla piiri-üle piiri söömine ainult pool tõde. Teine pool siis see, et mõned toitained salvestatakse suurema tõenäosusega rasvaks kui mõned teised.

Ise olen üritanud kaloreid lugeda, aga mul pole selleks iseloomu lihtsalt :ph34r:

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.